Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin..)

Švyturio ekstra.
kažkaip.mėgstamiausias.Drovus

jau daug metu nekeiciu savo pazicijos Šypsena Fortas Skonis kuruo pasitiki Gerai

Original geriausias. xDD Ūbagam skirtas.

o kas cia do ORGINAL kokios kompani?

aš irgi dabar skanauju Fortas Draught; dar iš po baliaus turiu utenos mėlyno, bet tas švyturio-utenos surogatas manęs per daug nežavi Nekaltas

Geriu siandien Tennets-skotiskasGerai vakar geiau HeinekenGirtas

Naujiems pakuote Frto drought pajamiau + Svyturio Balto, nes jau pasiilges buvau Šypsena

Krusovice cerny. Ziuriu cia daug kas pamises del Forto draught - nejau geras alus??

Krushovice chiorny skaitau vienas is geriausiu Taip
O Fortas drought tai kaip lietuviskas visai geras.

na pabandyk ir pasakysi, man nieko, bet musiskis ar lenkiskas skanesnisTaip

Tyskie Premium Lager - rytais padeda Cha cha

Labuka kaip nauji? as maniau galus atiduosiu po naujuCha cha na bet dar zjb! Cha cha

šakės… jau irgi galvojau nebeišgyvensiu… 4 dienas Apsvaigęs iš namų tarą dviese nešėm tris kartus vos panešdami… žodžiu šventės galima sakyti buvo neblogos Cha cha

na as daug negalejau gert ,nes per kaledas operacija turejau, tai taip atsargiai, bet turiu durna liga jai truputi pasalu kita diena sinusitas puse galvos tirpsta ir skauda, tai blyn po nauju taip skaudejo ,kad maniau tikrai kojas pakratysiu ir abidna net ne nuo snapsoCha cha

jiooo… nekas… na, nieko, greitai vėl busi kaip ridikas Taip

jus net neisivaizduojat jau 10 dienu be alausUžsispyręs pamatau tai kaip pas bokseri seiles teket teka, na dar savaituke ir tada bus Gerai

Labutis,Angeliuk LaimingasAš dar ir dabar galus atidavinėju ApsvaigęsNežinauOi,ką tos Šventės daro Vau!KlastaGirtas

čia ne angleiukas bet ir tu labutė. siaubas tos šventės, nebūtų alaus tai neišgyvenčiau turbūt.

Tai matai,kad jau nebesusigaudau su kuo bendrauju PavargęsKvankt?Aš šiuo metu jau negeriu alaus NeDabar arbatomis gyva DrovusDrovus

Na,bent nors truputį atsigėrei TaipMirktMan galvos tai neskauda,bet šiaip blogai Nežinau