Kiek sveriate?

aga keistos tos panos, nori visos but manikenem Mirktman ir dar uoj truxta daug iki manikenes, bet ir taip gerai, ania?
Zinok jai ugis koks 150 tei irsverimas maziau nei 50kg nera toks jau baisus , va teipMirktLaimingasDrovus

Cha cha Gerai

niu jo jei svertu daugiau nei 50 atrodytu kaip kamuoliukas - ne eitu bet ridentusiCha chaMirkt

ka sedi tai tai dar priaugsi besededama???

Va va, pritariuTaipAs ir nenoreciau dabar tiek svert ir but kaulu vyniotinisTaip

2 kg norečiau svert mažiau Taip nors… Nekaltas man gerai tokiai kokia esu dabar Cha cha

uch kaip gerai … Cha cha jau galvojau nejau as su savo ugiu tik 45 turiu svert? Šypsena nors siaip visai nieko butu Liežuvis buciau DZIUSNA Cha cha jega…

bet kaip faina… greit bambliuka turesit Cha chaCha chaCha cha ne nepyk kad taip lendu i akis… bet tikrai labai faina… toks mazytis… begiojantis… prisimenu, kai mano dukterecios mazytes buvo… katik gimusios… ejna sau… niu tokio fainuolku dar neesu macius Cha cha

agha… arba kartisPavargęs
Cha chaCha chaCha chaJuokiasi
Na, jeigu rimtai atemus 110, tai man tada 10kg trukstaBaisuBaisuŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia
Aisku, 62kg nenoreciau sverti, taciau pilnai uztektu 56TaipMyliu

Na seip man asmeniskai merginos patinka 170-175 ugio, ir svoris turetu buti ugis - 115kg! CIa butu standartas. Va, nors gal ir kaip kam neidomu, taciau pasireiksiu, mano ugis 188, svoris 90, reikia iki 100 datemptŠypsena

115Cha cha
hehe
pounduMirkt

Niu ,as ciut sublogau ir sveriu tik 48kg =) Ugis ~ 161 =) Bet ,kai pasiskaiciau paskutiniu komentaru ,kad kaikurios svera po 42 ar pan ,man daros baisu ! Panos valgykit ! Valgykit ! Nebent esat labai labai labai jaunos … Vistiek siulau valgyt !

na, svoris svyruoja priklausomai nuo sezono ir priklausomai nuo apturimu stresu kiekio Cha cha 54-59. Ugis 171, tai lyg ir viskas tvarkoj Laimingas

Tai iseina 52kgLiežuvis

mano ugis tai 164 sweriu 50kg. manau per daug =)))) reiktu kokius 3kg numesti ir bus gerai…bet…pas mane ne pilwas mazeja(o patikekit jis laaaabai didelis)o kojos…=(

na, svoris svyruoja priklausomai nuo sezono ir priklausomai nuo apturimu stresu kiekio Cha cha 54-59. Ugis 171, tai lyg ir viskas tvarkoj Laimingas

[quote]zalioji_elfe rašė:
o siaip man tai atsitiko stebuklingas dalykas Cha cha pastaruosius 3 metus mano ugis buvo 165-166 Šypsena neseniai mataraus 163 … po kokiu 3 metu nenustebkit jei manes ir jau nebesimatys Cha cha
[/quote]

Kūdikis…Cha cha

Ugis 190 svoris 85-90kg (14 stone). Kokiu dar ishmatavimu reik? Šypsena

as 47 ir esu tuo patenkintaLaimingasFlirtas

taigi taigi…anoniminiu anoreksikiu klubas…Nekaltas
na atleiskite, bet as budama 169 ugio sveriu 55 kg ir esu tikrai plona!
kai paziuriu i situos skaicius taj man baisu darosi…Baisu