Čia - HEROES fanų klubas

O kada varot i baze? as ir noreciau prisijungt Drovus

Mes jau "Bazej". Daugiau be musu niekas H3 nezhaidzhia Veee

tai tikrai kiliakai pasitaike jei per 3 sawaites su lohu armija bastosJuokiasi
pats kiek laiko zaidi heroes3?

del ko apakai?
kad tipo sunku ar per lengwa?

Na, jie ir nesake, kad moka zhaisti, tik ash ish pradzhiu pagalvojau, kad apsimeta Šypsena

[quote]pats kiek laiko zaidi heroes3?
[/quote]

Nuo pat atsiradimo, bet buvo pertrauku ir gana ilgu. Paskutini pusmeti - beveik pastoviai.

Zhinoma, kad sunku Liežuvis Medium+Impossible = laimi daugiau luck’as, nei skill’as. Ash nieko neturiu priesh Impossible ant XL, ar bent jau L. Toliau - 4 zhmones ant Medium…Ahem…mazhdaug, kur spjausi, ten oponentas Šypsena Ash jau 1on1 Medium’e kiek ankshtokai jauchiuosi, o chia 4…Apie "no restarts" ish viso patyliu. Pakliuvo tau pack of cyclope kings metras nuo pilies ir kukuok sau (o taip buvo vienoj partijoj "Bazej" 5dieni). Nei tu isheisi, nei pas tave ateis Cha cha Tam ir reikalingi restart’ai ant random’o.

Nuo pat atsiradimo, bet buvo pertrauku ir gana ilgu. Paskutini pusmeti - beveik pastoviai.

Zhinoma, kad sunku Liežuvis Medium+Impossible = laimi daugiau luck’as, nei skill’as. Ash nieko neturiu priesh Impossible ant XL, ar bent jau L. Toliau - 4 zhmones ant Medium…Ahem…mazhdaug, kur spjausi, ten oponentas Šypsena Ash jau 1on1 Medium’e kiek ankshtokai jauchiuosi, o chia 4…Apie "no restarts" ish viso patyliu. Pakliuvo tau pack of cyclope kings metras nuo pilies ir kukuok sau (o taip buvo vienoj partijoj "Bazej" 5dieni). Nei tu isheisi, nei pas tave ateis Cha cha Tam ir reikalingi restart’ai ant random’o.

[/quote]

random sukcs
shaip turnirini mapa pasiemi ir warai
kas del dydzio tai tik gereu kai mazas bo ir prieshininkas pasimeta
tokiam zemelapy ir jei moki zaist tai wisus oponentus kai waikus daraiCha cha

Skonio reikalas Taip. Imho, jei ne random map’u generatorius, H3 nebutu tokie populiarus iki shiol…

[quote]shaip turnirini mapa pasiemi ir warai kas del dydzio tai tik gereu kai mazas bo ir prieshininkas pasimeta
tokiam zemelapy ir jei moki zaist tai wisus oponentus kai waikus daraiCha cha
[/quote]

Pasimesti mazham turnyriniam map’e? Kaip taip imanoma? Tokie ir prieshininkai tada, jei pasimeta Cha cha

Pasimesti mazham turnyriniam map’e? Kaip taip imanoma? Tokie ir prieshininkai tada, jei pasimeta Cha cha

[/quote]

blt kartoju: 1]random man nepacinka, todel turnyrinius kalam
2]kuo mazesnis tuo gereu bent jau man
3]dideliam daug prie pergales prisideda laime nes daug galimybiu turi kur isikisht
aishq?

OK. Ash supratau, kam kartot Juokiasi Tau nepatinka, man patinka, ir atkreipk demesi, skirtingai nuo taves, ash neshaukiu, kad fixed maps - ****s Šypsena
Skonio reikalas. O del skonio, kaip zhinia, nesiginchijama Taip.

