Jo skanus sitas alutis. Laikau saldytuve bambaly
NA VA SEDZIU DAR VIENAS geriiu svyturio extra +lt. suriukas su aluciu nors tai suteikia malonuma
Franziskaner, Paulaner ir Balta
kadangi esam ne lietuvoje, lietuvisko alaus kartais nebuna. bet seip- Svyturio Ekstra draught jei nera- Budweiser
na ant svenciu ar apsiprekinot? kiek dezuciu pasidejot as jau pora turiu
Aš šiandien tai gėriau “Gubernijos” “Ledo”
Niekuo neapsiprekinau ir nieko nepasidėjau
na tai labai liudna ,reik ruostis ziemai na o ledo geriau pries 7metus is bimbalio 2L. nieko
sorri aduvancik tu kur esi lt.?
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
na ant svenciu ar apsiprekinot? kiek dezuciu pasidejot as jau pora turiuAš šiandien tai gėriau “Gubernijos” “Ledo”
Niekuo neapsiprekinau ir nieko nepasidėjauna tai labai liudna ,reik ruostis ziemai na o ledo geriau pries 7metus is bimbalio 2L. nieko
Greičiau ta žiema praeitų… Kiek dar kentėt?
Prieš 7metus-senokai,Angeliuk Jis man niekada nepatiko ,bet tokį atsivežė Draugas-nepasirinksi Be to,šiandien net normaliai sulindo
angeliukas26 rašė:
sorri aduvancik tu kur esi lt.?
Taip,jei kiek nors pasidomėtum,-pamatytum,kad aš-šiaulietė Bet Mylia/Mildutė-mano internetinė Draugužė
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
na ant svenciu ar apsiprekinot? kiek dezuciu pasidejot as jau pora turiuAš šiandien tai gėriau “Gubernijos” “Ledo”
Niekuo neapsiprekinau ir nieko nepasidėjauna tai labai liudna ,reik ruostis ziemai na o ledo geriau pries 7metus is bimbalio 2L. nieko
Prieš 7metus-senokai,Angeliuk Jis man niekada nepatiko ,bet tokį atsivežė Draugas-nepasirinksi Be to,šiandien net normaliai sulindo
kodel ne ,na pas mane nevaziuja draugai su porteriu, kurio nemegstu, o jai atvaziuoja tai neissiove batu vel lekia i parde ir atsiveza na… bet ne porteri!!!
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
Prieš 7metus-senokai,Angeliuk Jis man niekada nepatiko ,bet tokį atsivežė Draugas-nepasirinksi Be to,šiandien net normaliai sulindokodel ne ,na pas mane nevaziuja draugai su porteriu, kurio nemegstu, o jai atvaziuoja tai neissiove batu vel lekia i parde ir atsiveza na… bet ne porteri!!!
Tavo Draugai žino,ko nemėgsti,todėl ir neveža-tai suprantama O aš savo Draugo jau seniai nemačiau,Jis turi šeimą,ir viską jau pamiršęs-juk Gyvenimas kitoks…Be to,ir mano skonis pasikeitęs
aduvančikas rašė: Tavo Draugai žino,ko nemėgsti,todėl ir neveža-tai suprantama O aš savo Draugo jau seniai nemačiau,Jis turi šeimą,ir viską jau pamiršęs-juk Gyvenimas kitoks…Be to,ir mano skonis pasikeitęs
na blyn, jai as pas tave vaziuosiu, tikrai pas tave paklausiu ko tu nori ir megsti, juk moters norai man istatymas, juk malonu abiem turi but o ne vienam
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė: Tavo Draugai žino,ko nemėgsti,todėl ir neveža-tai suprantama O aš savo Draugo jau seniai nemačiau,Jis turi šeimą,ir viską jau pamiršęs-juk Gyvenimas kitoks…Be to,ir mano skonis pasikeitęs
na blyn, jai as pas tave vaziuosiu, tikrai pas tave paklausiu ko tu nori ir megsti, juk moters norai man istatymas, juk malonu abiem turi but o ne vienam
O Jis ir atvažiavo ne tuomet,kaip žadėjo-apie 15h Nu,jau galvojau,kad užlūžo kur nors kitur pakeliui Bet pasirodė Ir dar-Jam sutrukdė šis tas,aš pilnai suprantu ir apskritai kiekvieną žmogų galima pateisint Jis dar norėjo nupirkt man ledų,nes sakiau,kad blogai jaučiuosi Bet pamatė kai ką vienoje parduotuvėje,tai ėjo į kitą,kur tokio alaus nebūna
laba, alaus megejei
BadMen rašė:
laba, alaus megejei
ZDAROV,Badmen
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
O Jis ir atvažiavo ne tuomet,kaip žadėjo-apie 15h Nu,jau galvojau,kad užlūžo kur nors kitur pakeliui Bet pasirodė Ir dar-Jam sutrukdė šis tas,aš pilnai suprantu ir apskritai kiekvieną žmogų galima pateisint Jis dar norėjo nupirkt man ledų,nes sakiau,kad blogai jaučiuosi Bet pamatė kai ką vienoje parduotuvėje,tai ėjo į kitą,kur tokio alaus nebūna
na tu tikra fantastika ne nezinau ka sakyt nesitiki ,kad taip buna
BadMen rašė:
laba, alaus megejei
laba laba , ka siulai? betmane
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
na tu tikra fantastika ne nezinau ka sakyt nesitiki ,kad taip buna
O kur Tu matai fantastiką?Viskas normalu/natūralu-toks tas mano Gyvenimėlis Bet kas paliudytų,mane pažįstąs
aduvančikas rašė:
BadMen rašė:
laba, alaus megejei
ZDAROV,Badmen
tai koki alu geriat?