Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin..)

aduvančikai, taigi tu viską susigaudai… ten gi aš taip naglai isiterpiau pasisveikindamas ir subalamutindamas aduvančiką Cha cha

Aš tai visai nepykstu,gali toliau balamutint MirktCha cha Sakau-visai galvelė neveikia NeKą bepasakytum-patikėčiau TaipValioValio

Labuka ,labuka na as truputi baltakes per naujus ikaliau, jau alaus nuo gruodzio 21d. burnoj neturejauTaip sunku tvardytis, bet jau nedaug likoCha cha
o tai aduvancik nuo ko tau taip bloga?

Aš vakar gėriau ir degtinės,ir alučiaus PavargęsApsvaigęs
Tai kiek dar laiko negalėsi alučio gert,Angeliuk?Nekaltas

Dar lygiai 4 dienasCha cha

Nu,tai laikykis TaipGaila,kad ir savaitgalį negalėsi…Nekaltas Aš dabar irgi susiimsiu,negersiu NeDrovusIr taip sveikata jau suėsta BlogaiPavargęsŽliumbia

Black. Jis MAXIMA XX/XXX yra po 0.99 LT (be Butelis)

be butelioApakęs o tai kaip iskart i skrandi parduotuvej?Cha cha

Geriu utenos alu.

[quote]angeliukas26 rašė:

[quote]ZhiaurusBitchas rašė:
Black. Jis MAXIMA XX/XXX yra po 0.99 LT (be Butelis)

[/quote]
be butelioApakęs o tai kaip iskart i skrandi parduotuvej?Cha cha

[/quote]

Ash taipTaip kartais darau ledams, gl.sureliams Niam niam. Tik taros nereik priduot - kasininkes pacios priima. Ir zuokula neprisikabins del alk.Juokiasi

dazniausiai geriu utenos pilsener Gerai Valio

Dabar siuo metu geriu praktiskai vien tik Draughtus: Svyturio ir Forto, bet Forto tik is plastikiniu buteliu. Plastikiniai pilstomi Latvijoje, Cesu aluje, ir laaabai skanus alusNiam niam,o va stikliniai uzpildomi Kaunakiemyje ir skonis jau ne tas…

nuo kada alus is plastmases skanus??? Apakęs as megstu Svyturio ekstra arba budweiser

Kažkodėl mane patraukė kalnapilis in ice-liabai skanu prie vakarienės Niam niam

na o as vel atsidariau savo megstama calsbego alutiCha cha ryt seni nauji metai tai reiks atsvestiCha chaTaip

Na taip jau gavosi kad esu issikraustes gyventi i nauja vieta ir priepat namu yra parduotuve kur iki 10h prekiauja pilstomu svytorio bei tauro alumi tai labiausiai jamu ekstra svyturiuka pilstoma, bet kartais paivairinimui ir i tauro taurusis nespjaunu irgi Gerai

Negra Modelo Niam niam

Kokie dar seni-Nauji Metai?Nekaltas Plačiau galima?Nekaltas

tauro tradicinis…

svyturio sviesu TaipGerai