Kokios rūšies alų dabar geriat? (papasakokit kodel daug zmoniu renkasi ?322zin..)

busi LT, brukshtelk.
Mums vairuotoju po ES su DAFais reikia Taip

Latviešu

As tai kaskaip vel Svyturio Extra atradauNekaltas

na vakar padauginauAlus, tai is ryto nekaip buvoNustebęs na po piet jau geriau o dar gryzau susileidauAlus calsbergo ir vel gyventi norisi Cha cha

Man tai medaus porteris dabar patinka, kol dar neatsibodo Girtas

Kol kas geriausas Vokietijos importas dabar valdo "Krombacher"

Svyturio Baltijos, bet budamas uzsieniuosna stengiuos ragaut tenyksti, Todel italijoj geriausias Peronni, o ispanijoj Mahou raudonas arba San migelis

Bevairuodamas numiegi?ApakęsValio
Aš nemėgstu medaus NeO prie ko čia virš 30?Nekaltas

Jau alus į trasą eina…GirtasCha cha Kodėl užkietėjusi?Vau!Vau!

Rimtai,čia gera tokia tema “užsieniečiams”-vien Jums TaipŠypsenaKaip smagu būtų čia bendrauti…Flirtas

nu nes megsti aluti. o chia jau nebe pomegis Cha cha chia jau ciela diagnoze Taip

tauras tradicinis, 2lCha cha

stiprusis?

Bevairuodamas numiegi?ApakęsValio
Aš nemėgstu medaus NeO prie ko čia virš 30?Nekaltas

[/quote]

na nemiegu vairuodamas, stoji i parkinga ir poto sakai ,kad kamstisCha cha o virs 30 nagi tada jau gerai alutis veike smegenis, tai va mintys buvo ne arbata su meduciu ,bet ji palaizytiMirkt Cha cha na manau suprataiLabas

dabar ragauju Smirnoff Twisted V Arctic Berry… ar chia jau gaunasi ishdavikas klubui?

manau ne, man ir kai pabosta geriu bakardi bryzeri ar smirnof ice, ar koki sidra, o poto taip malonu vel alucio atsigertTaip

Mane jau “diagnozavo” UžsispyręsJuokiasiTūsasSusinervinusi vėl norėčiau Alus.Visai šalia namų parduotuvė dirba iki 3h Kietas

Ne,jis nestiprus NeApie 6 gradusus NekaltasNekaltas-visų tikrai neatsimenu Drovus

na lyg kiek pamenu ,buvo tose 2L.puslese,toks Tauro stiprusis ,jis 8,5% ar net11% gerai spirdavo i galva ,bet jis man nekoks, poto ir galva plysdavo is ryto, jai padaugindavai.

utiutiu… niu… aduvanchik… ash gi nepiktybishkai… ash irgi megstu alu, ir daug kas chia ji megsta (o ypach shitam klube) ir anaiptol! visi turetu dydzhiuotis tokia diagnoze! Cha cha