Čia - HEROES fanų klubas
Knisausi ziuriu, kad jau yra, tik idomu ar lietuvelej grait pasirodys?
http://www.gamestop.com/product.asp?product_id=645177&affid=48
dar vienas pasitychiojimas ish heroes serijos Geriausi buvi 3 serijos atstovai, o jau 4 serija tai nesamoniu nesamone, teksturos neasihkios, kariu neimanoma atskirt vieno nuo kito… Ir ishvis kazhko geltonos spalvos perdaug prikishta
ViR2 aga gerai sakai o beto as tuos heroes turiu gal pusantros sawaites… fe…
Ash tai nesuprantu… jums gal galvoj negerai? Nu jeigu nepatinka H4, tai ir varykit toliau savo H3- tai kam dar $ metyti Vot narod pashol…
Tai jei nepatinka, gali atiduoti man ash mielai paimsiu
Turiu as ji, bet dar nezaidziau. Pradejau zaisti pirmaji papildyma. H3 Armagedon Blade buvo zymiai geresnis uz originala. Dabar tikiuosi panasaus stebuklo. Tiesa, bus ir H5.
man tai jisai visai neblogas grafika nebloga garsas geras ir visai neblogas tas Heroes 4 : Winds of War ar kaip ten
nieko stebuklingo tikrai neivyko, bet kaip sakant lets hope the h5 ishtaisys visas likusias klaidas
P.S. supratau tikraja nemegimo h4 priezhasty, o gi heroju pasirinkimo nebuvimas, ju paveikslu baisumas(man visada buvo svarbu tureti grazhu heroju), o h4 pykt baigiau, visai geras grajus
o as jau beveik perejau visus kompeinus is Winds of War. Va dabar ant penkto sustojau blyn. Speju keli bugai yr. Na bet visai good geimas
let’s hope
[quote]P.S. supratau tikraja nemegimo h4 priezhasty, o gi heroju pasirinkimo nebuvimas, ju paveikslu baisumas(man visada buvo svarbu tureti grazhu heroju), o h4 pykt baigiau, visai geras grajus
[/quote]
Ash gi tau sakiau
Bet ir kaip gerbchiau/megchiau HoMM, vis tik reikia pripazhinti, kad 4-oji dalis nedadaryta - tiek grafika, tiek pats gameplay. Ir chia ne kiek NWC (new world computing), o jos "boso" 3do kalte - kepe visokius army men’us ir vargo nemate , kol nepasidare striuka su $ O to pasekoje nukentejo ir HoMM (tik ishleidus geima, buvo atleista gal 2/3 visos H4 kurimo komandos - dizaineriai, ideju generuotojai ir kt…) - labai jau skubejo ishleisti. Todel dabar visi ir spjaudosi
P.S. kiek girdejau (berods uzhsimine vienas ish nwc chebros) H5 heroju kovos lauke nebebus
Tai tada, nes man kaip tik ir patiko, kad herojus yra lauke
nu apie kampanijas tai geriau patylesiu
2 Sigiux666:
Sakai gerai, kai herojus "lauke"? Skonio reikalas, gal su kompu zhaidzhiant ir gerai Loshiant human vs. human abieju pusiu herojai mirshta 1-2-ame rounde Ishskyrus barbarus
Buna truputi abidna =) Tai viena ish priezhaschiu, del kuriu ash dabar zhaidzhiu H3. Kita - nera balanso tarp piliu Ten (nwc) kazhkas labai jau ant vampyru pasineshes
Tiesa pasakius, ne karto nebandziau zaisti tinkle Gal tada ir yra skirtums kokis, bet jei vienasd varai tai tikrai norma
Ash tai kai zhaisdavau tai ir kompiuteris labai megdavo versti lauk mano herojus
Mano h3 jau kazkur spintoj guli, o as labai laukiu Winds of war . O siaip kas zaidzia h3, labai daug dalyku yra internete kaip tournaments, clans ir pan. O ypac kas turi Wake of gods (h3 papildima). Ka as cia plepu, turbut ir taip zinot
Siandien radau h5 screenshots ir vos nenugriuvau grafika ohohoho!
Tai gal gali linka duot? Kiek as girdejau grafikos labai keisti jie nesiruosia.
Siaip as maciau http://www.strategyplanet.com/homm bet girdejau kad daugiau yra http://www.3do.com/h4 . Siaip bus daugiau miestu, necropoli atskirs nuo demonu (aciu dievui) ir siaip. Grafika geresne bus, bet aisq stebuklo nereik tiketis