Ieshkai pas save registre fignios su “heroes3.icd” (bus ten kazhkur su DirectX susijusioj shakoj). Pakeiti i “heroes3.exe”
hello kas geresnio? turnyro neorganizuojat? blin inete ner priesh ka losht, visi kazhkur dingo o i zone ar toh tingiu eit nes shi sezona nulini reitinga turiu
top! Vienas ish geriausiu strateginiu zhaidimu nenusipelno sedeti kazhkur dugne
kada pasirodys Heroes 5? Girdejau kad nebeilgai laukti beliko!
Pagal paskutinius (lapkrichio 10d.) duomenis:_We started about 1.5 months ago or so, and also what have been done are texts, design, plannings, allocations, all the management stuff, rough scenarios, discussions._Shiaip idomiu minchiu galima pasiskaityti chia: techimo.com/forum/t124708.html
man taj liabaj patinka HEROES.Vat tik gajla,daba kompe nera…
heh, privet arkliuku gainytojai . turiu klausima: “surendinimo” artifaktai yra 3: ziedas, pakabukas ir veliava… ar uztenka tureti tik 1 is ju, ar kuo daugiau turi herojus, tuo didesne galimybe jog joinins pas tave neutralus unitai?
Laurix: arba tiesiog tikra Heroes3.exe pervadini belekaip, o ta noCD pervadini i Heroes3.exe Man suveike
. Diplomancy skill’as (expert) duoda 30% tikimybe. Jei armija stipresne - +10% Jei armijoje yra tokiu pat unitu (nesvarbu upgradintu ar ne) - +10% Jei armija daugumoje sudaro tokie pat unitai - +10% So, max % - 60. Arefaktai tik sumazhina prisijungimo kaina.
tueiu heroes IV ir jo tesini neidomus III buvo idomesnis… nu pagal grafika tai neblogas…
E norejau jusu paklausti o pelke kala i klyna??! Ir kas yra demon farming?
Mazam mape S arba M su fortresu galima labai sauniai prasisukt per wyvernas ir muses (dragon fly). Jeigu zemelapis didesnis - jauciasi aukstesnio lvl spelu trukumas, jeigu aplinkui nera tokiu piliu, kuriose butu galima isstatyti magic guilda. Mano nuomone, pagrindiniai “pelkes” minusai: 1) herojai per daug jau gynybiski… Is vienos puses tai nera blogai, bet… 2) Tikra tragedija su fortresu pulti pili arba stiprius monstrus. Wyvernos turi akivaizdziai per mazai HP. O demon farmingas, nors pirma kart girdziu butent toki apibrezima , manyciau yra viena is strategiju losiant uz inferno. Kaip zinai, o gal ir nezinai, upgradinti pit fiendai is kovoje kritusiu tavo unitu kelia demonus. Kadangi impai ir gogai nera pagrindine smogiamoji jega - jie yra specialiai aukojami kovoje ir is ju veliau prikeliami demonai.
man 4 heroes visai patinka o ten geltonos spalvos visai nera o kariai visai skirtingi
Deja…Visai tai tik ir tinka S/M. Fortress yra labai playable pilis. Bent jau chebra ish chaos lygos (Rusija) ja tokia laiko. Wyvernos turbut silpniausi 6lvl unitai, bet dar yra mighty gorgons +randomuose pilna dragonfly hive (+4-12 wyvernu ) Shiaip nei viena pilis nera silpna(bloga), reikia tik moketi loshti…(nieko naujo nepasakiau turbut )
.Butent tai ir yra demon farming. Shiaip shitam dalykui reikia gerai skaichiuoti (arba tureti kalkuliatoriu po ranka ), nes tas prikelinejimas turi savas taisykles. Be to very time consuming.
siaip man tai labaiau prie sirdies heroes3 nes h4 tai lapai ten viskas pakeista monctrai levai juda… tiesa magija geresne nors man abudu heroes patinka
man labai idomu butu suzinot, kur pradingo Heroes 5 ? ar girdejot apie toki ? kuriamas ar kaip, kazhkada buvo kazhkas pirstelejes tokia naujiena, bet info su tuom dalyku tikrai striuka
pasieskok ankstesnese zinutese tikrai yra nuorodu, jei trumpai, tai gal 2006 ir bus
Gal kas zino kaip ant H3SoD panaikint ta “Testing”? Na jis buna kai pirma kart paleidziu geima. Deja vos tik pradejus rodyt ta intro, geimas nustringa(juods ekranas i vsio).
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\New World Computing\Heroes of Might and Magic® III\1.0 Bandyk ten. Speju, kox “First time” atsako uzh ta “testing”.
Thx, suveike , tik dar ir show intro panaikint.