Tu manęs tai neklausk -aš geriu tik lietuvišką alų Gali siųst-nesupyksiu
ash labai rimtai, jei yra norinchiu kazhka tokio padaryti… kodel gi ne?
nebutinai foster’s… gal kas nori kokio amerikonishko paragauti ar pan?
prashom i privata statistika galima bus suvesti chia.
manau butu gana idomus uzhsiemimas
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
o ash vel su foster’s sedzhiuTai ir sėdėk-kas Tau neleidžia?SKANAUS
labai achiu… o tu ka nors skanauji?
Nėra už ką
Aš gurkšnoju aliuką Bet kad tik nenusišnekėčiau apsinešusi
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
Nėra už ką
Aš gurkšnoju aliuką Bet kad tik nenusišnekėčiau apsinešusi
a kaip jis vadinasi? kas per aliukas?
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
o tai nera foster’s lietuvoje? kaip pasiulymas apsikeisti? ash ishsiunchiu 12 bonku dezhe… o jus man ka nors… pvz… ka siulot?Tu manęs tai neklausk -aš geriu tik lietuvišką alų Gali siųst-nesupyksiu
Reiškia-aš ne čia pataikiau Atsiprašau
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
o tai nera foster’s lietuvoje? kaip pasiulymas apsikeisti? ash ishsiunchiu 12 bonku dezhe… o jus man ka nors… pvz… ka siulot?Tu manęs tai neklausk -aš geriu tik lietuvišką alų Gali siųst-nesupyksiu
aduvanchikai tu gali man ispirti i uzhpakali ir neatsiprashyti… nes tu aduvanchikas
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
Nėra už ką
Aš gurkšnoju aliuką Bet kad tik nenusišnekėčiau apsinešusia kaip jis vadinasi? kas per aliukas?
“Tauro” “Tradicinis”-mūsų mažoje parduotuvėjėle didelio pasirinkimo nėra ,o aš galiu išeit tik kai sutemsta ,-ji veikia iki 3h -visai šalia namų
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvanchikai tu gali man ispirti i uzhpakali ir neatsiprashyti… nes tu aduvanchikas
Ar Tu žinai,kad aš niekada neįspirsiu,Aleksionai? Pats supranti…Aš gerbiu žmones
sveiki ,na as siandien susileidau viena calsbergo, kol krapsciausi prie auto ,o dar atsidariau vyno, o kaip amerikej su lt alum? pas mus galima gaut svyturio, utenos, latvisko ir lenkisko, net ir airiskose pardese
angeliukas26 rašė:
sveiki ,na as siandien susileidau viena calsbergo, kol krapsciausi prie auto ,o dar atsidariau vyno, o kaip amerikej su lt alum? pas mus galima gaut svyturio, utenos, latvisko ir lenkisko, net ir airiskose pardese
Labas,Angeliuk Kodėl tik vieną susileidai? Ir kokį vyniuką geri?
labas visiems. bandau gryst pas jus tik neaisku kaip iseis
labiausiai geriu kaln. original o labiausiai megstu kaln. export - jej randu
angeliukas26 rašė:
oj chia to alaus kalnapilio, utenos ir shvyturio tai visokiu rushiu yra. ash gi chicagoj, chia importuoja dydzhiuli pasirinkima, nesiskundzhiam. gal kokio mazhiau populiarau bet alugeriu vertinamo lietuvishko alaus esama?
Aleksionas rašė:
angeliukas26 rašė:
sveiki ,na as siandien susileidau viena calsbergo, kol krapsciausi prie auto ,o dar atsidariau vyno, o kaip amerikej su lt alum? pas mus galima gaut svyturio, utenos, latvisko ir lenkisko, net ir airiskose pardeseoj chia to alaus kalnapilio, utenos ir shvyturio tai visokiu rushiu yra. ash gi chicagoj, chia importuoja dydzhiuli pasirinkima, nesiskundzhiam. gal kokio mazhiau populiarau bet alugeriu vertinamo lietuvishko alaus esama?
na jej gaunas bendrauk su kln EXPORT ir problemu nebus
Siulau is vis nebendrauti su lietuvisku, neapsivercia liezuvis vadinti alumi, milteliniu skysciu su nereliu C02, jei rupi sveikata . Juk galima gerti Pilsner Urquell ir megautis tikru alumi!
dabar vartoju HORN HONEY PORTER
VRossi rašė:
Siulau is vis nebendrauti su lietuvisku, neapsivercia liezuvis vadinti alumi, milteliniu skysciu su nereliu C02, jei rupi sveikata . Juk galima gerti Pilsner Urquell ir megautis tikru alumi!
kad ir kox tas Pilsner Urquell butu populiarus ir vertinamas… nu vat nelimpa jis man
Laukiniuz rašė:
labas visiems. bandau gryst pas jus tik neaisku kaip iseislabiausiai geriu kaln. original o labiausiai megstu kaln. export - jej randu
Puikiai grįžai,nesvarbu,kad 4h Aš anksčiau gėriau tik “Kalnapilį”,dabar jau “Gubernijos”
Labas,Angeliuk Kodėl tik vieną susileidai? Ir kokį vyniuką geri?
[/quote]
Laba labuka, na zmona vakar buvo vakare namie, tai bumba, kad perdaug skysciu nakciai tai va vyno nupirkau ir ji jo gere tai viskas ciki, o ragavau na korocia pavadinimo nepamenu bet zinau buvo baltas sherdone, visai nieko. ka savaitgalis prasidejo na i sveikata visiem
Vilkmerges ‘is statines’ gurksnoju
Kestas rašė:
Vilkmerges ‘is statines’ gurksnoju
geras o kaip bokalu semi? ir kurtu ja laikai? gal salia lovos?