Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin…)
na as gryzau namo, ir geriu Calsberg alu( na as ne lt. randuosi, pas mus lt. alus prabanga kuria kartais sau leidziu
ir jai galima prasom rasyti pilna alaus pavadinima su gamintoju pvz: svyturio extra, utenos melynas ir pan…
foster’s figachinu
neblogas, bet calsberg geriau? ne? pats kur esi?
chicago
geras ,o kie dar pas tave valandu?
angeliukas26 rašė:
geras ,o kie dar pas tave valandu?
4:45 dienos bandau acigauti nuo vakar. alutis padeda
Ohohoho Pas mus užsieniečių prisirinko
Šiuo metu geriu tik arbatą
na pas mane 22:52 po vodkes alus prasidejo, tau gerai! jau poilsis o man neuzilgo i darba!
aduvančikas rašė:
Ohohoho Pas mus užsieniečių prisirinkoŠiuo metu geriu tik arbatą
ar su meduciu?
angeliukas26 rašė:
na pas mane 22:52 po vodkes alus prasidejo, tau gerai! jau poilsis o man neuzilgo i darba!
Tai kaip į darbą nueisi? Gal nebegerk,o geriau numik?
Beveik visada Carlsberg
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
ar su meduciu?
Ot,ir su cukriuku
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
ar su meduciu?
Ot,ir su cukriuku
na numiksiu darbe, juk vairuoju o cukrus na geriau medutis ,vistik sveikiau o jai dar … cia jau virs 30 temos
aduvančikas rašė:
taigi tu uzhkietejusi alugere!
siandien paxmeilkai gurksnojau Guiness draught o reziduoju Siaures Airijoje
cheguevara rašė:
siandien paxmeilkai gurksnojau Guiness draught o reziduoju Siaures Airijoje
ei ei… tavo pachmielka uzhsitese iki dvieju nakties sekmadieni neperebarshchi…
Aleksionas rašė:
cheguevara rašė:
siandien paxmeilkai gurksnojau Guiness draught o reziduoju Siaures Airijojeei ei… tavo pachmielka uzhsitese iki dvieju nakties sekmadieni neperebarshchi…
pas mane dar 00.25h,o i darba popietu
Aleksionas rašė:
cheguevara rašė:
siandien paxmeilkai gurksnojau Guiness draught o reziduoju Siaures Airijojeei ei… tavo pachmielka uzhsitese iki dvieju nakties sekmadieni neperebarshchi…
nieko nieko ,cia airijoj norma, bandziau ta giuness, nieko neblogas , na dar viena alucio ir ainu liulia, nes man uz 6val. kelt reik, ir dar ta triperi 33tonu po Dublina sukyt! iki ryt! na iki siandien vakaro!
angeliukas26 rašė:
Aleksionas rašė:
cheguevara rašė:
nieko nieko ,cia airijoj norma, bandziau ta giuness, nieko neblogas , na dar viena alucio ir ainu liulia, nes man uz 6val. kelt reik, ir dar ta triperi 33tonu po Dublina sukyt! iki ryt! na iki siandien vakaro!
laikykis ten