Čia - HEROES fanų klubas

Tiksliai pasakyta kada nors Cha cha

kas ten pas jus per kompines kad net inete neina palosht? Liežuvis

Nori pasakyti, kad pas jus kompiuterinese visi kompai su nuosavu IP? Apakęs

o kam visu kompu su nuosavu ip? portus tik reik praforvardint Liežuvisnegi pas jus neina su kompines adminu susishneket? Cha cha

Tu gal ne Lietuvoj gyneni jau? Gal emigravai kazhkur? Cha cha Kai kuriuose klubuose net H3 suinstaliuoti neimanoma, taip viskas draidzhiama, o chia dar jis apie portu forwardinima kalba Apakęs ZhukaSS, tu man parodyk toki admina, tokioje kavineje ir ash tau pora Alus pastatau Labas

man reikia pagalbos gal kas galite man suveikti heroes3 arba heroes4 kompakta arba parasykit man koki ftp serva is kur galeciau parsisiusti sy geima nes mano kompaktas sprogo kaip sakant jis subraizytas ir kompas nebenuskaito tad labai prasau kas esat vilniuje ir turite laisva kompakta ar jo nezaidziat is viso tad bukit geri ir padovanokit man jy. asiu uz demesy!

matyt pasenau Pavargęsmano laikais kompiniu adminas per galva versdavosi kad klientai butu patenkint Cha cha Tūsas

ir btw, ubi pradeda kurti homm MMORPG strategyplanet.com/homm/ glaustai: Heroes of Might and Magic Online Details 13:49 PST - Angelspit - TQ Digital and NetDragon WebSoft have opened a public forum (in Chinese) to discuss the framework of the Heroes-based massively multiplayer online game. According to early plans, the game system will contain three layers: a global, randomly generated level, where players move and interact like in a typical MMORPG (realtime); a strategic level, similar to a traditional Heroes III map, where players move their heroes within a certain amount of time. The heroes can travel a specific distance based on their logistics (half-turn-based); a combat level, again similar to what can be found in Heroes III (turn-based?).

Abejoju ar kas nors gero gausis is sios makles. Nors ka gali zinot juk kinai kuria. Matyt tai bus dar vienas vidutiniskas mmorpg, kokios tai bombos nesitikiu. Nekaltas

kinai didzhiausiu geimeriu tauta kasdien nuo geiminimo ten mirshta zhmones Cha chatai manau turetu butu kazkas idomiau nei musu broliu europiechiu navarotai

Salut Zukass, Spygla, 90h… 100 metu nebuvo prisilogines i Banga ‘bite’ Šypsena, bl pas mane su herojais 3 kazkokia fignia darosi Liūdnas, bl instalinau i nauja kompa, vopsim ten crack noCD, ir t.t., bet bl kai tik pradeda krautis tai ismeta uz poros sekundziu. Man anksciau taip irgi buvo bet nepamenu kaip pataisiau man atrodo is draugelio nusikopinau ir ramu buvo. turit minciu kaip pataisyt sita buga?

Tai kad tas nocd neveikia. Per ji vienos bedos.

o kaip tada daryti? yra gal kur inete tas crack’as SoD3.2 nes per emaila man siunte bet neissiuncia su exe formatu

Na as naudoju paprasta crack ir virtualu sod cd… Jei exe nesiuncia emailu tai pervadink faila i kitoki pvz .doc ar .txt Šypsena

nesamone ne grajus Šypsena

Jau velu, eik miegot lama. Šypsena

o tu gal kurnors gali pasharinti h3 nes ash turiu h4 ir tipo megchiau palyginti juos kad parashyti labai ilga recenzija ish zhaidejo puses o ne kritiko… Gerai butu kad butu koks vietinis ftp

Deja as nei pc nei ineto neturiu. Siaip zinau kad angliska versija ir nusipirkt labai sunku. Tai belieka emule arba kurk nauja rekiancia tema kad verkiant reik h3. Cha cha gal kas atsilieps…

O tai ta recenzija zurnalui, saitui ar mums rasysi? Šypsena

Itariu mums Šypsena