Bet tai blyn,koks stiprus-8ar net 11 gradusų
Man net 5 proc.-rytą negerumai Įtariu,kad dėl kokybės visa tai
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Jau alus į trasą eina… Kodėl užkietėjusi?
nu nes megsti aluti. o chia jau nebe pomegis chia jau ciela diagnoze
Mane jau “diagnozavo” Susinervinusi vėl norėčiau .Visai šalia namų parduotuvė dirba iki 3h
utiutiu… niu… aduvanchik… ash gi nepiktybishkai… ash irgi megstu alu, ir daug kas chia ji megsta (o ypach shitam klube) ir anaiptol! visi turetu dydzhiuotis tokia diagnoze!
Utiu Nebūtų aliukas…Apie tai,kaip Tu toli…Mano Brolis ten
Jau didžiuojuosi
aduvančikas rašė:
Jau didžiuojuosi
ne, tu sazhiningai, atvirai pasakyk: kiek tu mane buchiuosi?
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Jau didžiuojuosine, tu sazhiningai, atvirai pasakyk: kiek tu mane buchiuosi?
Žinai,taip sąžiningai,jei taip nusišnekėsi,tuoj pat užrakins šią temą Mes čia šnekam ne apie bučinius,o apie alų
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Žinai,taip sąžiningai,jei taip nusišnekėsi,tuoj pat užrakins šią temą Mes čia šnekam ne apie bučinius,o apie alų
oj… sorry. isijauchiau.
dabar va mastau apie foster’s… mano mgestamiausias jio… tuoj gryshiu su fosteriu, nuspresta.
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
oj… sorry. isijauchiau.
dabar va mastau apie foster’s… mano mgestamiausias jio… tuoj gryshiu su fosteriu, nuspresta.
Ne,aš nieko blogo nenoriu Tik perspėju,kad nebūtų bereikalingų nemalonumų…
O dabar Tu man paaiškink,kas tas FOSTERS
aduvančikas rašė:
O dabar Tu man paaiškink,kas tas FOSTERS
http://www.fosters.com.au/enjoy/beer/fosters_lager.htm
p.s. greit gryshiu su shituo geriu
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
O dabar Tu man paaiškink,kas tas FOSTERShttp://www.fosters.com.au/enjoy/beer/fosters_lager.htm
Tas Gėris su Australijos alučiu?
Laukiu Tavęs ,jei pati neužmigsiu…
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
O dabar Tu man paaiškink,kas tas FOSTERShttp://www.fosters.com.au/enjoy/beer/fosters_lager.htm
Laukiu Tavęs ,jei pati neužmigsiu…
nu gryzhau su 12-packu… jau kaip ir islakem su shaika geris… toliau normalios pardos nebeveike tad figachinam hainekina
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvančikas rašė:
Laukiu Tavęs ,jei pati neužmigsiu…nu gryzhau su 12-packu… jau kaip ir islakem su shaika geris… toliau normalios pardos nebeveike tad figachinam hainekina
Kol Jūs lakėt-aš ir užmigau…Ar gali vartoti daugiau lietuviškų žodžių-o tai aš greitai nieko nesuprasiu
5.6% ar 6% tas tauras…stirpaiusias is tauro eina berods 8%
[quote]p.s. greit gryshiu su shituo geriu
[/quote]
Aha pas mus ir to gerio yra, kartais geriu, bet siuo metu karaliauja calsberg
Aduvancik o nuo ko tu taip pamegai alu, merginos siaip tik retkarciais truputi, na o tu saunuole
angeliukas26 rašė:
Aduvancik o nuo ko tu taip pamegai alu, merginos siaip tik retkarciais truputi, na o tu saunuole
Kodėl taip visus žmones matuoji vienodai? Buvo laikai,kai alus man buvo kartus ir neskanus Tada susipažinau su savo eks ,ir mes kartu eidavom sportuot Varydavau ant staklių “tolko tak” ,o išėję eidavom atsipūst į kavinę Tada Jis ir pradėjo man aliuką pirkt Pamėgau
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
Aduvancik o nuo ko tu taip pamegai alu, merginos siaip tik retkarciais truputi, na o tu saunuoleKodėl taip visus žmones matuoji vienodai? Buvo laikai,kai alus man buvo kartus ir neskanus Tada susipažinau su savo eks ,ir mes kartu eidavom sportuot Varydavau ant staklių “tolko tak” ,o išėję eidavom atsipūst į kavinę Tada Jis ir pradėjo man aliuką pirkt Pamėgau
nematuoju vienodai ,sori!!! na gerai sportuodavot man patiktu
prisiminiau drauga kuris ir aidavo sportuot, bet as turejau sklepe bilijardo stala, na tai jis jai uzeidavo pas mane tai tik litrabola pasportuodavo ,na alutis liejosi laisvai na dar jau prisiminimai tik ,bet malonus
angeliukas26 rašė:
aduvančikas rašė:
angeliukas26 rašė:
Aduvancik o nuo ko tu taip pamegai alu, merginos siaip tik retkarciais truputi, na o tu saunuoleKodėl taip visus žmones matuoji vienodai? Buvo laikai,kai alus man buvo kartus ir neskanus Tada susipažinau su savo eks ,ir mes kartu eidavom sportuot Varydavau ant staklių “tolko tak” ,o išėję eidavom atsipūst į kavinę Tada Jis ir pradėjo man aliuką pirkt Pamėgau
nematuoju vienodai ,sori!!! na gerai sportuodavot man patiktu
prisiminiau drauga kuris ir aidavo sportuot, bet as turejau sklepe bilijardo stala, na tai jis jai uzeidavo pas mane tai tik litrabola pasportuodavo ,na alutis liejosi laisvai na dar jau prisiminimai tik ,bet malonus
Dabar jau nepasportuočiau Kaip kokia pensininkė-jėgų nebeturiu
Prajuokinai su savo Draugu Geras “bilijardas”
o ash vel su foster’s sedzhiu
o tai nera foster’s lietuvoje? kaip pasiulymas apsikeisti? ash ishsiunchiu 12 bonku dezhe… o jus man ka nors… pvz… ka siulot?
Aleksionas rašė:
o ash vel su foster’s sedzhiu
Tai ir sėdėk-kas Tau neleidžia?SKANAUS
aduvančikas rašė:
Aleksionas rašė:
o ash vel su foster’s sedzhiuTai ir sėdėk-kas Tau neleidžia?SKANAUS
labai achiu… o tu ka nors skanauji?