Čia - HEROES fanų klubas

Na chia dabar Nustebęs Argi ash sakiau, kad tas, kuris toliau nueina - visada laimi? Šypsena Jis tik turi pranashuma ejimo atzhvilgiu, viskas. Kartais tai svarbu, kartais - ne.

[quote]o priedo ish tawo pasakojimo ishryshkeja random minusai ir cia tikrai laimes dalykas laimet
[/quote]

Ne. Sudalyvauk turnyre kokiam, pats pamatysi. Laimi tie, kurie loshia geriau, nebent labai nerealiai sekasi. Tiesa, dar pakalbejau su oponentu, taigi dar 2 faktai:

1. Jis pradzhioj norejo paimt restarta (malkine water elemental gyne), bet gavo elfu dwelling’a, pirshtines, pamate batus ir nusprende loshti toliau.
  2. Ash dar laiku spejau pasiduot Juokiasi Kitu ejimu man butu buvusi Tūsas Juokiasi Nes jis armija buvo atvedes pastiprinimui ir butu puoles mane kitu ejimu…

Ir shiaip ash pats sumaliau sh. Reikejo atsisakyt Taip, kai pamachiau, kad pas ji Gunnar’as, o templeitas - Ring. Pats kaltas, kita karta zhinosiu Šypsena

[quote]nors ir be laimes galima laimet jei nesumalishu-do pradzioj geimso
[/quote]

Galima ir sumalus sh laimet, su salyga, kad map’as pakankamai didelis…

Orgiazmui tai negresia. Man atrodo jis sh… maltu visa geima.

ir shu-da maldamas tau malku pakrauceu

sapnuose, vaike

kas cia waikas man idomuJuokiasi
kai ishaugsi ish wystiklu galesim sulosht

Chebra, tik be pykchiu. Tokius dalykus (kas geriau zhaidzhia) geriausia aishkintis, susedus prie tu pachiu H3 Šypsena Tada viskas ir paaishkeja Mirkt O shiaip turnyro reiktu Taip. Ar Vilniuj, ar Kaune, ar "Bangos", ar "Vilnius vs. Kaunas" (2 poras jau turetumem Mirkt - ash vs ZhukaSS (kur jis dingo??) ir Orgiazmas vs. UltraSpyglys), bet svarbiausia - kad tox butu Taip. Aishq, butu galima ir per ineta, bet chia jau reiktu pirmiausia visus niuansus ishsiaishkint (2 ZhukaSS: nuosavo IP nebutinai reikia, galima per msn.zone ar arcadespy).

blt bet jau minejau del sawo wersijos
man tai pox jei surasit ish qr gaut AB

Niekas AB nezhais Taip. Zhaidzhiama SoD ver. 3.2 ( http://www.hmmm.narod.ru/heroes32.rar - nukopijuoji ant senojo exe’ko, net ir CD nebereik Mirkt), t.y. paskutine oficiali H3 versija. AB tik tam, kad butu rnd map’u generatorius ir Conflux (turbut svarbiausia priezhastis kai kam Mirkt) Liežuvis Kur gaut AB? Na kokioj Maximoj dar turetu but, bent jau Vilniuj machiau Nekaltas Arba atlek i Vilniu, ishkepsiu (tuo pachiu ir sulosht galesim Mirkt).

wilniuj busiu kita sawaite bet trumpam
jei negausiu tai susisieksim ok?
o man tai butu gereu wien SOD zaist be jokiu ten septintu piliu

Kiek tas trumpam? Gal uzhtex kokiai partijai ar dviem (Spyglys irgi turbut neatsisakytu suzhaist Mirkt)?

[quote]jei negausiu tai susisieksim ok?
[/quote]

OK.

[quote]o man tai butu gereu wien SOD zaist be jokiu ten septintu piliu
[/quote]

Devintu piliu Šypsena Chia ne H4 ar H2 Mirkt Jo, ash irgi priesh Conflux nusistates, bet, kad va, yra daug zhaideju, kurie be jo negali (nemoka?) zhaist Liūdnas

OK.

