Na as anglisku versiju nematau tik rusiskas,taj reikia…
P.S.Kokios spalvos ydekliukas pacios pirmos H4 dalies?? nes as turiu h4tgs o ji violetine…Zinau kad dar yra geltona … taj gal ji??, nes as ant h4 zalias…
[quote] Jei kas skaite 90h nuoroda, tai zino, kad buvau sioks toks turnyro "Bazeje" teisejas, todel turiu siek tiek patirties siame reikale.
[/quote]
[quote] Ir jei bus zmoniu, kurie zais, as galeciau pakviest dar kokius 6-7, ju tarpe ir abu mineto turnyro finalininkus. Galetume vel bandyt tartis su Bazes savininkais.
[/quote]
, labai . Ypach finalininkai. Noriu revansho
[quote] Taisykles butu tokios, kaip ir rase 90H, o visa struktura (grupes ir kt.) sudarytume jau zinodami, kiek ppl dalyvaus.
[/quote]
Jo. Su dalyvavimu tai labai teisingai, bet turiu pastebeti, kad ir praeita karta (tipo) zhinojom kiek dalyvaus Kas gavosi, visi zhino
[quote] Tik butu vienas Didelis prasymas - palaukt sesijos pabaigos. O tada jau ziuresim, kas gaunas.
[/quote]
Taj kokios spalvos HEROES4 pati pirma dalis…nes as turiu HEROES4 The Gathering Storm o ji Violetine…Taj kiek suprataui Gathering Storm yra H4 papildymas …
P.S. Kokios spalvos CD idekliukas pacios pirmos H4 dalies???
kam nepatinka h4 tame tarpe ir man siulau optimalu varianta h3-in-the-wake-of-gods t.y h3 shadow of dead add-onas su maisytas su h4 paimta daugelis pliusu ish h4 [herojus gali nusisamdyt comanderi…,nauji artifaktai visos pilys +conflux, visi 7 levelio monstrai tampa dar stipresniais, pvz "black dragonai" neskaitant apie 700hp ir 75-100dmg rodos… nepamenu tikrai jie dar gyzta atgal i savo vieta po atliktos atakos kaip harpijos… tikrai geras papildymas…
anyway del turnyro:
Legionas(kazhkox fantastu klubas) organizuoja viena, birzhelio gale, reik uzhsiregistruot iki birzhelio 21 dienos berods, zhinau kad tai kainuos 3 lt , daugiau nieko nezhinau, bet nenusiminkit per pora dienu turechiau gaut daugiau info
Pritariu. Vienintelis dalykas, kuris man patiko - herojai gali tureti 10 skill’u, o ne 8 Na ir kiti, ne tokie geri skill’ai, kaip scouting, resistance, eagle eye turi savu "navarotu". O toliau - vien minusai. Mystical creature dwelling (kaip jums patiktu 1-a savaite laxtyti su 2-3 7lvl upgradintai’s unitais?), arrow tower’iai daro vis didesni dmg kas savaite (>400hp 6-7 -a savaite), visokie grybai su temp. expert magija, visokie bokshtai, parduodantys tiek primary skill’us, tiek secondary, tiek spell’us…
[quote]anyway del turnyro:
Legionas(kazhkox fantastu klubas) organizuoja viena, birzhelio gale, reik uzhsiregistruot iki birzhelio 21 dienos berods, zhinau kad tai kainuos 3 lt , daugiau nieko nezhinau,
[/quote]
Pamirshai pamineti, kad jis yra adresu: Pilies 22, Vilnius O ir ish kur suzhinojai, zhinau fantasy.tinkle.lt ar ne?
[quote] bet nenusiminkit per pora dienu turechiau gaut daugiau info
[/quote]
Del to Legiono organizuojamo turnyro…
Medium/w underground, impossible, no water, strong monsters, 4 ppl on map , random towns, no restarts . Ash buvau apakes
Ish pradzhiu maniau, kad juokauja, bet paskui man paaishkino, kad chia daugiau for fun nei rimtas turnyras. Gal…
P.S. registruotis - Legiono patalpose (Pilies 22), bet jose iki 06.15 nieko nebus - atostogos…
P.P.S. Ishkviechiau tuos pokshtininkus i dvikova (greichiau trikova - 1 vs 2). Vakar spejom ir suzhaist vienam klube
nu man tai h4 labiau patiko, tiesa perejau as ji jau gal pries metus uzsitobulini koki viena heroju, pasiemi kelis suslikus prieso smugiam nukreipti ir varai per visa mepa nesutikdamas rimtesnio pasipriesinimo
Kokie ten rezultatai. Per ~3 valandas spejom 3 su centais savaites prasukt (labai jau ten kompai leti ).
Anyway, Large, Expert. Me - Inferno, jie abu - Rampart. Jau linxma 1-a savaite - no efreets (chia jau sulaminau, bet taip jau Cyra norejau, nors uzhmushk ), no city hall 2-a savaite - efreet’ai, castle, still no city hall Bet antra pilis - Conflux. 3-a savaite - trecia pilis, city hall’as ) Pirmieji susidurimai. Oponentai laxto su wood elfais . Man viskas galutinai pasidare aishku 4-a savaite, 2-a diena priplojau viena ish ju su 43elfais, ~50centaur’u ir kazhkiek darwf’u. Pabego (i klausima kodel neishsipirko - "babkiu neturejau…". Tuo ir baigem…Saldo - pas mane trys pilys, Cyra su expert diplomancy , wisdom ir air magic bei adv. scholar + berserk scroll’as . Chebryte per ta laika sukrapshte po kapitoliju ir vienas pasistate unicorn’us. Na ir herojai 5-6lvl…Ka chia ir bekalbet…Sake, kada revansha paims, pasitrenirave
Tiesa, pas mane mage guild’e net magic arrow nebuvo (apie koki slow/haste net nekalbu…) + turejau prasimushti pro pack’a monku&orku 1-a savaite…
P.S. zhadam su Figa i "Baze" traukt shi savaitgali, gal kas ish herojistu ten tusalinsis? Galetumem mini blitz turnyriuka surengt
Jo, 90h, matau tau tikri championai pasitaike . Va, kad tokiu i turnyra daugiau atlektu, tai butu galima simultana lost. O bazej nzn ar kas bus. Perduosiu, ka sutiksiu, tai gal ir atleks kas nors, bet kadangi vieniems baigiamieji, o kitiems siaip ragai, tai daug nesitikek .
O ash, galvoji, buchiau priesh kitokius loshes 1 priesh 2? Man pachiam dar zhaisti, zhaist ir zhaist…
[quote] Va, kad tokiu i turnyra daugiau atlektu, tai butu galima simultana lost.
[/quote]
Imho, tokiu ir tada buvo
[quote] O bazej nzn ar kas bus. Perduosiu, ka sutiksiu, tai gal ir atleks kas nors, bet kadangi vieniems baigiamieji, o kitiems siaip ragai, tai daug nesitikek .
[/quote]