aduvančikai, taigi tu viską susigaudai… ten gi aš taip naglai isiterpiau pasisveikindamas ir subalamutindamas aduvančiką
Aš tai visai nepykstu,gali toliau balamutint Sakau-visai galvelė neveikia Ką bepasakytum-patikėčiau
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
na as daug negalejau gert ,nes per kaledas operacija turejau, tai taip atsargiai, bet turiu durna liga jai truputi pasalu kita diena sinusitas puse galvos tirpsta ir skauda, tai blyn po nauju taip skaudejo ,kad maniau tikrai kojas pakratysiu ir abidna net ne nuo snapsoNa,bent nors truputį atsigėrei Man galvos tai neskauda,bet šiaip blogai
Labuka ,labuka na as truputi baltakes per naujus ikaliau, jau alaus nuo gruodzio 21d. burnoj neturejau sunku tvardytis, bet jau nedaug liko
o tai aduvancik nuo ko tau taip bloga?
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
na as daug negalejau gert ,nes per kaledas operacija turejau, tai taip atsargiai, bet turiu durna liga jai truputi pasalu kita diena sinusitas puse galvos tirpsta ir skauda, tai blyn po nauju taip skaudejo ,kad maniau tikrai kojas pakratysiu ir abidna net ne nuo snapsoNa,bent nors truputį atsigėrei Man galvos tai neskauda,bet šiaip blogai
Labuka ,labuka na as truputi baltakes per naujus ikaliau, jau alaus nuo gruodzio 21d. burnoj neturejau sunku tvardytis, bet jau nedaug liko
o tai aduvancik nuo ko tau taip bloga?
Aš vakar gėriau ir degtinės,ir alučiaus
Tai kiek dar laiko negalėsi alučio gert,Angeliuk?
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
Tai kiek dar laiko negalėsi alučio gert,Angeliuk?
Dar lygiai 4 dienas
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
Tai kiek dar laiko negalėsi alučio gert,Angeliuk?Dar lygiai 4 dienas
Nu,tai laikykis Gaila,kad ir savaitgalį negalėsi… Aš dabar irgi susiimsiu,negersiu Ir taip sveikata jau suėsta
Black. Jis MAXIMA XX/XXX yra po 0.99 LT (be )
ZhiaurusBitchas rašė:
be butelio o tai kaip iskart i skrandi parduotuvej?
Geriu utenos alu.
[quote]angeliukas26 rašė:
[quote]ZhiaurusBitchas rašė:
[/quote]
be butelio o tai kaip iskart i skrandi parduotuvej?
[/quote]
Ash taip kartais darau ledams, gl.sureliams . Tik taros nereik priduot - kasininkes pacios priima. Ir zuokula neprisikabins del alk.
dazniausiai geriu utenos pilsener
Dabar siuo metu geriu praktiskai vien tik Draughtus: Svyturio ir Forto, bet Forto tik is plastikiniu buteliu. Plastikiniai pilstomi Latvijoje, Cesu aluje, ir laaabai skanus alus,o va stikliniai uzpildomi Kaunakiemyje ir skonis jau ne tas…
nuo kada alus is plastmases skanus??? as megstu Svyturio ekstra arba budweiser
Kažkodėl mane patraukė kalnapilis in ice-liabai skanu prie vakarienės
na o as vel atsidariau savo megstama calsbego aluti ryt seni nauji metai tai reiks atsvesti
Na taip jau gavosi kad esu issikraustes gyventi i nauja vieta ir priepat namu yra parduotuve kur iki 10h prekiauja pilstomu svytorio bei tauro alumi tai labiausiai jamu ekstra svyturiuka pilstoma, bet kartais paivairinimui ir i tauro taurusis nespjaunu irgi
Negra Modelo
angeliukas26 rašė:
na o as vel atsidariau savo megstama calsbego aluti ryt seni nauji metai tai reiks atsvesti
Kokie dar seni-Nauji Metai? Plačiau galima?
tauro tradicinis…
svyturio sviesu