KOSMETIKA:Avon

Zieda maciau-tikrai neblogas.Ir tie papuosalai prie jo man patiko.Bet vat su tais dydziais,tai tikra nesamone!Tas,kuri maciau man idealiai tiko,tik kad ant jo nebuvo jokio nurodymo,kurio dydzio jis yraNežinau

papuošalų iš AVON niekada nebeužsisakinėju Ne Kartą užsisakiau žiedą - labai gražus, parašyta “pasidabruotas”… Po kelių savaičių tas “sidabravimas” pradėjo raudonuot, o pirštas nuo to žiedo žaliuoti Pavargęs

Nu joooo-cia tai jau tikra Kiaulė su tais avon papuosalais.Negaliu ginti ir teisinti,nes pati nusvylau.Vat,merginos,noriu paklausti ar visos supratot naujaja nuolaidu sistema,kuri isigalioja jau nuo 3 kampanijos.Kaip ji jums patinka?Manu,kad Avonas padare didziule klaida ir kad tikrai sumazes uzsakymai.TaipŽliumbia

kas per sistema? Nepastebėjau matyt, jei ir buvo parašyta Drovus

Internete raso-butinai atidziai perskaityk,nes viskas ziauriai keiciasi.Jei kas neaisku klauskit manes-isaiskinsiuTaip

Būtinai paskaitysiu, dėkui ApkabinimasLaimingas

Va,atkeliau No_Angel* citata. Butinai atkreipkit demesi!!!

Kitaip sakant Nuo 3 kampanijos i renkama suma nuolaidai gauti nebeieina:papuosalai,rankines,kiti nekosmetikos gaminiai bei logo gaminiai.Siu prekiu nuolaida priklausys TIK nuo sumos,surinktos TIK is KOSMETIKOS GAMINIU.

klausykit, o su valentino diena, jus gavot po dovanele, nes as uzsakyma gavau sausio 16d, bet nieko is tu minetu dovanu nebuvo, nors tinkaly raso

[quote] Kiekvienas konsultantas, 2 kampaniją (2007 m. sausio 5 d. – vasario 1 d.)* pateikęs užsakymą, ne mažesnį nei 150 Lt (katalogo kainomis), gaus Valentino dienos siurprizų maišelį!
[/quote]

as gal pasiklydau vel informacijoj Nekaltas

Na,turejai gauti.vadybininke sake,kd daug kam idejo po dvi dovanas nors turejo buti trys.Tipo,kas norit,galit grazinti-istaisys klaida.As tai tik rytoj gausiu siuntini is 2kamp.,tai dar nezinau ar bus ta dovana.Pasiskambink i centra.

O tu cia pirmaji uzsakyma pateikei,nes kad ir kiek uzsakymu bedarytum,dovana duodama vieninteli karta.

mano sese dirba konsultanteTaip

jo, viena. Nekaltas
idejo tik dovana uz pasta.

as gavau i maisiuka sudeta ir uzklijuota VALENTINO STAIGMEMU MAISELIS mazdaug taip.buvo vyp kvepalai ir purskiamas balzamas plaukam is naturals serijos

SKAMBINK I CENTRA!!!

o aš kaip tik nenusivylus papuošalais, turiu nedaug, bet visais patenkinta esu Taip ir man nei juoduoja, nei raudonuoja jie. va oriflame žiedas po kelių nešiojimų paraudonavo Blogai

beje, gal kas jau 4 katalogą matėt?

As vakar gavau pirmaji siuntini is 2kat.ir zinokit man idejo ir valentino dovanaTaipMaiselyje buvo trys daiktaiKietasPA kuno sveitiklis su ruduoju cukrumi,dvipusis akiu konturu piestukas ir tie lupu dazai issukami su kempinele(apie sita seniai svajojau-o dar spalva taip atitaikeJuokiasi)

parasiau laiska, atrase, kad man neidejo, nes tipo as buvau registruota kaip pardavimu lydere.
kas cia tokias registracijas daro?
ir kokia prasme tada buti pardavimu lydere, jei jokiu dovanu negaunu uz tai Užsispyręs
idomiai skatina konsultantus Šypsena

Na,skatina konsultantus.Lyderius tik spaudzia spaudzia…ŽliumbiaTodel as is ju ir isejau.Jei tu nesi koordinatore,tai kaip suprast,kad tu registruota?neleisk savo vadybininkei naudotis savo vartu ir krautis pinigelius!!!UžsispyręsTu neisivaizduoji,per kokius vargus as issiregistravau-niekaip manes paleist nenorejo.