Kiek sveriate?

Pati prisiprašei…Nekaltas

GėlėGėlėGėlė

[/quote]

asiux DrovusBučkis

530 niutonu. Galeciau ir daugiau koki pora simtuku Mirkt

Ragas kokie siulai

54kg (5-as nestumo menuo, jei kaNekaltas…)

sveriu 50kg,o ugis 165cm. bet zinot, labai priklauso nuo zmogaus kaulu sudejimo. kartais du vienodo ugio ir svorio zmones gali visikai skirtingai atrodytiTaip

100kgCha cha

[quote]brunetee rašė:
100kgCha cha
[/quote]

"-Znojnaja ženščina.Gerai Mečta poeta.Myliu"

174 - 56

Ne

110 reikia atimtTaip

Taip labai priklauso nuo kaulu, nes pas vienus yra sunkesni, pas kitus lengvesniTaip

Ugis 174cm, o svoris 54kg. Bet vistiek kartais pagaunu uzuomina,kad esu per stor… Nekaltas Cia gal del to,kad mano klubai platus… Siaip del svorio as pati esu patenkinta Šypsena

Taigi is ugio atiminet yra nesamone. Apsiskaiciuoti KMI reikia (svoris/(padalinti)ugis(metrais)kvadratu).

ka cia nusisneki!!! jei mano ugi 163cm, tai pagal tave turiu sveti 43kg??? kaip as atrodyciau??? kaulu vyniotiniu nenoriu buti…fePavargęsVeee

Gerai

Nesuprantu, kam ateminet kazka is kazko. Jei gerai jauciates su savo kilogramais- kam jaudintis. Reikia gyventi ir dziauktis savimi, o ne atlikinet aritmetinius veiksmus su savo kunu…

visi shiais laikais. chamai Šypsena

siulyciau pervadinti tema i "anoreksiku klubas"Nekaltas

ka as zinau Cha cha 100 metu nesisveriau Flirtas atrodo mano svosris niekada nesikeicia Nekaltas visada bunu liekna Liežuvis

nu jau…cia tik viena sudurniavo pas mus TaipLabas

Aij as tai sveriu normaliai Mirkt
Ir man visai netrukdo mano svoris,nors ir neatitinku tu manekenisku standartu Šypsena Taip

Niu nezinau man tai juokingai skamba kai sveria iki 50kg. Nors imk i pazasti ir nusineskCha cha. Arba kitas variantas dar metuku mazai.Nekaltas