Helloween
Cindy Crauford
Mexx
man asmeniskai yra trys ziauriai geri kvapai
- Gucci Rush
- Calvin Klein Eternity
- Channel Chance
bet kiekvienas turi savo skoni
Ralph Lauren…Puikus kvepalai…Beje Mexx pure life
Dolce Gabana - blue light
Kolkas nebuvo nei vieno , kuriam nepatiktu , bet deja pardoshkese nemacew ju ,pati perku is oro uosto ar kt duty free parduotuviu
Labai patinka kai panele kvepinasi Elizabeth arden 5th avenue,
o pats kvepinuosi pagal nuotaika vakarui CD farengeitas, siaip kai linksma hugo boss motion, o jei normali diena tai dolce&Gabana
Siap tai mano nuomone nei per saldus nei per astrus, maloniai gaivus tai Kenzo "I`eau par Kenzo"Bet mano manymu tai kasdieniskas kvapas, vakarui jis per lengvasSiap vakarui man labai patinka Therry Mugler "Angel"Tikri kvepalai - klasika, ilgai laikosi bet kam nepatinka astrus ir saldus kvapas, netiksIr, beje, padovanojes ceki, maziausiai apsiriktum del kvapoSekmes
Man irgi labai Ne kartą esu turėjus, bet teko atsisakyti dėl įvairovės
merginom
rare gold
souffle d’air
samsara
trussardijeans
tualetui:
ambi pur
o namam:
ambi pur
Versace metal jeans …
vieniem gali buti skanus,kitiems visai
Sunku spresti ka nors
Bent jau man patinka moteriski -B.U. ir panasus
vyriski-Hugo Boss,bet irgi yra kelios rusys,todel sunku pasakyt!
[quote]Montego rašė:
Labai patinka kai panele kvepinasi Elizabeth arden 5th avenue,
[/quote]
Tai tu mane suvalgytum turbut
Kokie geriausi- nuo skonio priklauso. Turiu ju kelis, kvepinuosi tokiais, kokius issirenka mano nuotaika- kai esu tokia "istizusi", renkuosi saldzius "Dolce-Gabana", kasdienai Helloween’as tinka, Diavolo per donna, vakarui Salvadore Dali "Dali Style", BLV,… O siaip skaniausi 5th Aveniu
Elizabeth Arden 5th avenue
Carolina Herrera 212
Escada Island Kiss
Hugo Boss
Senas geras raudonas
Niekaip negaliu pabegt nuo to kvapo, nes jau tapo gyvenimo dalimi
nu as kadangi esu pamisusi kvepalu fanatike, tai manop skoni atitiktu:
Mexx,
Carolina Herrera 212
Laura Biagotti- Emotion
ir zinoma Givenchy-Organza bet sie saldoki ir GAN brangoki…
o is vyrisku,tai tik SANDER arba Sonya Rykel
CliniQue "Happy"
Va va! Man ir…
Bet Gucci Rush kiek saldoki(nors man nerealus), tai gal geriau tada Gucci Rush 2 butu… Ir man dar Hugo Boos for women !
Na, man labiausiai patinka Davidoff "Cool water" ir Ralph Lauren "Ralph" (žali) .
cool water
mano kvepalai - nina rici premier jour patys gereusi nuostabiausi skaniausi ir etc
man Angel irgi be galo patinka…ir dar Naomi Cambel,bei Gucci rush 2…visi jie astroki arba saldoki,bet vezaaa