KOSMETIKA:Avon

puse velnio…galetu buti ir kokybiskesne,nors kaj kurie gaminiai tikrai Gerai Gerai

Pritariu jog kuno kremas migdolinis kvepia tikrai super Laimingas vien del to galima ji sakytis,o siaip tai AVON esu nusivylusi ne tik veido kremais ar prausikliais,bet nei tusas,nei krempudrytes nepatiko,netiko ir pan. Nežinau aisku,kiekvienos oda skirtinga…o kvepalu sakytis pagal kataloga tai is vis nemegstu Veee

kiek turejau prekiu is avon, ne viena man nepatiko ir netiko Ne ta firma tikrai nieko gero, visiskai neverta demesio Blogai

man avon kol kas patinka. ilgai negalejau pritaikyt savo veido odai prausiklio, nusipirkau avon- tiko, gal dar koki krema reik pabandyt, nes irgi nerandu tinkancio…o siaip kosmetikos nenaudoju Laimingas

Is Avon perku tik duso zele, nes tikrai nebloga pasitaike ir dar kuno blizgiklis labai mielas bet cia jau seniau, dabar nebera Ne Ir kondicionierius tiesiems plaukams geras

kaip ir visur, yra ir gerų, ir prastų produktų, reikia bandyt ir isirinkt tinkamą…

Na, Avon kosmetikos nei platinu, nei perku. Tik kartą tušą Avon išbandyti teko. Patiko. Gerai

nesinaudoju

uzsisakineju, naudoju, gera man jinai, patinka… Šypsenaturiu visokiu velniu is jos… Šypsenamama priperka.

nepatinka man avon Nekaltas