mano megstamiausi kveplai tai -MEXX(kur apvaliam buteliuke) ir kaina palyginus nedidele ir gerai issilaiko…ir kvepia
Yo, man irgi atsibosta ir norisi naujų, bet pastebėjau, kad bandydama naujoves retai kada užsikabliuoju
Kas beišleido naujus kvepalus - pvz Estee Lauder BEYOND PARADISE, Chanel CHANCE, Dolce + Gabbana SICILY, Armani SENSI, Givenchy VERY IRRESISTIBLE ir tt, man, pvz, nelabai patiko, aš geriau pasirinkčiau ką nors iš senų šių firmų produktų
Cindy Crauford
gabriela Sabotini Escada MMMm…
O vyrishki FERRARI niam niam… vos nenukrentu kai praeina vaikinas jais pasikvepines
Kiek skaitau temas, kurios liecia kvepalus, tai ziuriu kad puse Lietuvos ar bent jos didzioji dalis kvepinasi tais paciais kvepalais… todel ir buna kad nesinori pirkti tu paciu kvepalu, kuriuos turi kiti… ar bent jau kad penktas zmogus
Siaip is vyrisku super geras kvapas Marco o’Polo ( melyna dezute )
Is moterisku pirmieji mexx ( permatoma dezute ) ir BVL… melyna dezute…
…
man tai Mexx patinka
Nu labiausiai man patinka Thierry Mugler-ANGEL ir Chanel5.Va
bent man tai Lancome "Poeme"
- Dolce&Gabanna "Light blue"
- Lancome "Miracle"
- Armani "Aqua di Gio"
Pritariu…Calvin Klein Eternity…tikrai ispudingi…
is naujausiu - hugo boss "Intense"…mm
Is seniausiu - YSL "Baby Doll"…vat
Boss- Woman
Patarciau geriau pasukt galva ir sugalvot ka nors unreal, negu dovanot kvepalus. Kvepalai yra labai asmeniskas dalykas, manau juos turi ishsirinkt pati mergina As pati esu gavusi nemazai kvepalu, bet tik vieni man tikrai patiko (nes pasakiau tikslu pavadinima)
koks as bebučiau išrankus, bet va Jil Sander "Sander for men" yra tikrai labai jau nerealiai geri Aisku cia tik mano nuomone Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
Pritariu Jau kelis metus tik juos turiu
jei jau nori dawonot kvepalus gereu padovanok dovanu kupona ir pasakyk kad issrinktu jai mielus kvepalus… nes kvepalai labai asmeniskas dalykas tau gali patikt o kazkam nia… tai daug maloneu kai pati gali ssrinkt…