kokie kvepalai geriausi?

Helloween Lūpos Gerai
Cindy Crauford Gerai
MexxGerai

man asmeniskai yra trys ziauriai geri kvapai Mirkt

1. Gucci Rush Girtas
  2. Calvin Klein Eternity Gerai
  3. Channel Chance Flirtas

bet kiekvienas turi savo skoni MirktCha chaNežinau

Ralph Lauren…Puikus kvepalai…FlirtasBeje Mexx pure lifeGeraiGerai

Dolce Gabana - blue light Flirtas
Kolkas nebuvo nei vieno , kuriam nepatiktu , bet deja pardoshkese nemacew ju ,pati perku is oro uosto ar kt duty free parduotuviuNekaltas

Labai patinka kai panele kvepinasi Elizabeth arden 5th avenue,

o pats kvepinuosi pagal nuotaika vakarui CD farengeitas, siaip kai linksma hugo boss motion, o jei normali diena tai dolce&GabanaTaipNiam niam

Siap tai mano nuomone nei per saldus nei per astrus, maloniai gaivus tai Kenzo "I`eau par Kenzo"TaipBet mano manymu tai kasdieniskas kvapas, vakarui jis per lengvasTaipSiap vakarui man labai patinka Therry Mugler "Angel"Niam niamTikri kvepalai - klasika, ilgai laikosi bet kam nepatinka astrus ir saldus kvapas, netiksNeIr, beje, padovanojes ceki, maziausiai apsiriktum del kvapoTaipSekmesLabas

Man irgi labai GeraiTaip Ne kartą esu turėjus, bet teko atsisakyti dėl įvairovės Cha cha

merginom
rare gold
souffle d’air
samsara
trussardijeans

tualetui:
ambi purŠypsena

o namam:
ambi pur

Versace metal jeans Gerai

vieniem gali buti skanus,kitiems visai Veee
Sunku spresti ka norsGirtas
Bent jau man patinka moteriski -B.U. ir panasus
vyriski-Hugo Boss,bet irgi yra kelios rusys,todel sunku pasakyt!Taip

[quote]Montego rašė:
Labai patinka kai panele kvepinasi Elizabeth arden 5th avenue,
[/quote]

Tai tu mane suvalgytum turbut Flirtas Juokiasi

Kokie geriausi- nuo skonio priklauso. Turiu ju kelis, kvepinuosi tokiais, kokius issirenka mano nuotaika- kai esu tokia "istizusi", renkuosi saldzius "Dolce-Gabana", kasdienai Helloween’as tinka, Diavolo per donna, vakarui Salvadore Dali "Dali Style", BLV,… O siaip skaniausi 5th Aveniu Myliu

Elizabeth Arden 5th avenue
Carolina Herrera 212
Escada Island Kiss

Hugo BossTaip
Senas geras raudonasGirtas
Niekaip negaliu pabegt nuo to kvapo, nes jau tapo gyvenimo dalimiLaimingas

nu as kadangi esu pamisusi kvepalu fanatike, tai manop skoni atitiktu:
Mexx,
Carolina Herrera 212
Laura Biagotti- Emotion
ir zinoma Givenchy-Organza Cha cha bet sie saldoki ir GAN brangoki…

o is vyrisku,tai tik SANDER arba Sonya Rykel Gerai

CliniQue "Happy" Girtas

Va va! Man ir… Flirtas
Bet Gucci Rush kiek saldoki(nors man nerealus), tai gal geriau tada Gucci Rush 2 butu… Ir man dar Hugo Boos for women Gerai!Niam niam

Na, man labiausiai patinka Davidoff "Cool water" ir Ralph Lauren "Ralph" (žali) Gerai.

cool water Taip

mano kvepalai - nina rici premier jour Gerai patys gereusi nuostabiausi skaniausi ir etc Šypsena

man Angel irgi be galo patinka…ir dar Naomi Cambel,bei Gucci rush 2…visi jie astroki arba saldoki,bet vezaaaŠypsena