Dazniausiai nelieka laiko nueiti i teatra, taciau dabar labai uzsinorejau paziureti koki idomu spektakli. O paskutini karta teatre buvo gal pries 4men…
Dėl "Geismo", tai nepasakyčiau, kad likau labai sužavėtas. Jeigu reikėtų atpasakoti siužetą - vargiai galėčiau. Visas veiksmas vyksta ant grindų su pagalvėmis ir siūbuojančiomis lempomis, aiškių personažų vos keli.
Reginys neblogas, tačiau nelabai aš supratau, kas norėta pasakyti tuo spektakliu.
camille, kaip keista. As irgi. Turbut tie patys Ai as tai vakar buvau teatre. O spektakli maciau senokai. Neuzauga buvo paskutinis (tai gruodzio 10d.)dar vis gyvenu jo nuotaikomis.
Puiki muzika, balsai . Libreto veiksmas perkeltas iš 18a. į 20a. Nesudėtingas siužetas: meilės trikampis, pavydas, kerštas pagrindinio herojaus mirtis. Scenoje dominuoja juodi kostiumai, balti marškiniai, ryškios, geometrines figūras primenančios, kaukės. Negaliu teigti, kad buvau sužavėta, bet tos 3 valandos neprailgo.
labai senai. pamenu ziema buvau O. Korsunovo pastatytame “Romeo ir Dziuljetos istorija”, bet tai buvo pries metus, o gal net pries du net nezinau kodel neinu, nors noriu