Švyturio ekstra.
kažkaip.mėgstamiausias.
jau daug metu nekeiciu savo pazicijos Fortas Skonis kuruo pasitiki
Original geriausias. xDD Ūbagam skirtas.
o kas cia do ORGINAL kokios kompani?
aš irgi dabar skanauju Fortas Draught; dar iš po baliaus turiu utenos mėlyno, bet tas švyturio-utenos surogatas manęs per daug nežavi
Geriu siandien Tennets-skotiskas vakar geiau Heineken
Naujiems pakuote Frto drought pajamiau + Svyturio Balto, nes jau pasiilges buvau
Krusovice cerny. Ziuriu cia daug kas pamises del Forto draught - nejau geras alus??
Krushovice chiorny skaitau vienas is geriausiu
O Fortas drought tai kaip lietuviskas visai geras.
na pabandyk ir pasakysi, man nieko, bet musiskis ar lenkiskas skanesnis
Tyskie Premium Lager - rytais padeda
Labuka kaip nauji? as maniau galus atiduosiu po nauju na bet dar zjb!
šakės… jau irgi galvojau nebeišgyvensiu… 4 dienas iš namų tarą dviese nešėm tris kartus vos panešdami… žodžiu šventės galima sakyti buvo neblogos
na as daug negalejau gert ,nes per kaledas operacija turejau, tai taip atsargiai, bet turiu durna liga jai truputi pasalu kita diena sinusitas puse galvos tirpsta ir skauda, tai blyn po nauju taip skaudejo ,kad maniau tikrai kojas pakratysiu ir abidna net ne nuo snapso
jiooo… nekas… na, nieko, greitai vėl busi kaip ridikas
jus net neisivaizduojat jau 10 dienu be alaus pamatau tai kaip pas bokseri seiles teket teka, na dar savaituke ir tada bus
Labutis,Angeliuk Aš dar ir dabar galus atidavinėju Oi,ką tos Šventės daro
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
Aleksionas rašė:
Tyskie Premium Lager - rytais padedaLabuka kaip nauji? as maniau galus atiduosiu po nauju na bet dar zjb!
čia ne angleiukas bet ir tu labutė. siaubas tos šventės, nebūtų alaus tai neišgyvenčiau turbūt.
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
Aleksionas rašė:
Tyskie Premium Lager - rytais padedaLabuka kaip nauji? as maniau galus atiduosiu po nauju na bet dar zjb!
čia ne angleiukas bet ir tu labutė. siaubas tos šventės, nebūtų alaus tai neišgyvenčiau turbūt.
Tai matai,kad jau nebesusigaudau su kuo bendrauju Aš šiuo metu jau negeriu alaus Dabar arbatomis gyva
angeliukas26 rašė:
na as daug negalejau gert ,nes per kaledas operacija turejau, tai taip atsargiai, bet turiu durna liga jai truputi pasalu kita diena sinusitas puse galvos tirpsta ir skauda, tai blyn po nauju taip skaudejo ,kad maniau tikrai kojas pakratysiu ir abidna net ne nuo snapso
Na,bent nors truputį atsigėrei Man galvos tai neskauda,bet šiaip blogai