[quote]3]dideliam daug prie pergales prisideda laime nes daug galimybiu turi kur isikisht
aishq?
[/quote]

Aishq. Pazhaisk dar Šypsena Suprasi Šypsena Smarkiai klysti. Tox pavyzdukas - sakykim tavo oponentui kazhkur pasiseke, kada tu turesi daugiau shansu ishlyginti zhaidima - kai susitinki, tarkim, po 2 savaichiu ar kai po kokiu 4? Šypsena

Aishq. Pazhaisk dar Šypsena Suprasi Šypsena Smarkiai klysti. Tox pavyzdukas - sakykim tavo oponentui kazhkur pasiseke, kada tu turesi daugiau shansu ishlyginti zhaidima - kai susitinki, tarkim, po 2 savaichiu ar kai po kokiu 4? Šypsena

[/quote]

tu sakai taip: kas butu jei butu
bet jei logishkai tai: kuo mazesnis tai tuo greiceu baigi nes priesho wiena pagr heroes nukali ir wsio ir tarkim tai padarai per 4sawaites, tai ir tikimybe kad kazkas pasiseks maza
o jei lupi L ir warai daug sawaiciu tai ir galimybe abiem kad pasiseks zymiai dideja ir priedo gereusiai kai wiskas buna be staigmenu: kaip ishsiwystei taip ir gywensi
ar nesutinki?

90h tai kai del cd? ar galim susitikt pasikeist?Laimingas

Matosi, kad nesi random mapu zaides. Zinok, kad buna tokiu situaciju, kai prieso pili galima paimt per 4-5 dienas, ypac jei koki Kyra gauni. Ar tau labai patiktu kai prieso herojus apibega visa mapa per tris turnus, o tu knisies vietoj? Tai jau geriau imt koki M o ne S, tada jau bent pazaisi ilgiau. L, zinoma, per didelis 1 vs 1, bet man linksmiausia lost randomus 2 vs 2 ant L.

nes keleta zaidzeu ir ten laimes dalykas laimeti o tai pagal mane meistrishkumo neduoda

Taip. Bet isivaizduok, kad oponentui pasiseke, ka darai? Pasiduodi?

[quote]o jei lupi L ir warai daug sawaiciu tai ir galimybe abiem kad pasiseks zymiai dideja
[/quote]

Taip. Viskas teisingai. Bet velgi tikimybe, kad pasiseks dideja abiem, t.y. tu turesi ka prieshpastatyti oponentui. Nors loshiant agresyviai, L map’as ne kliutis, pvz. ish 5dienio geimu "Bazeje": Large, Expert. Me - Castle, jis - Rampart. Jis gavo Gunnar’a + pirstines + batus Apakęs Piktas Buvo pas mane jau antros savaites viduryje. Uzheme pily (ja paskui atsiemiau), dar buchiau zhaides (pas mane capitolijus + 2 pilys, pas ji tik town hall’as), bet pritrukau vieno zhingsnio, kad pagauchiau jo heroju ($ jis neturejo, nes ishpirko mano pilyje kavalerija ir lankininkus, kad man neatitektu), todel jis butu prarades savo armija ir sedejes ilgai ir nuobodzhiai, kol atsigautu ekonomishkai. Tuo tarpu ash su Crag Hack’u ka nors buchiau sugalvojes Mirkt Bet nepagavau Liūdnas Ir teko pasiduot, nes be DD ar Fly man be shansu ji pagaut. Ir chia ant L map’o, o jeigu Medium? Kuo didesnis map’as, tuo daugiau shansu laimet, jei pradzhioj sumalei sh ar startines salygos buvo blogesnes nei pas oponenta.
Luck’as ar skill’as? Ash stengiuosi remtis skill’u…Nekaltas

P.S. 2 Stallker: shiandien niekaip Liūdnas Ash gi dar darbe sedzhiu Liežuvis

Jau nebe Mirkt Agresyvnost reshajet vsio Mirkt Susitiksim turnyre Labas, pasistengsiu parodyt Cha cha (negarantuoju, kad isheis, bet stengsiuos). Tiesa, savaitgali "Bazej" tik Pacifistas panorejo sulosht Veee Ir tai tik 1-a partija zhaidem Mirkt

