Kiek sveriate?

jei zinociau kiek rodo swarstykles, pasakyciau`~[;

Bliamba, nu atprate mano akys nuo perkarusiu zmoniu gatvej Cha cha Sitoj saly, UK, tokiu tikrai nera daug Ne, bo liaudis pernelyg liberaliai i viska ziuri, nera jokio azarto plesytis, listi kazkam i Ignoruoju su tokiais mazmoziais kaip kuno formos Cha cha

Pvz, mano 26 metu bendradarbe, esanti 164 cm ugio, sveria 54 kg, ir visu yra laikoma per liekna Nekaltas Net grasinimu is kolegu gavo, kad bus pranesta Telefonas tevams Piktas, jog per daug susikudino Cha cha

O man tai dzin - poziuris i si reikala su metu laikais keiciasi Cha cha Bet daugelis cia pasisakiusiu Moteris ryskiai turi problemu del nepilnavertiskumo komplexo, jei, taip sakant, iesko slieku IgnoruojuTaip

Kad avtamatas lyg ir ne taip rode… NekaltasCha cha

Nusikudinai biski, luv, man rodos ApkabinimasCha cha

sveriu 47 Šypsena

na…59 kokie LiežuvisCha cha o gal 60 Nekaltas …anyway per mazai Kanda

svoris priklauso ne tik nuo "plonumo", bet ir nuo kuno strukturos, kaulu.

be to jei jums taip jau idomu ar pakankamai sveriate, varykite i prekybos centrus stovi ten tokie aparatai ismatuoja ugi, svori ir pagal jau kazkieno mineta formule svoris(kg)/ugis(metrais kvad), paraso… jei kam idomu koeficientas vyrams: optimalus jei neklystu 22 (nuo 20-24 gal), moterims nuo 18 gal, tiksliai nepamenu.

55 tikrai bus, bet siaip esu patenkinta…Mirkt

as labai patentinta savo figura ir svoriu Laimingas

turbub blogai pamatavo…Cha cha
Mirkt

va va…TaipGerai

ne kartis tikrai ne Cha cha dziusnos valdo Cha chaCha chaCha cha

o siaip mano svoris tip top pagal ta > 165 55 Cha cha

Kūdikis…Cha cha

[/quote]

mhm… o tu mano tevelis Cha cha

turbut susikuprinus buvau Cha cha o siaip kita karta viskas ciki buvo… tik su spaudimu gryba sumale Cha cha

[quote]zalioji_elfe rašė:
turbut susikuprinus buvau Cha cha o siaip kita karta viskas ciki buvo… tik su spaudimu gryba sumale Cha cha
[/quote]

Spaudimo nerasta?Cha cha

Matyt as pats kudziausiais zmogus BangojeDrovus sveriu ~41kg.Drovus O tu Die kaip sustoret…Drovus

…niu , aisku, man jau nuo kokiu 12 metu svorio trukdavo pagal tas visas lenteles, o dabar esu 176 cm. ugio ir sveriu 54 kg Nekaltas…ai man tai netrukdo, nei kad jo truksta, nei kad per daug butu [ aisku, ne ypac perdaug Mirkt] Šypsena

Bandau ~90 laikytisŠypsena bet kad progu daugoka vasara tad iki 92 pakyla. 195 cm, neissigaskitLaimingas

na ir ash trigarsi ikishiu savo: 66 Cha cha

173/72 Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha pac tas Gerai Cha chaCha chaCha cha

Spaudimo nerasta?Cha cha

[/quote]

rastas Cha cha bet vos ne dvigubai didesnis nei mano normalus Cha cha apatine riba tai net truputi daugiau nei dvigubai… Cha cha