Kiek sveriate?
63
168cm 50kg…
Sedejau is neturejimo ka veikti sia nuostabia vasaros diena , norejau paklausti, kiek Panos sveriate?as pvz po ziemos atrodo labai sustorejau-katastrofishkai, sveriu 56kg , tai va nutariau paklausti kiek jus sveriat ir ar esat tuom patenkintos?
Sveriu tiek kiek rodo svarstykles…
Jei jau toks svoris "katastrofiskas", tai naturaliai kyla klausimas, o koks pacios ugis? Arba esi neausta, arba (kas labiau tiketina) amzinai nepatenkinta savo isvaizda anoreksike-bulimike
Zinai toki dalyka kad panu amziaus ir ismatavimu o tuo labiau svorio klausti yra nemandagu…
nu koks tavo mergyt reikalas
Laime skaiciuojama ne kilogramais
sveriu tiek,kaip pati jauciuosi gerai ir graziai,jei sverciau kiek daugiau ar maziau,nemanau,kad labai kas pasikeistu,nesureiksminu tai tiek,kiek kitos panos is to daro tragedija,man paprasciausiai tai juokingai atrodo
Aš tai nežinau. Paprastos zaškalivajut, o gyvulinių neturiu. Reiks gal į daržovių bazę nuwejti prie tų, kur bulvių maišus sveria.
Nesulauzyk tik
Na as apie 44kg sveriu
kai sportavau sveriau netoli 60kg, raumenys sudare didele mase manes… nors niekad nebuvau stambi, dabar jau metai kai nesportuoju tai svoris aiskiai krito-dabar apie 50kg kartais buna maziau . Nzn ma tai negrazu distrofines paneles… figura mnao nuomone turi buti sportiska truputi, taip kunas atrodo sveikiau…
[quote]VB rašė:
Nesulauzyk tik
[/quote]
Aš švelniai.
Tada pasistenk
o ka,jei as apie 70kg sveriu,tai cia tipo blogai
as nei daug , nei mazai, labai apstorejau po egzu…mane stresas veike kitaip bishkutiugis 170 svoris 55Kg
ugis 170cm svoris50kg
Reiktu dar ir ugio paklaust prie to, nes jeigu ugis 150cm, o sveria 60kg, tada jau arba jeigu ugis 180cm, o sveria 50kg tada jau
Ats. i kl.: 52kg
[quote]VB rašė:
Tada pasistenk
[/quote]
"Drąsiau, drambly, drąsiau, drambly!"