Ash irgi taip ilgai galvojau. Yra savu pliusu, yra savu minusu. Uzhdraudus naudot 4-5lvl magijos scroll’us (kol nepastatyti atitinkami magijos bokshtai pas tave) ir neginamus krutus artefaktus imant tik su DD ar Fly, butu praktishkai tas pats, kas ir "normalus" map’ai. Kitkas visishkai OK. Jei blogos startines salygos - tam yra restartai, arba "pliusiukas" galu gale Juokiasi

Taip. Viskas teisingai. Bet velgi tikimybe, kad pasiseks dideja abiem, t.y. tu turesi ka prieshpastatyti oponentui. Nors loshiant agresyviai, L map’as ne kliutis, pvz. ish 5dienio geimu "Bazeje": Large, Expert. Me - Castle, jis - Rampart. Jis gavo Gunnar’a + pirstines + batus Apakęs Piktas Buvo pas mane jau antros savaites viduryje. Uzheme pily (ja paskui atsiemiau), dar buchiau zhaides (pas mane capitolijus + 2 pilys, pas ji tik town hall’as), bet pritrukau vieno zhingsnio, kad pagauchiau jo heroju ($ jis neturejo, nes ishpirko mano pilyje kavalerija ir lankininkus, kad man neatitektu), todel jis butu prarades savo armija ir sedejes ilgai ir nuobodzhiai, kol atsigautu ekonomishkai. Tuo tarpu ash su Crag Hack’u ka nors buchiau sugalvojes Mirkt Bet nepagavau Liūdnas Ir teko pasiduot, nes be DD ar Fly man be shansu ji pagaut. Ir chia ant L map’o, o jeigu Medium? Kuo didesnis map’as, tuo daugiau shansu laimet, jei pradzhioj sumalei sh ar startines salygos buvo blogesnes nei pas oponenta.
Luck’as ar skill’as? Ash stengiuosi remtis skill’u…Nekaltas

P.S. 2 Stallker: shiandien niekaip Liūdnas Ash gi dar darbe sedzhiu Liežuvis

[/quote]

Juokiasi

jei gawai tokioj situacijoj tai geda butu
3pilys VS wiena ir gaut?
kaip sugebejai?

[quote]
Orgiazmas rašė:

Ash tiesiog pasidaviau. Kam ta agonija? Liežuvis
Bet matau tu neidemiai skaitai. Jis turejo Gunnar’a (su jau expert logistics) + pirshtines (+25%)+batus(+50%) + pas ji Rampart’as. Vienu zhodzhiu minimum ejo 2-kart toliau nei ash. Minimum. Ir su laiku tas skirtumas tik butu auges (nebent ash stebuklingu budu buchiau uzhsikachialines logistics) Liežuvis. Paeme mano pili 2-os savaites 3-4 diena. Kol ash dasivilkau su pagrindine armija iki namu, tas spejo aplinkui aplaxtyt ir priplot dx. Jei jis butu pasilikes mano pilyje, ash jau buchiau pralaimejes ir taip…Bet jis nepasiliko (o paskui ir shanso jam nedaviau iki jos daeit), tik ishpirko mano armija, bet ne visa, todel atsiemiau…Jeigu dar buchiau pagaves (truko tik 1 !!! zhingsnio), tada dar butu galima losht…Taip, ash turejau 3 pilis, bet 1 jis spejo paimti, kol ash atsikovojau savo pagrindine, aishku, sekanchiu ejimu buchiau atsiemes, bet kas ish to, jei ash jo nepagavau? Jis vel butu paemes mano pili(-s) ir taip be galo…Pagauni minti?

[quote]
90h rašė:

minti pagaunu
bet tu manai kad logistic yra pagr ir best skill in heroes3?
o priedo nax tau gint wisas pilis tu gink pagrindine ir ta kutri tokia pati kaip jo
tuo tarpu pulk jo pagr ir nebus pas ji armija kur dapirkt
o tada pizia bo arba reix maishyt armija arba ish naujo lipdyt
pagauni minti?

