Nifiga, 3:3 ir tada as balsavusiu uz H4 nemusu.
Balsuoju uzh H3, nors vakar zhaidzhiau H4
Man H4 nepatinka 3 dalykai:
- Piliu balansas;
- XP pasiskirstymas loshiant ant skirtingu sunkumu lygiu (turbut pag. minusas)
- Letas varikliukas (vien jau ko verta ta pauze po kovos )
P.S. Gal suorganozuojam koki "Bangos" H3(H4) turnyra?
nu nzn…pas mane jokiu pauziu nera…prob yra…siuskis patch…
Kuri? Uzhvakar bandzhiau 2.2 susikalt, sminga ant 50% Mistika kazhkokia. Anyway, nei 2.2 (tas tai ish viso tik pora rimtu bugu zhaidime taiso) nei 3.0 situacijos nepakeis, imho…
P.S. Pas mane D850, 256DDR, greitas hdd…Bet stabdo vistiek (palyginus su H3 )
P.P.S. Tai kaip del turnyro? Ar chia visi tik pashneket gudrus?
Problema tame, kad H4 man nepatinka o nuo H3 jau bloga darosi. Vis delto ne vieneri matai barake prazaisti.
90h-> kokio turnyro? Kaip ir kur paaishkink smulkiau
As ir dalyvauciau… Kada ir kur man i privata…
Na, ash irgi H3 nebe pirmi metai zhaidzhiu Buvau shiek tiek uzhmetes (pasirodzhius H4), bet tada ivyko stebuklas - zhmones suorganizavo shioki toki H3 turnyra Vilniuje, "Bazeje" (galima pasiskaityti http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/115090.243-=(151334920
1 ). Priesh, per ir po turnyro H3 pas mane igavo toki pagreiti, kad iki shiol zhaidzhiu Taigi, turnyrai rulez Beje, pacheckink to turnyro salygas - ar ir jus barake taip pat loshdavot?
2 Sigiux666&Tenchu:
Dar niekas nenuspresta, ash siulau shioje temoje aptarti kur/kada/kaip vyx turnyras, taisykles ir pan. Shiaip reiktu praeito turnyro organizatoriu paklibinti (jau parashiau laishka jam), gal kas nors isheis
Pradzhiai:
Tegul susirasho visi norintys, bei nurodo:
- Savo miesta, kuriame gyvena
- Laika, kada gali zhaisti (pvz. savaitgaliais)
Chia pachiai pradzhiai - idant butu galima nusprest ar susirinkti visiems i viena vieta & losht kokiam nors klube (pvz. toj pachioj "Bazej" ar daryti dvikovas per ineta (chia reix kazhkam technishkai shiuo klausimu pasikauschiusiam pasireiksht - kaip ka daryt), jei dalyviai bus ishsisklaide per kelis miestus, ar netgi mishru (klube&per ineta). Paskui aptarsim taisykles, nors ka chia aptarinet - Random map, Medium with UG, 1on1, expert, no water, strong monsters, random castles/heroes/bonuses…+dar perzhaidimo (map’o pergeneravimo) taisykles…viskas
Taigi, mano variantas - Vilnius
- Savaitgaliais ir/arba shiokadieniais vakarais nuo 18.00
Nu paskaiciau ast ta nuoroda- aishq puses nesupratau Bet vistiek pasirashau
- Vilnius
- Shiokiadieniais vakarais(21.00->, savaitgaliais irgi panashiai
Tik gal geriau butu per neta, nes i kluba ishsiruoshti nelabai galesiu- sheima, vaikai
laba diena, ash sugryzhau
tai va aishq prabalsuoju uzh h3
del h3 techninio zhaidimo per ineta yra viena big problem, norint loshti reik turet visiems ishorinius ip adresus…
del turnyro tai buvo vienas ir kaune , nu ka kritau smagiai lauk jau grupej , nors chempiona 2kart ir nugalejau , shiaip nera laiko daba daug pasakot, bet pasirashychiau turbut losht h3 kitam turnyre(reabilituotis tai reik ), taigi msg me here arba irc #heroes
ai jo pamirshau:
laikas: savaitgaliais geriau jei ne kaune
Kazhko nesimato aktyvumo…
2 Zhukass:
Tak derzhat! Molodec O gal pas jus Kaune turnyras bus? Atlekchiau, senai Kaune nebuves
Itariu laikas ne pats geriausias, vasara arteja, visi ishsivazines kas kur kompus pamirsh
na shiaip kol kas negirdejau kad kas organizuotu dabar… bet tikrai butu fun kazhka dar norejau pasakyt bet neprisimenu ka taigi nevermind
Neseniai gavau HeroesIV The Gathering Storm ar kaskap ir neysiraso…Pas mane rusiska versija o as rusu regiono neturiu…ir nezinau ka daryt…Kaip manot kas gali buti?
kokie pas tave win?
Jau zinau kas yra…Pas mane ten herovlikais varo…O pas puske nuejau taj iseiverciau ka ten raso, nes ir pas ja tas pats pasirodo reikia "Heroes4" kad pasileistu "Heroes4 The gathering storm", o pas mane 98win…
Sveiki sveiki.
Kaip malonu matyt senus pazistamus . Kai kurie mane jau pazista ir zino, kad esu senas Herojus . Tai va, kai kalba pradejo eit apie turnyra, uzsinorejau ir as pasneket. Jei kas skaite 90h nuoroda, tai zino, kad buvau sioks toks turnyro "Bazeje" teisejas, todel turiu siek tiek patirties siame reikale. Ir jei bus zmoniu, kurie zais, as galeciau pakviest dar kokius 6-7, ju tarpe ir abu mineto turnyro finalininkus. Galetume vel bandyt tartis su Bazes savininkais. Taisykles butu tokios, kaip ir rase 90H, o visa struktura (grupes ir kt.) sudarytume jau zinodami, kiek ppl dalyvaus. Tik butu vienas Didelis prasymas - palaukt sesijos pabaigos. O tada jau ziuresim, kas gaunas.
O balsavime as duodu savo balsa uz HoMM3, nes HoMM 4 tikrai paskubeta isleist - kruvos bugu ir pan. Nors besikaunantys herojai man patiko.
tau reik kompe regional setting changer…
pasikeisi i rusiska regiona…matysi viska rusiskai…
priedo aisx reiks ir Heroes4+gathering storm
na is irgi noreciau sudalyvauti…
siaip dabar sesija tai reiktu siek tiek palaukti…
nu kaip ir visi zaidejai tas as pries kompa dievas!
pries kitus zaidejus neturiu patirties nors noreciau igyti!
ir siaip reiktu tada H3 prisiminti…nes dabar ant H4 pasikaliau