KOSMETIKA:Avon

tai va mane ten irgi spaudzia, bet as sakau, kad nenoriu nieko, tipo sako isbrauksim, sakau tai braukit. bet matyt jie dar tikisi kazko Šypsena
Liūdnas

Na,tau teks dabar pavargtiBaisusAs ir pas vadybininke reikalavau,kad brauktu-ji man kazkokias miglas i akis pute,kad negalima ir t.t.Tada kokius tris kartus skambinausi i centra reikalaudama,kad mane isbraugtu.Ir nedaviau joms ramybes tol,kol i savo konsultanto puslapi ijejusi pamaciau,kad TEN esu jau paprasta konsultante,o ne koordinatre.Taip,kad ir tu pasistenk.Konsultantes bent dovanu gauna,akcijise dalyvauja,o koordinatorems tik % uztenka(jiems TEN taip atrodo).O tu % netaip jau ir paprasta uzsidirbtiVau!

sveikos paneles, na va snd rekomendavau drauge savo koordinatorei. ir net nustebau kokios db naujokam neblogos dovanos. kazi eina issiregistruoti ir per naujo tapti konsultante Šypsena

Kokios sikart?ValioJei 3men.nedarysi uzsakymu,tai galesi is naujo registruotis.Bet jau pas kita koordinatore.

rimtai? o as galvojau drauga rekomenduosiu jo vardu uzsakysiu ir tiek tuos 4 men. dovanos tusas super full,planet spa drekinamasis kremas,sollutions drekinamuju kremu rinkinys (dieninis naktinis ir paakiu)ir jei isklausomi grozio kursai today tomorrow alwais kvepalai. o kai as buvaunaujoke gavau tusa,ranku krema,veido krema bei krepsi kazkoki berysio

Gal kuri is konsultanciu galetu man pagelbet? Noreciau pora daikciuku uzsisakyti. Gyvenu Lazdynuose… Rasyti i privata Šypsena

o gal kas iš Kauno darys greitu laiku užsakymą? reikėtų 5 4kampanijos katalogų Skaitau

per klaidą tik vieną užsisakiau Nežinau

as darysiu ryt pasimsiu penktadieni. jei reik dar zurnaliuku brukstelk Šypsena

o tu gal jau turi nauja kataloga?

4 kampanijos kataloge yra gundanciu pasiulymu…Flirtas

nu va ir vel jauciu prireiks ciut neviso katalogo Šypsena

aga, jau turiu Taip

parasiau e-maila Mirkt

o gal gali papasakot didziasias akcijas? kaip mane sunervino ta nauja nuolaidu sistema. kaip ant kersto dauguma prekiu nekosmetikos gaminiai Liūdnas

As isviso uzsakymo nebesurenkuŽliumbiaAnksciau ir tris kartus per menesi padarydavau…Nezinau,kas cia bus.Palangoj jau kruva konsultanciu pabego-atsisake to vargo.Juk ir taip sunku buvo ta suma surinkt,tai dabar dar pasunkinoVau!Tragedija kazkokia!Matyt sugalvojo atsikratyti senosiom konsultantem ir vilioja naujas.Vilioja dovanomis,bet net nenumano,kad dabar pradeti nuo nulio daug sunkiau nei anksciau.

matyt kai buvo apklausa tai dauguma nubalsavo kad taip butu su nekosmetikos gaminiais. o ta dauguma matyt roziu klubo nares,kuriom uzsakyma surinkt vieni juokai

Patikekite manimi - maziausiai demesio AVONas kreipia i konsultanciu nuomone NeNeNe. Padare taip kaip jiems reikia. Be to, nemanau kad kazkas balsuotu uz toki varianta - kiekviena pasirinktu ir nuolaida, ir priskaiciavima prie bendros uzsakymo sumos.

Vat,vat-BUTENT!UžsispyręsKanda

!!!Naujoji nuolaidu sistema!!!

:Z Kataloge pateikti
kosmetikos gaminiai-I uzsakymo suma itraukiama-Nuolaidos dydis priklauso nuo sumos dyzio

:Z Nekosmetikos gaminiai
rankines,papuosalai,
plausines ir pan.)-I uzsakymo suma neitraukiama-Nuolaidos dydis priklauso nuo sumos dyzio

:Z Gaminiai su AVON zenklu-I uzsakymo suma neitraukiama-Nuolaidos dydis priklauso nuo sumos dyzio

:Z Papildomos priemones(maiseliai)-I uzsakymo suma itraukiama-Nuolaidos dydis priklauso nuo sumos dyzio

:Z Megineliai-I uzsakymo suma itraukiama-Nuolaida netaikoma

:Z DEMO gaminiai-I uzsakymo suma itraukiama-Nuolaida netaikoma

:Z Kaupiamosios pasiulos
gaminiai-I uzsakymo suma itraukiama-Nuolaida 10%

:Z Katalogai-I uzsakymo suma itraukiama-Nuolaida netaikoma

:Z NETO pasiulos gaminiai-I uzsakymo suma neitraukiama-Nuolaida netaikoma

:Z Rozinio kaspino gaminiai-I uzsakymo suma neitraukiama-Nuolaida netaikoma

:Z Internetinio ispardavimo
gaminiai-I uzsakymo suma neitraukiama-Nuolaida netaikoma

Cia jums tokia atmintine.Kad nepaklystumet naujojoj sistemojLabasPaplepėkim