Bliamba, nu atprate mano akys nuo perkarusiu zmoniu gatvej Sitoj saly, UK, tokiu tikrai nera daug , bo liaudis pernelyg liberaliai i viska ziuri, nera jokio azarto plesytis, listi kazkam i su tokiais mazmoziais kaip kuno formos
Pvz, mano 26 metu bendradarbe, esanti 164 cm ugio, sveria 54 kg, ir visu yra laikoma per liekna Net grasinimu is kolegu gavo, kad bus pranesta tevams , jog per daug susikudino
O man tai dzin - poziuris i si reikala su metu laikais keiciasi Bet daugelis cia pasisakiusiu ryskiai turi problemu del nepilnavertiskumo komplexo, jei, taip sakant, iesko slieku
svoris priklauso ne tik nuo "plonumo", bet ir nuo kuno strukturos, kaulu.
be to jei jums taip jau idomu ar pakankamai sveriate, varykite i prekybos centrus stovi ten tokie aparatai ismatuoja ugi, svori ir pagal jau kazkieno mineta formule svoris(kg)/ugis(metrais kvad), paraso… jei kam idomu koeficientas vyrams: optimalus jei neklystu 22 (nuo 20-24 gal), moterims nuo 18 gal, tiksliai nepamenu.
…niu , aisku, man jau nuo kokiu 12 metu svorio trukdavo pagal tas visas lenteles, o dabar esu 176 cm. ugio ir sveriu 54 kg …ai man tai netrukdo, nei kad jo truksta, nei kad per daug butu [ aisku, ne ypac perdaug ] …