[quote]o man tai butu gereu wien SOD zaist be jokiu ten septintu piliu
[/quote]

Devintu piliu Šypsena Chia ne H4 ar H2 Mirkt Jo, ash irgi priesh Conflux nusistates, bet, kad va, yra daug zhaideju, kurie be jo negali (nemoka?) zhaist Liūdnas

[/quote]

dar del laiko nezinau
priedo kiek kashtuoja wilniuj walandele?
bijai 1vs1 sulosht tai ir spygly komandon pasikwietej?
Liežuvis

Na, "Bazej" berods 2lt (bent jau moxleiviams/studentams). Naktis - 10lt, shita tikrai zhinau Cha cha

[quote]bijai 1vs1 sulosht tai ir spygly komandon pasikwietej?
[/quote]

Kokion dar komandon? Nustebęs Ash turejau omenyje, kad suloshi su manim 1on1, o paskui su Spygliu irgi 1on1 Šypsena (be to buvo mazhyte viltis, kad paskui man isheitu su juo suzhaist - niekad neloshes, o turnyre jis teisejas Gerai buvo). Komandom niekas nesiruoshia losht (o be to ash ir nemoku Liūdnas). Solo forever Juokiasi

Kokion dar komandon? Nustebęs Ash turejau omenyje, kad suloshi su manim 1on1, o paskui su Spygliu irgi 1on1 Šypsena (be to buvo mazhyte viltis, kad paskui man isheitu su juo suzhaist - niekad neloshes, o turnyre jis teisejas Gerai buvo). Komandom niekas nesiruoshia losht (o be to ash ir nemoku Liūdnas). Solo forever Juokiasi

[/quote]

galesim nakciai komandini 2vs2 nes wiens wilniuj ir pakales ant shito meshlo Juokiasi
jei spyrlys ir dabar teisejas bus tai turbut i tawo puse teisejausJuokiasi
o ten apie 1vs2 tai jau labai rimtai palaikeiNekaltas bajeris mano antras wardasCha cha

Gal ir galesim Šypsena O kas tas kitas?

[quote]jei spyrlys ir dabar teisejas bus tai turbut i tawo puse teisejausJuokiasi
[/quote]

Ne, jis buvo teisejas per h3 turnyra "Bazej" (kazhkur shioj temoj linkas yra apie ta turnyra). O teisejavimas ant h3, tai…Arba zhaidi toliau, arba baigiasi partija Cha cha Baudu nedalija Mirkt t.y. parodai savo situacija (kol nepraejo pirmos 5-ios dienos) ir sakai "na ir kaip ash toki random’a galiu zhaist?", na teisejas ir sako "restart" (arba ne Mirkt). Ir shiaip karts nuo karto pasizhiuri ar labai neisismaginai su double casting Cha cha

Ne, jis buvo teisejas per h3 turnyra "Bazej" (kazhkur shioj temoj linkas yra apie ta turnyra). O teisejavimas ant h3, tai…Arba zhaidi toliau, arba baigiasi partija Cha cha Baudu nedalija Mirkt t.y. parodai savo situacija (kol nepraejo pirmos 5-ios dienos) ir sakai "na ir kaip ash toki random’a galiu zhaist?", na teisejas ir sako "restart" (arba ne Mirkt). Ir shiaip karts nuo karto pasizhiuri ar labai neisismaginai su double casting Cha cha

[/quote]

kitas cia nesilanko paprasceusiai su dideliu IQ ir megstantis heroes nes pas ji anksceu kiti ir neejo
kas tas double casting
kaip temos ar linko pawadinimas apie shita turnira?

Didelis IQ Gerai ir ne tik herojuose Mirkt

[quote]kas tas double casting
[/quote]

Bugas tox, yra visose H3 versijose, ishskyrus H3 SoD ver 3.2 Leidzhia castint 2 kartus per round’a.

[quote]kaip temos ar linko pawadinimas apie shita turnira?
[/quote]

Uzheik chia:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/115090.243-=(151334920
1

As pasirenges priimti issuki tiek 1 vs 1, tiek 2 vs 2. Tik man egzas 25d ir 28d., tai pageidauciau, kad musis "Vilnius - Kaunas" vyktu liepos men., galbut net kokio nors turnyro remuose.

man ir dar sesija mazgus spaudzia
del to irgi tixliai nieko nezinau
bet manau butu wisai nieko 2vs2 nakteliai kokiai

Uzhjauchiu…Man tas sesiju metas jau praeity Nekaltas, anyway sekmes, nes jos reikia ne tik H3 Juokiasi

P.S. bandysiu shiandien eit registruotis i ta Legiono (Pilies 22) organizuojama turnyra (06.28 bus), nors info apie ji tai reikejo vos ne jega traukt Liežuvis Piktas Gal kas nors isheis…Ir taisykles ten nenormalios Liežuvis

nenormalios cia kokios?
o pats senai jau uzraukei su studijom?