oj…merginos…viska gavau sekmingai man viskas baiges…ale
kad tik vieno is pro sport rinkinio deziko nebuvo…bet ziuriu kad teks dar viena uzsakyma daryti bo yra norinciu)
p.s. ne i tema gal kas is klaipedos i Vilniu vaziuotu sestadieni, yra dvi pakeleives labai reikia
turiu kazkokius seselius avon colour quick pen. traukiu is dezutes, galvoju,kad tepsuos, tai tepsiuos, bet kad neveikia jie nzn gal as nemoku kazko arba jie netinkami naudoti.
ten kai nuimi kamshtuka ( patys seseliai pailgi kaip flomasteris) yra tokia kaip porolonine kempinyte su skylutem ir pro ten begti kazkas ( tikriausiai seseliai ) turi, bet neveikia. gal atsukti ka reikia? nieko nesuprantu
Mergaitės, atkreipkit dėmesį nuo trečios kampanijos ne kosmetikos gaminiams bus taikoma reguliari nuolaida, bet neįtraukiama į bendrą sumą. Tai reiškia, jai jūsų klientė užsisakė rankinę jus tūrėsit nuolaidą, bet tie pinigai nebus įskaičiuoti gauti didesnę nuolaidą.
va apie tą kosmetinę ką sužinojau (nuomonė ne mano, nes aš jos nemačius):
Labai talpi. Viduje yra dvi kiseneles dar. Viena tokia kaip sietelis su uztrauktuku, o kita dugne suraukta truputi. Na kad prilaikytu ideta daikta