kokie kvepalai geriausi?

kokie kvepalai geriausi?

Man patikę tai Rock’n Rose,bet taip ir lieka mano svajone…Sarmoj apie 100lt Laimingas

asmeniškai man tai MEXXGirtas tik va jau baigėsi, o nusipirkti neprisiruošiuNekaltas tikiuosi, gal Kalėdų senis atnešCha chaJuokiasi

kad kaina atstoti aromataŠypsena?
reikia pirkti dovana ir prasideda amzinas galvos skausmas.

mhm prikauso nuo skonio: kokius megsta, gaivu, ashtru ar saldu kavapa Šypsena

iseina, kad nebutu aistrus ir juokiu budu saldus.

Galeciau pridurti,kad kvapai priklauso dar ir nuo nuotaikos…viena diena norisi pasikvepinti su Safari,kita su Allure…

vardinkyt tada kvepalusŠypsena uzsukus ir pard. issirinksiu, ar dovanos ceki geriau padovanot?

Chanel Coco Mademoiselle, patys geriausi!Mirkt

Mhm Šypsena Man patinka shvelnus kvapai, dabar labai patinka Cindy Crawford Mirkt Drauge dievina Haloween kvepalus… Šypsena Gal visaij butu neblogaij ir chekis… Mirkt Ishsirinks ko pati nori Mirkt

Aisku cekis, jeigu tikrai nezinai kokie jai kvepalai patinkaNekaltas

sunku su kvepalais, jie gal nebus labai saldus ir astrus, bet tam zmogui nepatiks
man asmeniskai labai patinka Salvadoro Dali, juodam buteliuke, kaip kvepalai nera labai brangus, kvapas savotiskas, ilgai ilieka

jei nori normalios kainos ir sexy svaginanchio aromato Flirtas,siulau naujus Cacharel Amor Amor…

Geriausi kvepalai "Troinoj". Pigu, daug, galima vartoti ir isoreje ir viduje !

na,wiskas priklauso no to kokią pinigų sumą gali skirti šiai dovanai .Ir jei jau nuspręsi rinkti apts ,o ne čekiuką dovanoti,tai rink švelnesnius.Man mieliausi Halloween,L`instant de Guerlain,Hugo "deep red"…

Labai labai aštrūs Blogai ir ilgai išlieka Gerai, bet man, pvz, nepatiko NeCha cha

Na, galiu išvardint kokius turiu ir įvertinti:

Kenzo FLOWER (man nelabai patinka Ne)
Carolina Herrera 212 (l.geri)
Ralph Lauren ROMANCE (l.geri)
Thierry Mugler ANGEL (l.saldūs ir gerai laikosi, mano namų mėgstamiausi)
Estee Lauder PLEASURES (l.geri)
Clinique HAPPY (l.geri)
Christian Dior J’AI ADORE Niam niam
Naomi Campbell NAOMIBlogaiGerai
Dolce + Gabbana SICILY Veee

Čia mano nuomonė Mirkt

Man patys pačiausi tai "Heloween" ŠypsenaFlirtas

Calvin Klein Contradiction
Roberto Cavalli
Chanel Allure
Christian Dior Dune

Bet cia visu kvepalu kainos 30ml-apie 150Lt