Čia - HEROES fanų klubas

Sweiki, su sventem visus Herosininkus Cha cha Ne per seniausia vel isimeciau Heroes IV gathering storm, ir ant antros misijos uzlinkau blyn Kanda Viskas paprasta pacioj pradzoj, heroes’as 4 lvl barbaras ir kai uzsirauni ant 50 banditu + 50 bearseekeriu uzvanoja negyvai Liūdnas kaip praeiti? Nekaltas

4lvl mazhokai.Galejai ir geriau 1-oj misijoj pavaryt Šypsena Anyway, visada galima ishsiversti su pagalbine armija arba potions of immortality. Shiaip barbarui visos problemos baigiasi, kai pasiima grandmaster melee. O kokiems 50 banditu/berserkiu uzhtektu ir expert/master melee. Reikia tik neimti visokiu archery/magic resistance. Nes basic archery galima nusipirkti/ishmokti, o ish resistance jokios naudos pradzhioje.

Tai tame ir kampas, kad cia pirma misija Cha cha o imortality ir su ziburiu nerasi, nes nei pilies dar neturiu, nei kokios parduotuves shalia yra. Vot takyje to diela Cha cha Nekaltas

Kiek pamenu, ten yra pora berserker’iu dwellingu, paimk juos ir pirmyn.

Ai man tai freelancer tai atsibodes jau atsimenu 1 lygio pereeit negalejau tai istryniau… Nekaltas

Yra, bet tik prie vienos gali laiswai prieiti, prie kitos tupi kruwa bersekeriu su dar kazkuo, tai kol juos nudubasini tushcias lieki, o dar po to juk aplinkui irgi pilna visokiu… Liūdnas

Herojai JEEEEEEEGA! Laukiu nesulaukiu 5 dalies! JEEE! Gerai Gerai Gerai Taip Taip Taip

Maziau gert reikia Cha cha Liežuvis

Sakykit heroes fanai gal yra zaidzianciu si zaida nete kokiam serve,uzsiregistravau"Game spy arcade"serve,taciau kazko neina pasileisti vis raso neta versija zaidimo,gal kam nors pasiseke palosti?Siaip ip.pas mane isorinis.

Nu man asmeniskai labiausiai patiko HOMM 3 …ji ilgiausiai losiau Taip pat laukiau ir HOMM4 , bet deja jie mane nuvyle… vos po 1sav atsibodo… o siaip geimas tai tikrai geras !

omg HoMM 4 SuX !

Gal kas gali padeti ???Kain bandau eiti i multiplayr HEROES 4 ismeta kad ne ta versija ka daryti.

parsisiusk patchus, kad versijos sutaptu.

Parsipuciau kazkokius bet neisiraso. Instaliuoja ir kai puse iraso ismeta erora ten neranda pradines versijos ar kazko ???

Man irgi tas pats su tuo gamespy niekaip ten nesuderinu tu patchu ;/

ra rusiska ir angliska versijos, jei sumaishet patchus, reix reinstala daryti Cha cha

Heroes 4 SUX! Piktas BlogaiHeroes 3 SOD RULEZ! Cha cha GeraiDievinu Heroes 3! Tūsas Kietas

O man atvirkshciai ir ka? Liežuvis

Na buna zmoniu kuriems patinka ****ina grafika! Taip Juokiasi

jeee HEROES pamachiau ir uzzsimaniau aprashyt Cha cha