Dėmesio: Bangos gimtadienio šventė!

Ar ne šiandien paskutinė registracijos diena ? Gal pasakytumėt kiek dalyvių turim ? Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas

Labas

Q-Q Labas

PASIULYMAS BANGAI:
Ateity padarykit konfiguruojamus shortcutus svarbiausiems ir dazniausiai atliekamiems veiksmams bangoje.
butinai > konfiguruojamus, nes kai visose programose jie pradeda skirtis, dingsta noras jais naudotis Šypsena

beje, naujos iconos > turbines! shaunuolis dizaineris! Cha cha

ALIO!!! …visai pamirso mus…
tikrai kiek yra jau uzsiregistravusiu, labai jau smalsumas mane kankina…kaip ir daugely kitu
Cha cha
Alus

as irgi noreciau suzinoti kiek bangieciuku pamatysiu! Šypsena

[quote]bambinka rašė:
as irgi noreciau suzinoti kiek bangieciuku pamatysiu! Šypsena
[/quote]

Užsiregistravusių/atėjusių skaičius tikrai skirsis. Ir, ko gero, nemažai. Kadangi Karolina ne guminė turėtum pamatyti ~1000 veidų. +/- Taip

labai dziaugiuosi! Cha cha

ir ash te busiu…dont cry fot me karolina…the true is i never let ju…Šypsena

Adminai geria štoli ar ka? Shauxmas tyruose vienžoNustebęs

nu gal jie dar skaicuoja prisiregistravusiuosius …

[quote]miss666 rašė:
nu gal jie dar skaicuoja prisiregistravusiuosius …
[/quote]

Aha.Taip Rankiniu būdu. Cha cha

tipo karolina talpina 1000zmogiuku? tai tipo tiek yra registracijos limitas? aishku, dalis neateis. o kaip su ta dalimi, kuri ateis su antrom pusem? jei bus periboras? Šypsena o chia jau shy savaitgaly ane? kaip greit laikas eina Šypsena iki pasimatymo Šypsena Labas

ehm, bet nevisi bangos klubai gimtadienyje pageidaujami …BlogaiBlogai

Labai žiauriai ir nerealiai nusivyliau Blogai Blogai Blogai … Jau planavau į vilnių važiuot bet kaip matau neapsimoka… O taip norėjau ten apsilankyt… (nors užsiregistravau galit mane braukt iš sarašo)… Blyn atrodo skaičiau tą temą mažiausiai tris kartus ir iš pat pradžių nemačiau tokio įrašo… daba iki18 forume pranešė jog įleidžiami bus tik nuo 18. Atejau įsitikint… ir kagi… akurat Nustebęs Blogai… Tik vat klausimas vienas kilo man gan dydelis, taigi kokio velnio IKI18 klube Evelina sukūrė temą - http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/93381.61.3-=(952592114 …??? ??? ???

© Enjoy The Moment

O as noriu paklausti:dalyvausiu as,mano vyras ir mes norim pasiimti dukra,kuri irgi cia banguoja,bet jai nera 18 ,ar ji gali buti su tevais?

Kai paskelbet registracija to punkto nebuvo Aš nekaltas As registruota,jis registruotas,ji irgi registruota Apakęs paaiskinkit prasau dabar Šypsena

Blogai Blogai Blogai Blogai Blogai Blogai Blogai ir t.t.

Tai jofana kuriais daba tiket??? tarkim man ir mano antrai pusei liko po pora men iki 18 ir mes daba negalesim ieeit? na gerai as tai ir ant 22atrodau bet ji tikrai ne… o be jos nebus ir manes… tuo labiau pasakot va taip nepagalvoja as jau viska suderinau o daba se tau is dangaus… labai negrazu is jusu puses…

Žiauriai… Žiauriai negražu! BENT ATSIPRAYTUMĖT. Nes kaip supratau šita informacija smarkiai pavelavus… Nes pirmai čia tokios informacijos nebuvo. Dar išprincipo kątik pažiūrėjau ten kur spausti mygtuka "registruotis"… Ten taip pat parašyta jog "tik nuo 18" o sestadieni pries spausdamas as ji maziausiai tris kart kruopsciai perskaiciau, uzhsirasiau adresa, laika ir kitas smulkmenas, mat esu iš Šiaulių net nenorėdamas turėjau viską kruopščiai įsiskaityt…

© Enjoy The Moment

*****iausia kad apie tai jog negalima asmenims iki 18 metu pranesa tik tada kai jau susiplanuoji viska …ech jus …Nustebęs

Nors man jau ir daugiau negu 18 ir as pateksiu, taciau tu kuriems nera 18 atzvilgiu pasielget tikrai negraziai Blogai Bent jau iskarto reikejo sakyt kad jaunesniu negu 18 neileisim, o dabar jie jau susiplanavo viska, apsidziauge, ir staiga va tau toks siuprizas Ignore is dangaus nukrito. O tai gal iskarto padarom kad tik nuo 21 butu galima ieiti, ka jums reiskia taisykles pakeisti Nustebęs