KOSMETIKA:Avon

specialiai issitraukiau is rankines paziuret ar tikrai jau tie glasewear tokie limpantys, nu nifiga man niekas nelimpaNekaltas

Tikriausiai tau vienai ir nelimpaCha chaO man,ir ne tik-LIMPA!Taip

turiu as irgi tokius.siaip prie lupu nelimpa bet prie rubu as ranku ar siaip ko tai limpa ir siaubingai limpa Šypsena

oj…merginos…viska gavau sekmingai man viskas baiges…ale
kad tik vieno is pro sport rinkinio deziko nebuvo…bet ziuriu kad teks dar viena uzsakyma daryti bo yra norinciuŠypsena)

p.s. ne i tema gal kas is klaipedos i Vilniu vaziuotu sestadieni, yra dvi pakeleives labai reikiaFlirtas

o man irgi nelimpa zinokit yra ir labiau limpanciu avone

kurie cia tie labiau limpantys, prasome pasakytiTaip

pvz. Shine Supreme Lipcolor

pvz. Shine Supreme Lipcolor

[/quote]

aciuzŠypsena

aciuzŠypsena

[/quote]

prashom

sveikos,

turiu kazkokius seselius avon colour quick pen. traukiu is dezutes, galvoju,kad tepsuos, tai tepsiuos, bet kad neveikia jie Šypsena nzn gal as nemoku kazko arba jie netinkami naudoti.
ten kai nuimi kamshtuka ( patys seseliai pailgi kaip flomasteris) yra tokia kaip porolonine kempinyte su skylutem ir pro ten begti kazkas ( tikriausiai seseliai Cha cha) turi, bet neveikia. gal atsukti ka reikia? nieko nesuprantu Pavargęs

kaip ir visose kitose kosmetikos linijose yra visokiu gaminiu.

Yra tokie lupu dazai ir tokie seseliai-juos REIKIA pasukti!!!LabasApsvaigęs

sveikos mielosios, reikia pagalbos ir man Nekaltas

vat domina ta kelionine kosmetine uz 24.90 is 2007 2kampanijos… tik idomu, kaip ten ji viduj… vienas skyrius ar daugiau??? gal kas turite ja?

aciu is anksto uz atsakymus Labas

Gal kas turit 2k. katalogo internetine versija?

Yra geru gaminiu taciau pavojinga uzsisakineti makiazo pagrindus ir pan nes daznai spalva buna tamsesne negu ta kurios norejai :confused:

nuo rytojaus jau www.avon.lt jau turetų būti Mirkt

tam yra mėginėliai Mirkt

Mergaitės, atkreipkit dėmesį nuo trečios kampanijos ne kosmetikos gaminiams bus taikoma reguliari nuolaida, bet neįtraukiama į bendrą sumą. Tai reiškia, jai jūsų klientė užsisakė rankinę jus tūrėsit nuolaidą, bet tie pinigai nebus įskaičiuoti gauti didesnę nuolaidą.

neitraukiama bus nuolaidos suma?

va apie tą kosmetinę ką sužinojau (nuomonė ne mano, nes aš jos nemačius):
Labai talpi. Viduje yra dvi kiseneles dar. Viena tokia kaip sietelis su uztrauktuku, o kita dugne suraukta truputi. Na kad prilaikytu ideta daikta