Na chia dabar Argi ash sakiau, kad tas, kuris toliau nueina - visada laimi? Jis tik turi pranashuma ejimo atzhvilgiu, viskas. Kartais tai svarbu, kartais - ne.
[quote]o priedo ish tawo pasakojimo ishryshkeja random minusai ir cia tikrai laimes dalykas laimet
[/quote]
. Sudalyvauk turnyre kokiam, pats pamatysi. Laimi tie, kurie loshia geriau, nebent labai nerealiai sekasi. Tiesa, dar pakalbejau su oponentu, taigi dar 2 faktai:
Jis pradzhioj norejo paimt restarta (malkine water elemental gyne), bet gavo elfu dwelling’a, pirshtines, pamate batus ir nusprende loshti toliau.
Ash dar laiku spejau pasiduot Kitu ejimu man butu buvusi Nes jis armija buvo atvedes pastiprinimui ir butu puoles mane kitu ejimu…
Ir shiaip ash pats sumaliau sh. Reikejo atsisakyt , kai pamachiau, kad pas ji Gunnar’as, o templeitas - Ring. Pats kaltas, kita karta zhinosiu
[quote]nors ir be laimes galima laimet jei nesumalishu-do pradzioj geimso
[/quote]
Galima ir sumalus sh laimet, su salyga, kad map’as pakankamai didelis…
Chebra, tik be pykchiu. Tokius dalykus (kas geriau zhaidzhia) geriausia aishkintis, susedus prie tu pachiu H3 Tada viskas ir paaishkeja O shiaip turnyro reiktu . Ar Vilniuj, ar Kaune, ar "Bangos", ar "Vilnius vs. Kaunas" (2 poras jau turetumem - ash vs ZhukaSS (kur jis dingo??) ir Orgiazmas vs. UltraSpyglys), bet svarbiausia - kad tox butu . Aishq, butu galima ir per ineta, bet chia jau reiktu pirmiausia visus niuansus ishsiaishkint (2 ZhukaSS: nuosavo IP nebutinai reikia, galima per msn.zone ar arcadespy).
Niekas AB nezhais . Zhaidzhiama SoD ver. 3.2 ( http://www.hmmm.narod.ru/heroes32.rar - nukopijuoji ant senojo exe’ko, net ir CD nebereik ), t.y. paskutine oficiali H3 versija. AB tik tam, kad butu rnd map’u generatorius ir Conflux (turbut svarbiausia priezhastis kai kam ) Kur gaut AB? Na kokioj Maximoj dar turetu but, bent jau Vilniuj machiau Arba atlek i Vilniu, ishkepsiu (tuo pachiu ir sulosht galesim ).
Na, "Bazej" berods 2lt (bent jau moxleiviams/studentams). Naktis - 10lt, shita tikrai zhinau
[quote]bijai 1vs1 sulosht tai ir spygly komandon pasikwietej?
[/quote]
Kokion dar komandon? Ash turejau omenyje, kad suloshi su manim 1on1, o paskui su Spygliu irgi 1on1 (be to buvo mazhyte viltis, kad paskui man isheitu su juo suzhaist - niekad neloshes, o turnyre jis teisejas buvo). Komandom niekas nesiruoshia losht (o be to ash ir nemoku ). Solo forever
Kokion dar komandon? Ash turejau omenyje, kad suloshi su manim 1on1, o paskui su Spygliu irgi 1on1 (be to buvo mazhyte viltis, kad paskui man isheitu su juo suzhaist - niekad neloshes, o turnyre jis teisejas buvo). Komandom niekas nesiruoshia losht (o be to ash ir nemoku ). Solo forever
[/quote]
galesim nakciai komandini 2vs2 nes wiens wilniuj ir pakales ant shito meshlo
jei spyrlys ir dabar teisejas bus tai turbut i tawo puse teisejaus
o ten apie 1vs2 tai jau labai rimtai palaikei bajeris mano antras wardas
[quote]jei spyrlys ir dabar teisejas bus tai turbut i tawo puse teisejaus
[/quote]
Ne, jis buvo teisejas per h3 turnyra "Bazej" (kazhkur shioj temoj linkas yra apie ta turnyra). O teisejavimas ant h3, tai…Arba zhaidi toliau, arba baigiasi partija Baudu nedalija t.y. parodai savo situacija (kol nepraejo pirmos 5-ios dienos) ir sakai "na ir kaip ash toki random’a galiu zhaist?", na teisejas ir sako "restart" (arba ne ). Ir shiaip karts nuo karto pasizhiuri ar labai neisismaginai su double casting
Ne, jis buvo teisejas per h3 turnyra "Bazej" (kazhkur shioj temoj linkas yra apie ta turnyra). O teisejavimas ant h3, tai…Arba zhaidi toliau, arba baigiasi partija Baudu nedalija t.y. parodai savo situacija (kol nepraejo pirmos 5-ios dienos) ir sakai "na ir kaip ash toki random’a galiu zhaist?", na teisejas ir sako "restart" (arba ne ). Ir shiaip karts nuo karto pasizhiuri ar labai neisismaginai su double casting
[/quote]
kitas cia nesilanko paprasceusiai su dideliu IQ ir megstantis heroes nes pas ji anksceu kiti ir neejo
kas tas double casting
kaip temos ar linko pawadinimas apie shita turnira?
As pasirenges priimti issuki tiek 1 vs 1, tiek 2 vs 2. Tik man egzas 25d ir 28d., tai pageidauciau, kad musis "Vilnius - Kaunas" vyktu liepos men., galbut net kokio nors turnyro remuose.
Uzhjauchiu…Man tas sesiju metas jau praeity , anyway sekmes, nes jos reikia ne tik H3
P.S. bandysiu shiandien eit registruotis i ta Legiono (Pilies 22) organizuojama turnyra (06.28 bus), nors info apie ji tai reikejo vos ne jega traukt Gal kas nors isheis…Ir taisykles ten nenormalios