Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin..)

Bet tai blyn,koks stiprus-8ar net 11 gradusų Vau!
Man net 5 proc.-rytą negerumai Nekaltas Įtariu,kad dėl kokybės visa tai NekaltasNekaltas

Utiu LūposFlirtasNebūtų aliukas…Niam niamAlusApie tai,kaip Tu toli…Mano Brolis ten NekaltasNekaltasNekaltas
Jau didžiuojuosi TaipTaipCha chaGerai

ne, tu sazhiningai, atvirai pasakyk: kiek tu mane buchiuosi? Drovus

Žinai,taip sąžiningai,jei taip nusišnekėsi,tuoj pat užrakins šią temą NežinauMes čia šnekam ne apie bučinius,o apie alų TaipTaipLaimingas

oj… sorry. isijauchiau.
dabar va mastau apie foster’s… mano mgestamiausias Cha cha jio… tuoj gryshiu su fosteriu, nuspresta.

Ne,aš nieko blogo nenoriu NeTik perspėju,kad nebūtų bereikalingų nemalonumų…Drovus
O dabar Tu man paaiškink,kas tas FOSTERS Nekaltas

http://www.fosters.com.au/enjoy/beer/fosters_lager.htm
Niam niamGerai

p.s. greit gryshiu su shituo geriu

Tas Gėris su Australijos alučiu?ApakęsŠypsena
Laukiu Tavęs Flirtas,jei pati neužmigsiu…DrovusDrovus

nu gryzhau su 12-packu… jau kaip ir islakem su shaika Cha cha geris… toliau normalios pardos nebeveike tad figachinam hainekina

Kol Jūs lakėt-aš ir užmigau…MiegantisAr gali vartoti daugiau lietuviškų žodžių-o tai aš greitai nieko nesuprasiu NeDrovus

5.6% ar 6% tas tauras…stirpaiusias is tauro eina berods 8%

[quote]p.s. greit gryshiu su shituo geriu

[/quote]

Aha pas mus ir to gerio yra, kartais geriuCha cha, bet siuo metu karaliauja calsbergLabas

Aduvancik o nuo ko tu taip pamegai alu, merginos siaip tik retkarciais truputi, na o tu saunuoleGerai

Kodėl taip visus žmones matuoji vienodai?Nekaltas Buvo laikai,kai alus man buvo kartus ir neskanus NeTada susipažinau su savo eks Vyras,ir mes kartu eidavom sportuot TaipTaipVarydavau ant staklių “tolko tak” Laimingas,o išėję eidavom atsipūst į kavinę LaimingasTada Jis ir pradėjo man aliuką pirkt ŠypsenaPamėgau Drovus

nematuoju vienodai ,sori!!!Gėlė na gerai sportuodavotGerai man patiktuTaip
prisiminiau drauga kuris ir aidavo sportuot, bet as turejau sklepe bilijardo stala, na tai jis jai uzeidavo pas mane tai tik litrabola pasportuodavo ,na alutis liejosi laisvaiNiam niam na dar jau prisiminimai tikLiūdnas ,bet malonusValio

Dabar jau nepasportuočiau NeNeKaip kokia pensininkė-jėgų nebeturiu !!!
Prajuokinai su savo Draugu JuokiasiJuokiasi Geras “bilijardas” Cha chaGerai

o ash vel su foster’s sedzhiu Cha cha

Be be be

o tai nera foster’s lietuvoje? kaip pasiulymas apsikeisti? ash ishsiunchiu 12 bonku dezhe… o jus man ka nors… pvz… ka siulot?

Tai ir sėdėk-kas Tau neleidžia?MirktMirktSKANAUS Laimingas

labai achiu… o tu ka nors skanauji?