Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin..)

Alus

na pas mane darbe buvo 4Alusgines dar poto 2 calsberg,ir dar butelka vyno"sauvignon" ir vel dar calsberg, o ryt pas daktara, manau sirgsiuTaip

[quote]O kur Tu matai fantastiką?ApakęsNekaltasNekaltasDrovusViskas normalu/natūralu-toks tas mano Gyvenimėlis DrovusBet kas paliudytų,mane pažįstąs Taip

[/quote]

na ar tu apsimeti, ar as durnas ,na tiekto, man tokiu panu mazai papuole,o taves net kartais nesuprantu?!

na ar tu apsimeti, ar as durnas ,na tiekto, man tokiu panu mazai papuole,o taves net kartais nesuprantu?!

[/quote]

Aš tikrai nežinau,kas ten pas Tave papuolė-kokios panos,-bet prajuokinai mane JuokiasiJuokiasiTūsasKą Tamsta čia matai nenormalaus ar kad aš apsimetinėčiau?Apakęs O kur manęs nesupratai?Drovus

Jis ne Betmenas koks nors,o BadMen Cha cha Tu šiandien juokingas,Angeliuk ValioGerai

aiiii… dauggg… Alus Alus Alus ir vel Alus Alus sorri visiem!Labas labanakt!

Šitą tai žinau,ką reiškia daug AlusAlusPaplepėkimAlusGirtasCha chaCha cha Labanaktis,Angeliuk MiegantisLabas

nu gerai gerai, prisipazhinsiu: geriu icehouse… zhinau kad skurdo riba bet liko po baliuko… tad gurkshnoju sau… negi leisti sugesti?

Eik tik miegučio,Aleksionai MiegantisJuk pas Tave jau vėlu turėrų būt Apsvaigęs
Leist sugest alučiui?Apakęs-Neįmanoma ApakęsApakęsNeCha cha

Svturio raudona ValioAlus

Šiuo metu Utenos melynąNiam niam

Heineken larger beer
brewed in holland

Vakar Memelio alu ragavau Niam niam

Ryžtingai atsisakiau alkoholio TaipKietasKietas Tik va-nežinau,ar ilgam…Drovus

AHA ketvirtadieni isoperavo mane, tai va dar dvi savaites ne laso Užsispyręs

KAlnapilis original man pradejo patikriŠypsena
Airijoj kiek zinau ji vadina PanevezietiskuŠypsena
sako duok pora man to Panevezietisko

O kas per operacija,Angeliuk?Viskas ant tiek rimta?Apakęs

siuo metu geriu Utenos melyna, jau 7-as eina Šypsena

na isvarza, ar pilvo trukis, dar mano pilvukas su 12 auskaru sukabintasCha cha ir antibijotikai dvi savaites gert reikTaip na iki toleto nusliauziu dar Cha cha o siaip lovos rezimasTaip ir be Alus nors pilnas saldytuvas calsbergo tokio saltoUžsispyręs ir Niam niam na bet manau teks kenteti. na per naujus vistiek vienaTaurė maza pakelt reiksCha cha

Ką tik išgėriau Utenos mėlyną. Šaldytuve laukia żywiec’as Niam niam