Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin..)

Jo Taip skanus sitas alutis. Laikau saldytuve bambaly Mirkt

NA VA SEDZIU DAR VIENAS Liūdnas geriiu svyturio extra +lt. suriukas su aluciuNiam niam nors tai suteikia malonumaTaip

Franziskaner, Paulaner ir Balta

kadangi esam ne lietuvoje, lietuvisko alaus kartais nebuna. bet seip- Svyturio Ekstra draught Girtas jei nera- Budweiser Šypsena

na ant svenciu ar apsiprekinot? kiek dezuciu pasidejotCha cha as jau pora turiuTaip

Aš šiandien tai gėriau “Gubernijos” “Ledo” Taip
Niekuo neapsiprekinau ir nieko nepasidėjau NeNežinau

na tai labai liudnaNežinau ,reik ruostis ziemaiCha cha na o ledo geriau pries 7metus is bimbalio 2L. niekoTaip

sorri aduvancik tu kur esi lt.?

Greičiau ta žiema praeitų…!!! Kiek dar kentėt?NežinauNežinau
Prieš 7metus-senokai,Angeliuk JuokiasiJis man niekada nepatiko Nekaltas,bet tokį atsivežė Draugas-nepasirinksi NeBe to,šiandien net normaliai sulindo TaipKietas

Taip,jei kiek nors pasidomėtum,-pamatytum,kad aš-šiaulietė NustebęsBet Mylia/Mildutė-mano internetinė Draugužė ApkabinimasApkabinimas

kodel ne ,na pas mane nevaziuja draugai su porteriu, kurio nemegstu, o jai atvaziuoja tai neissiove batu vel lekia i parde ir atsiveza na… bet ne porteri!!!Taip

Tavo Draugai žino,ko nemėgsti,todėl ir neveža-tai suprantama TaipGeraiO aš savo Draugo jau seniai nemačiau,Jis turi šeimą,ir viską jau pamiršęs-juk Gyvenimas kitoks…FlirtasBe to,ir mano skonis pasikeitęs DrovusDrovus

na blyn, jai as pas tave vaziuosiu, tikrai pas tave paklausiu ko tu nori ir megsti, juk moters norai man istatymas, juk malonu abiem turi but o ne vienamTaip

O Jis ir atvažiavo ne tuomet,kaip žadėjo-apie 15h NeNu,jau galvojau,kad užlūžo kur nors kitur pakeliui Cha chaCha cha Bet pasirodė TaipIr dar-Jam sutrukdė šis tas,aš pilnai suprantu ir apskritai kiekvieną žmogų galima pateisint DrovusDrovusJis dar norėjo nupirkt man ledų,nes sakiau,kad blogai jaučiuosi NežinauBet pamatė kai ką vienoje parduotuvėje,tai ėjo į kitą,kur tokio alaus nebūna NeDrovus

laba, alaus megejei Labas

ZDAROV,Badmen AlusTūsasLinksmybės

na tu tikra fantastikaApsvaigęs Valio ne nezinau ka sakyt nesitiki ,kad taip bunaTaip

laba laba , ka siulai? betmaneCha cha

O kur Tu matai fantastiką?ApakęsNekaltasNekaltasDrovusViskas normalu/natūralu-toks tas mano Gyvenimėlis DrovusBet kas paliudytų,mane pažįstąs Taip

tai koki alu geriat?