Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin..)

Tu manęs tai neklausk Ne-aš geriu tik lietuvišką alų TaipTaipGali siųst-nesupyksiu JuokiasiJuokiasiTūsas

ash labai rimtai, jei yra norinchiu kazhka tokio padaryti… kodel gi ne?

nebutinai foster’s… gal kas nori kokio amerikonishko paragauti ar pan?

prashom i privata Cha cha statistika galima bus suvesti chia.

manau butu gana idomus uzhsiemimas Cha cha

Nėra už ką Drovus
Aš gurkšnoju aliuką TaipTaipBet kad tik nenusišnekėčiau apsinešusi !!!!!!!!!!!!

a kaip jis vadinasi? kas per aliukas?

Reiškia-aš ne čia pataikiau NeDrovusDrovusAtsiprašau Flirtas

aduvanchikai tu gali man ispirti i uzhpakali ir neatsiprashyti… nes tu aduvanchikas Apkabinimas

“Tauro” “Tradicinis”-mūsų mažoje parduotuvėjėle didelio pasirinkimo nėra Ne,o aš galiu išeit tik kai sutemsta ApakęsApakęsApakęsJuokiasi,-ji veikia iki 3h Taip-visai šalia namų LaimingasLaimingas

Ar Tu žinai,kad aš niekada neįspirsiu,Aleksionai?Apkabinimas Pats supranti…FlirtasAš gerbiu žmones TaipTaipApkabinimas

sveiki ,na as siandien susileidau viena calsbergo, kol krapsciausi prie auto ,o dar atsidariau vynoCha cha, o kaip amerikej su lt alum? pas mus galima gaut svyturio, utenos, latvisko ir lenkisko, net ir airiskose pardeseTaip

Labas,Angeliuk LaimingasKodėl tik vieną Alussusileidai?ApakęsApakęs Ir kokį vyniuką geri?Šypsena

labas visiems. bandau gryst pas jus tik neaisku kaip iseis Šypsena

labiausiai geriu kaln. original o labiausiai megstu kaln. export - jej randu Klasta

oj chia to alaus kalnapilio, utenos ir shvyturio tai visokiu rushiu yra. ash gi chicagoj, chia importuoja dydzhiuli pasirinkima, nesiskundzhiam. gal kokio mazhiau populiarau bet alugeriu vertinamo lietuvishko alaus esama?

na jej gaunas bendrauk su kln EXPORT ir problemu nebus Labas

Siulau is vis nebendrauti su lietuvisku, neapsivercia liezuvis vadinti alumi, milteliniu skysciu su nereliu C02, jei rupi sveikata Šuo. Juk galima gerti Pilsner Urquell ir megautis tikru alumi! Gerai

dabar vartoju HORN HONEY PORTER Niam niam

kad ir kox tas Pilsner Urquell butu populiarus ir vertinamas… nu vat nelimpa jis man Ne

Puikiai grįžai,nesvarbu,kad 4h Cha chaMirktMirkt Aš anksčiau gėriau tik “Kalnapilį”,dabar jau “Gubernijos” Alus

Labas,Angeliuk LaimingasKodėl tik vieną Alussusileidai?ApakęsApakęs Ir kokį vyniuką geri?Šypsena

[/quote]

Laba labuka, na zmona vakar buvo vakare namie, tai bumba, kad perdaug skysciu nakciaiCha cha tai va vyno nupirkau ir ji jo gere tai viskas cikiKietas, o ragavau na korocia pavadinimo nepamenu bet zinau buvo baltas sherdone, visai nieko. ka savaitgalis prasidejoCha cha na i sveikata visiemAlus

Vilkmerges ‘is statines’ gurksnoju Šypsena

geras o kaip bokalu semi? ir kurtu ja laikai? gal salia lovos?Cha cha