gal kuri jau turit 3 kamp kataloga?
Rytoj turėsiu jau
Tai labai puiku,nes is sio katalogo noriu beveik visko
keista kazkaip man tai nelabai daug kas uzkliuvo
Ar kuri bandet makiazo pagrinda is 2 kamp 7 psl?kuris geresnis ar matinis ar kur naturaliai atrodo?
ka galetumete pasakyti apie pudros rutuliukus “Arabian Glow” bronzinius…? ar naudojat?
mano klentes labai giria , pati nebandziau pernelyg as balta man netinka
Gal kuri galite pasakyti, kokia kaina Arabian Glow rutuliuku 3k.?
pudros rutiliukai 3kamp. yra kaupiamosios pasiulos gaminys, ju kaina 23.90
manau, kad daugiau Tau papasakos konsultantes! Taupyk pinigelius
pamirsau pasipasakoti, kad paskuitnis pirkinys buvo akiu makiazo valiklis tas skystesnis. Susigundziau ir nesigailiu
labas,
as gavau per daug prekiu 5 nereikalingus makiazo pagrindus, ar galiu juos grazinti?
net nezinau kieno ten klaida, ar mano, ar ju, bet as gi tikrai neuzhsakineciau nereikalingu 5 makiazo pagrindu…
gali gražinti, nešk į AVON biurą
joa ten pasukti siaip reiketu, tada begs.
Iš 3 kompanijos labai patinka Planet Spa siulomas rinkinys (Kojų ir rankų kremai). Kažkada naudojau abu ir patiko, o šiuo metu dar ir pigu tai būtinai užsisakysiu . O šiaip platint platinu, bet pati dažniausiai po 1-2 gaminius tik pastaruoju laiku užsisakau nes nebeturiu ką, jau daug ką ir taip turiu
Mane tas kojų ir rankų kremas iš SPA taip pat labai vilioja
kosmetika
Tai gal pagrįsk, kuo ji tokia bloga?
Na,nepasakyciau,kad ji jau tokia bloga.Kai pradejau dirbti su oriflame,pasiuliau ja savo avon klientams.Tai,kad jie nelabai noriai Avon keicia i Oriflame-avon perka kaip niekada
Ei, panelės Gal jūs žinot, ka reiškia tie žiedų dydžiai : 6, 8, 10. ? nes labai fantastišką žieduką matau kataloge ir nežinau, kaip tą dydį pasirinkt…