Nu kad nelabai atrodo Šypsena Bet chia turbut patirties trukumas savo duoda Nekaltas

[quote]bet tu manai kad logistic yra pagr ir best skill in heroes3?
[/quote]

Ash nemanau. Geriausias skill’as yra tas, kuris tau padeda laimet Cha cha Shiuo atveju tai buvo logistics.

[quote]o priedo nax tau gint wisas pilis tu gink pagrindine ir ta kutri tokia pati kaip jo
[/quote]

Dar niekas nelaimejo vien tik sededamas savo pilyje Cha cha Pilys tai visos buvo skirtingos, bet kas ish to? Ash negalejau nueiti daugiau nei per 1 ejima nuo pilies, jei jis arti. So? Ir ka ash gero buchiau nuveikes? Ash per 1 ejima gaunu 1lvl, jis - 2, ash paemu 1 shachta, jis - 2 ir t.t. Zhinoma, mushyje logistika beverte, palyginus su offence (Crack Hag), bet kai tu "finalinej" kovoj 10lvl priesh jo 16-20lvl ir primary skill’ai daug mazhesni, tai Veee

[quote]tuo tarpu pulk jo pagr ir nebus pas ji armija kur dapirkt
pagauni minti?
[/quote]

Pagaunu Šypsena Tik tu praleidai 2 kritinius momentus:

1. Ash nezhinojau, kur jo pilis
  2. Jis min. dvigubai toliau uzh mane ejo Šypsena
  3. Viskas vyko nuo 2-os savaites vidurio (o tu ka dazhniausiai tokiu laiku veiki, a? Mirkt)

Tai kol ash nueichiau iki jo pilies, jis paimtu tas mano tris po kelis kartus ir dar namo spetu Cha cha O su tokiom armijom kaip musu tada, tai sedint uzh castle sienu, be shansu paimt…Jis tada ir galejo taip padaryt, bet kol nemate mano armijos, bijojo. Pilyje laisvai butu atsilaikes (~25 g. elfai, 21 pegasis ir 2 unicornai)

Ash nemanau. Geriausias skill’as yra tas, kuris tau padeda laimet Cha cha Shiuo atveju tai buvo logistics.

[quote]o priedo nax tau gint wisas pilis tu gink pagrindine ir ta kutri tokia pati kaip jo
[/quote]

Dar niekas nelaimejo vien tik sededamas savo pilyje Cha cha Pilys tai visos buvo skirtingos, bet kas ish to? Ash negalejau nueiti daugiau nei per 1 ejima nuo pilies, jei jis arti. So? Ir ka ash gero buchiau nuveikes? Ash per 1 ejima gaunu 1lvl, jis - 2, ash paemu 1 shachta, jis - 2 ir t.t. Zhinoma, mushyje logistika beverte, palyginus su offence (Crack Hag), bet kai tu "finalinej" kovoj 10lvl priesh jo 16-20lvl ir primary skill’ai daug mazhesni, tai Veee

[quote]tuo tarpu pulk jo pagr ir nebus pas ji armija kur dapirkt
pagauni minti?
[/quote]

Pagaunu Šypsena Tik tu praleidai 2 kritinius momentus:

1. Ash nezhinojau, kur jo pilis
  2. Jis min. dvigubai toliau uzh mane ejo Šypsena
  3. Viskas vyko nuo 2-os savaites vidurio (o tu ka dazhniausiai tokiu laiku veiki, a? Mirkt)

Tai kol ash nueichiau iki jo pilies, jis paimtu tas mano tris po kelis kartus ir dar namo spetu Cha cha O su tokiom armijom kaip musu tada, tai sedint uzh castle sienu, be shansu paimt…Jis tada ir galejo taip padaryt, bet kol nemate mano armijos, bijojo. Pilyje laisvai butu atsilaikes (~25 g. elfai, 21 pegasis ir 2 unicornai)

[/quote]

gal pas man patirtis ne tokia didele kaip tawo bet dar neteko matyt kad tas kuris toleu eina wisada laimetu
o priedo ish tawo pasakojimo ishryshkeja random minusai ir cia tikrai laimes dalykas laimet
nors ir be laimes galima laimet jei nesumalishu-do pradzioj geimso