Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin..)

Kokios rūšies alųAlus dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin…)

na as gryzau namo, ir geriu Calsberg aluAlus( na as ne lt. randuosi, pas mus lt. alus prabangaTaip kuria kartais sau leidziuCha chaLabas
ir jai galima prasom rasyti pilna alaus pavadinima su gamintoju pvz: svyturio extra, utenos melynas ir pan…Girtas

foster’s figachinu

neblogas, bet calsberg geriau? ne? pats kur esi?

chicago

geras ,o kie dar pas tave valandu?

4:45 dienos Cha cha bandau acigauti nuo vakar. alutis padeda Gerai

Ohohoho !!!Pas mus užsieniečių prisirinko LaimingasTūsas

Šiuo metu geriu tik arbatą Drovus

na pas mane 22:52 po vodkes alus prasidejo, tau gerai! jau poilsis o man neuzilgo i darba!

ar su meduciu?

Tai kaip į darbą nueisi?Apakęs Gal nebegerk,o geriau numik?DrovusDrovusMiegantis

Beveik visada Carlsberg Gerai Šypsena

Ot,ir su cukriuku TaipKavaLaimingas

na numiksiu darbe, juk vairuojuCha cha o cukrus na geriau medutis ,vistik sveikiau o jai dar … cia jau virs 30 temos Cha cha

taigi tu uzhkietejusi alugere!

siandien paxmeilkai gurksnojau Guiness draughtGeraiNiam niam o reziduoju Siaures Airijoje

ei ei… tavo pachmielka uzhsitese iki dvieju nakties sekmadieni Cha cha neperebarshchi…

pas mane dar 00.25h,o i darba popietuBe be be

nieko nieko ,cia airijoj norma, bandziau ta giuness, nieko neblogas , na dar viena alucio ir ainu liulia, nes man uz 6val. kelt reik, ir dar ta triperi 33tonu po Dublina sukyt! Cha cha iki ryt! na iki siandien vakaro! Cha cha Labas

laikykis ten Labas