Kada paskutinį kartą buvai teatre?

Prieš 2d. Kauno kameriniame tetare žiūrėjau “Spektaklis po spektaklio”. Netradicinis, bet Gerai

Paskutini karta buvau per Valentino diena Šypsena Širdis
ziurejom “Meile pagal grafika” lb smagus Taip

Buvau vakar “Palepes” teatre,“Mano brangioji Mo” ziurejau Laimingas
Ir,kaip studentu darbas,tikrai nebloga ispudi paliko Gerai

Čia kai kas nueina kartą per n metų i teatrą tai čia ir parašo "buvau vakar/prieš savaitę" ;D

Man rytoj spektakliu atidarymo diena.

Paskutinės keturios dienos teatre + gerų emocijų antplūdis visam mėnesiui. :}

Oi, jau seniai. Labai seniai. Noriu nueiti. ^^

spektaklyje paskutini karta buvau pries 2men Šypsena tai buvo Jaunimo teatro gastroles klaipedoje Flirtas

Aš labiausiai mėgstu keistuolių teatrą. "bremeno miesto muzikantai" - super. Žiūrėjau prieš pusę metų.

as tai neturiu megstamo teatro,as turiu megstamus aktorius Flirtas …siaip laukiu nesulaukiu naujo sezono,nauju pastatymu Taip

buvau pawasary…dabar nekantriai laukiu rudens spektakliu Nekaltas bet su tavim nejceu (uzmirsau nicka, bet cia tam, kuris uzvede diskusija) Cha cha

Turbut pries pora metu. Paskutinis gera ir stipru ispudi palikes spektaklis buvo Pinos Baush sokio spektaklis kuri rode Vilniuj. Nuostabus.

Kazkodel i teatra uzsimanau eiti butent vasara kai nieko nerodo.

oj, buvau teatre praeita savaite Šypsena Ziurejau labai cool Tumino spektakli ‘seimynines istorijos’. Visiems rekomenduoju! Linksmai apie graudzius dalykus Šypsena O tu koki teatra megsti? Apie ka? Šypsena

Vakr AIDOJ Myliu
O šiandien į brėmenus (vėl) einu

Vakar Brėmeno muzikantuoseTaip-labai Gerai spektaklisNekaltas

tikrai…Nekaltas buvau senokai…gal pries puse metuPavargęs reikes pasitaisyti, mmm…gal kas tuo paciu patars koki gera siuo metu rodo?

Pries menesi:
Klaipedos dramos teatre
"Ožys" (Žoržas Dandenas, arba apgautas vyras)

geras spektaklis

Šiandien!!! Katik grįžau iš HAMLETO! Girtas