Dėmesio: Bangos gimtadienio šventė!

Klasimux man tox iskilo:
Ar cia 5 Lt reikia moketi kiekvienam (t.y. Bangieciui + su juo atejusiam zmogui), ar tik Bangieciui?

Kiekvienam.

Tai kiek supratau,dalyvių mažėja…Dėl naujoviškų apribojimų…:l
O tai gal i dovanų nebus?ApakęsApakęsCha chaCha cha

Ar tik del dovanu zhadi atvykt? Aš nekaltas

[quote]Evelina_Banga rašė:
Beje, renginyje paaiskes, kiek is zmoniu viso uzsiregistravo i rengini Šypsena.

[/quote]

1. Tai visdelto registraciju skaicius ribojamas ar ne? Ar jus isitikine, kad 1000 neuzhsiregistruos? Nes tada idomu, jei su 1000uoju pasibaigs registracija, tai ish kur jumi zhinosit kiek ish viso registravosi i renginy?

2. Kaip zhadat dabar skaichiuot registraciju skaiciu, kai nezhinia kiek uzhsiregistravusiu nepilnameciu buvo?

Dalyviu mazeja ne del musu kaltes, o del kai kuriu nenoroi susitarti. Dovanos su tuo nesusije.

Žodis “tik”-Nevietoj čia…Cha chaCha cha …O dovanai-būt labai gerai.TaipTaip
Cha chaCha cha
Mes nugalėsma.
LabasLabas

1. Tai visdelto registraciju skaicius ribojamas ar ne? Ar jus isitikine, kad 1000 neuzhsiregistruos? Nes tada idomu, jei su 1000uoju pasibaigs registracija, tai ish kur jumi zhinosit kiek ish viso registravosi i renginy?

2. Kaip zhadat dabar skaichiuot registraciju skaiciu, kai nezhinia kiek uzhsiregistravusiu nepilnameciu buvo?

[/quote]

Viskas kontroliuojama.

Viskas kontroliuojama.

[/quote]

Aciuz uzh ishsamu atsakyma… Ignore

Cha cha

Turetu but idomus susitikimas su bangieciais Šypsena

Tai registracija buvo iki 16d., tai gal jau išduokit kiekį dalyvių užsiregistravusių Aš nekaltas Mirkt

o as taip norejau ateiti…isivaizduokit, net mano tevai sutiko isleisti…is se, kad nori… per anksti pasidziaugiau…LiūdnaNustebęs

didzhiausia uzhuojauta, ir man nelabai kas gaunasi su tuo gimdieniu, bet ash gal kaip nors… gal kaip nors prasisuxiu…

kaip negerai kaip negerai!!! Ui… prasirgau registracija!!! Siandien 17d.!!! Ui kaip cia bus?! O taip norejau, o taip norejauNeNeNe

O man atrodo dar registruoja… Aš nekaltas Neturiu kaip pabandyt - mano koda duoda, o kaip tiem, kurie pirma karta - nzn…

2 adminai> Teip, teip, prashau tixlu skaiciu, taipogi visu nickus… Jei nenorit vieshai - prashau man i privata… Noriu pazhiuret ar vienas mano (t.y. mano ir Murrr) draugas dalyvaus… Cha cha

sakė iki ryt pratesė …

Tai daba jau reiktų pratęst,bo dalis registruotų atpuola.Užuojauta Jumi.Gerai
Nu,a šitą…Na,tai dovanėlės tai vistiek norėtau…Aš nekaltasMirkt
LabasLabas

Reik pradet blizgintis batukus ir ruostis i Karolina susitikt su bangieciais Šypsena

Gerai kad man tokia nelaime nesviecia! Cha cha Gaila del visu, kurie nepapuls i toki tusa! Liūdna Neliudekit, ateis ir i jusu kiema svente! Šypsena Labas

Na reikes ateiti i tusa Taip Taip