na gi siandien senu kalendorium (senu senu)new metai, tai va ir svenciam “POWERS” liejasi laisvai
as tai seop paskutiniu metu pamegau utenos melyna tam 1.2ltr bambaliuki, seip dar patinka ragucio hornai
Carling
na siandien vel radau svyturiuko extra ,cool veza
Sita snieguota ir salta vakara megaujuosi "Kunigaiksciu"(Gubernijos).Trecias…
Geriu Tauro Fortas tradicinis. O noreciau “Adler Bock” Prie sienos Statoil’e buvo sekmadieni, bet neemiau - maniau, kad Maxima jau tures. Vakar dar neturejo
o va as siandien vodka+ redbul mix.50% ant 50% na o paskui bus dar calsberg
atsargiai su rebuliu,jei daugiau padauginu tokiu drinku pradedu kvailiot,ir shiaip shirdelei negerai.
Kas del alaus lietuvisko,tai metus buvau uzrishes su alkoholiu.Ir po metu lomkiu nusipirkau kln Extra paragavau ir atidaviau bendrdarbiui,kazkoks brudas pasirode,nebeperku lietuvishko kazkoks man jis per sunkus.Geriu dabar Beksa kazkaip limpa jis man,o shiap tai man geriausias Saporo tik ne visuose liqioruose jo gausi ir brungus 3$ skarbonke
Utenos melyna, bet kai pjauna pinigu perteklius geriu Carona
siuo metu tvirtai sedes ant svyturio abler
ir siaip man ziema stipresni alus lenda tokie kaip 7:30 ar svyturio melynas…
va adler svyturio dabar gurksnoju
angeliukas26 rašė:
o va as siandien vodka+ redbul mix.50% ant 50% na o paskui bus dar calsberg
aš kai tokį mixiuką gėriau, tiksliau su red bull užsigerinėjom, tai bl iš ryto vapšė nieko neatsiminiau ką praeitą vakarą veikiaus, nors šiaip visada kad ir kiek prigerčiau, ne viską, bet daugumą pamenu
REIKALINGA UZ ALAUS BOKALA INGOS IR C.GABALIO-"PRINCESES DAINA",prasau pagelbekit
DJ_BOBO rašė:
REIKALINGA UZ ALAUS BOKALA INGOS IR C.GABALIO-"PRINCESES DAINA",prasau pagelbekit
parsisiusk is neto. yra rinkini kelias i zvaigzdes, as vakar ta daina istryniau is kompo nes nepatiko
Iš bambalių patį pigiausią 9,5 proc. su bomžais prie kiosko
archia rašė:
Iš bambalių patį pigiausią 9,5 proc. su bomžais prie kiosko
Bomže,Tu bomže… Nejuokink su tokiom kalbom
…nežinojau apie tokį šaunų klubą …įnstojau ir dabar degustuoju ŠVYTURIO Adler Bock…gan neblogas
vakar nusipirkau 2 l PILIAKALNIO galvojau 2 dienom užteks bet taip patiko nors ir 6.0 kad nebeliko
Kootas rašė:
…nežinojau apie tokį šaunų klubą …įnstojau ir dabar degustuoju ŠVYTURIO Adler Bock…gan neblogas
Nepamirsk issilaikyti saugos kursus ir prisiregistruot pas kapitona ar sturmane http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/583875.464-=(1435679420
Isivedziau tradicija - sekmadieniais geriu tik naturalaus brandinimo Kauno alu (kuriuo anksciau niekada negerdavau). Labai skanus, bet dazniau geriant pabostu.