Tėtei dovanosiu Kalėdoms
Sutampa musu skoniai
Nors kiek zinau nelabai daug kam tinka Gucci Rush, bet man tai jie
‘HUGO woman’ kol kas man geriausi Shvelnus ir ilgai ishlieka
Tu ka fantazijos neturi kad kvepalus ruosiesi dovanot ?
mhm pasenes bajeris …
vepalai turi patikti vyruj o nemoteriai ir atvirksiai
OnEla rašė:
Siap tai mano nuomone nei per saldus nei per astrus, maloniai gaivus tai Kenzo "I`eau par Kenzo"Bet mano manymu tai kasdieniskas kvapas, vakarui jis per lengvasSiap vakarui man labai patinka Therry Mugler "Angel"Tikri kvepalai - klasika, ilgai laikosi bet kam nepatinka astrus ir saldus kvapas, netiksIr, beje, padovanojes ceki, maziausiai apsiriktum del kvapoSekmes
Ir tie , ir tie nuvalkioti
suvalgyciau visas kurios kvepinasi 5th avenue niam niam
undressed rašė:
Ir tie , ir tie nuvalkioti
Retai patinka naujovės, tokia jau tendencija pastebima, kad nelabai kas geriau už klasiką atsiranda
Shirshe77 rašė:
Bachelor rašė:
CliniQue "Happy"Tėtei dovanosiu Kalėdoms
Tik nesupainiok, surask tetei su prierasu FOR MEN Bet siaip labai gaivus ir malonus kvapas
Dekanas rašė:
Tu ka fantazijos neturi kad kvepalus ruosiesi dovanot ?
mhm pasenes bajeris …
fantazijos pilna. tema gerai praejo. o padovanojau viena maza daikciuka, kuris visada bus su ja ir primins mane
Bachelor rašė:
Tik nesupainiok, surask tetei su prierasu FOR MEN Bet siaip labai gaivus ir malonus kvapas
Turiu ir (tėtei), ir (sau) HAPPY
siuo metu man skaniausi mexx pure life
tiek vyriski tiek moteriski tiesiog jega
Objection
Retas zhmogus naudoja tuos pachius kvepalus ilga laika , nes kaip jie bepatiktu , su laiku atsibosta , tas pats su drabuzhiais etc …
Vistiek kai ateini i parduotuve , pazhiuri naujus parfumes , o klasika…na nzn , ypach jauniems zhmonems
Shirshe77 rašė:
undressed rašė:
Ir tie , ir tie nuvalkiotiRetai patinka naujovės, tokia jau tendencija pastebima, kad nelabai kas geriau už klasiką atsiranda
Shirshe77 svaigsta…jai jum panele Cacharel Amor Amor ashtrus,tai nemanau kad turite gera uosle bei skoni…
anyway vaikinas pasimetes turetu buti tarp tokiu super patarimu…net dovana nusprende keisti i maza daikciuka…taip ir padare…
padavanok ceki kosmetikos parduotuves ir basta
ka cia sukt galva po dar nepatiks tavo isrinktas kvapas
neblogi yra "X body talk" ir kaina ir preke verti demesio…
na…jew gal antrus metus wis kvepinuosi Angel…
dar kazkokie Lollita liabaj tokie skanus…saldus…
Lolita Lempicka labai saldus bet kartu ir turi kazka kartoko. niekada nemegau saldziu kvepalu, bet sitie tai
indica rašė:
Shirshe77 svaigsta…jai jum panele Cacharel Amor Amor ashtrus,tai nemanau kad turite gera uosle bei skoni…
Na, jie tikrai nėra švelnūs, gana stiproki, man ir mano draugei nepatiko
Nu ką aš galiu padaryti…