Kada paskutinį kartą buvai teatre?

Vakar LNOBT “Paryžiaus katedra” Laimingas

Na, gal prieš keletą mėnesių “Faustas” . Nerealu … Dievinu teatrą Katė

Vakar.Keistuoliu teatro “Meile is paskutinio zvilgsnio”.
Nerealus spektaklis.Ir prajuokino,ir sugraudino Širdis

Šiandien paskutinį kartą buvau teatre, tiksliau filharmonijoje, bet ten žiūrėjau labai mielą muzikinį spektakliuką "Dovilės albumas". =]

Aš buvau ‘Aukso obuolyje’.

DrovusDrovusDrovus

Vakar pažiūrėjau spektaklį “Laukinė moteris”. Atvirai sakant, nesužavėjo, tikėjausi geresnio Šypsena

Kodel paskutini? Nekaltas

Užvakar buvau. Rusų dramos teatre turėjau garbės stebėti Maskvos teatro gastrolių - “Meilės eliksyras”. Man labai patikti.Mirkt

Klausimas toks: kada paskutinį kartą buvai teatre. Tai tą dieną paskutinis matytas spektaklis buvo “Dovilės albumas”Šypsena

Šiandien mačiau spektaklį “Ožka, arba Kas ta Silvija”. Kuo daugiau kartų matau šį spektaklį, tuo man jis gražesnis, gilesnis, jautresnis…vis kažką naujo jame atrandu…Drovus

Ir vėl žiūrėjau Jaunimo teatro ‘Ivona, Burgundo kunigaikštytė’.

Si pirmadieni pirma kart buvau teatre anglijoje. Mane istiko sokas. Pats spektaklis buvo tikrai neblogas. Muziklas "Guys and dolls" legva komedija, daug investuota i dekoracijas rubus, bet sokiraves dalykas buvo zmoniu kultura. Teatre nera rubiniu, zmones i spektakli atsinesa POPKORNUS, coca cola, saldainius, sokoladukus, atlosai nukrauti paltais. Aisku is kitos puses - tai pacios zmogaus kulturos supratimas, nu jeigu jam taip patinka puiku, bet kai tu ziuri spektakli o aplink tave islupineja saldainius, valgo cipsus ir dar velnes zino ka tikrai pradeda erzinti. Apskritai, as manau lietuvos teatre kultura zymiai aukstesnio lygio. Respect

Siandien buvau Vilniaus Mazajame teatre Šypsena ziurejau Coliuke Mirkt man patiko Gerai
vaidino studentai. Labai fainai grojo ir dainavo Gerai Jauciu man patiko labiau, negu visiems vaikams Cha cha

Buvau gal pries menesi ar daugiau, nes dabar kaip tik dramos teatre jau rodo beveik visus mano matytus spektaklius.
Taigi buvau spektaklyje “Princese Turandot”.
Muzika ir aktoriai Gerai

si 5dieni varysiu Laimingas

2006 Geguze

Eisiu ryt. Juokiasi

turiu pripažinti, kad šiemt dar nebuvau…Nežinau
shame on me!

sekamdieni buvauŠypsenajaunimo teatre ziurejau dedules sapnaŠypsena

Gruodžio 31d. "Madagaskare"

Buvau ‘Ištisų dienų ir naktų kronikos’.