Prieš 2d. Kauno kameriniame tetare žiūrėjau “Spektaklis po spektaklio”. Netradicinis, bet
Paskutini karta buvau per Valentino diena
ziurejom “Meile pagal grafika” lb smagus
Buvau vakar “Palepes” teatre,“Mano brangioji Mo” ziurejau
Ir,kaip studentu darbas,tikrai nebloga ispudi paliko
Čia kai kas nueina kartą per n metų i teatrą tai čia ir parašo "buvau vakar/prieš savaitę" ;D
Man rytoj spektakliu atidarymo diena.
Paskutinės keturios dienos teatre + gerų emocijų antplūdis visam mėnesiui. :}
Oi, jau seniai. Labai seniai. Noriu nueiti. ^^
spektaklyje paskutini karta buvau pries 2men tai buvo Jaunimo teatro gastroles klaipedoje
Aš labiausiai mėgstu keistuolių teatrą. "bremeno miesto muzikantai" - super. Žiūrėjau prieš pusę metų.
as tai neturiu megstamo teatro,as turiu megstamus aktorius …siaip laukiu nesulaukiu naujo sezono,nauju pastatymu
buvau pawasary…dabar nekantriai laukiu rudens spektakliu bet su tavim nejceu (uzmirsau nicka, bet cia tam, kuris uzvede diskusija)
Turbut pries pora metu. Paskutinis gera ir stipru ispudi palikes spektaklis buvo Pinos Baush sokio spektaklis kuri rode Vilniuj. Nuostabus.
Kazkodel i teatra uzsimanau eiti butent vasara kai nieko nerodo.
oj, buvau teatre praeita savaite Ziurejau labai cool Tumino spektakli ‘seimynines istorijos’. Visiems rekomenduoju! Linksmai apie graudzius dalykus O tu koki teatra megsti? Apie ka?
Vakr AIDOJ
O šiandien į brėmenus (vėl) einu
Vakar Brėmeno muzikantuose-labai spektaklis
tikrai… buvau senokai…gal pries puse metu reikes pasitaisyti, mmm…gal kas tuo paciu patars koki gera siuo metu rodo?
Pries menesi:
Klaipedos dramos teatre
"Ožys" (Žoržas Dandenas, arba apgautas vyras)
geras spektaklis
Šiandien!!! Katik grįžau iš HAMLETO!