OK Nors jau ish to, kaip ash bandzhiau uzhsiregistruoti, galima nebloga trileri parashyt Gerai, kad pavyko …Nors su organizatoriais asmenishkai susitikt ir neishejo Tik per tel…
Taisykles:
Random, Medium + Underground, 4 players, 0 teams, 0 computer players, Water - none, Monsters - Normal, Impossible, Towns - random. Jokiu restartu Bus loshiama H3 + AB. Ka tik buvau susisiekes su vienu ish organizatoriu - bus bent 16 dalyviu. Sistema - playoff. Taigi max. pora match’u suloshi, min - 1.
Zhiuresim. Jei startines salygos bus pakankamai normalios (nors 2-3k neginamu $, jokiu blokinanchiu monstru per zhingsni nuo pilies, abi kasyklos prieinamos), tada galima ir pakovot Gaila, kad nezhinau kox kitu chiuvu skill’as ir neprates loshti ant impossible. Na nieko, per savaitgali padariau "namu darbus", tikesimes, kad ishlygins shansus
Tufta kazkokia… O kaip nugaletoja isrinks? Tas kuris daugiau priesininku uzmuse ar tas kuris paskutinis gyvas liko? Sedes koks loxelis namie, kaups armucha, o tu dauzysi visus, liksi be unitu - jis islis ir laimes. Nesamone kazkokia. Arba susitars tryse pries tave 1 lost - ot bus linksma. Ne, kiek zaidziau tokiu FFA tiek ant RA2, tiek ant WAR3 - visiska nesamone, nebent kitu 3 toks lygis, kad vienas gali uzkalt.
Yep. Sake, kad chia for fun daugiau, nei rimtas turnyras…
[quote] O kaip nugaletoja isrinks? Tas kuris daugiau priesininku uzmuse ar tas kuris paskutinis gyvas liko?
[/quote]
Last man standing
[quote] Sedes koks loxelis namie, kaups armucha, o tu dauzysi visus, liksi be unitu - jis islis ir laimes. Nesamone kazkokia.
[/quote]
Mazhai tiketina. Atviruose map’uose pilis skiria 2-3 dienu atstumas ir prie Monsters - normal, praejimus saugo 1lvl (max 2lvl), ilgai neishsedesi pasislepes
[quote] Arba susitars tryse pries tave 1 lost - ot bus linksma.
[/quote]
. Va chia tai butu linxma Nenustebchiau, jei taip ir butu - speju, kad susirinks ten daugiau, mazhiau pazhistami, gal ir bus kelios baltos varnos tokiu, kaip ash, bet tikrai mazhai. Anyway, tokiu atveju tikrai nenuobodzhiautum ar ne?
[quote] Ne, kiek zaidziau tokiu FFA tiek ant RA2, tiek ant WAR3 - visiska nesamone, nebent kitu 3 toks lygis, kad vienas gali uzkalt.
[/quote]
Va tokiu atveju dazhniausiai ir jungiasi 3 vs 1. Bet yra vienas niuansas - tie kiti turi zhinoti kaip tu zhaidi . Nemanau, kad stiprus zhaidejas ant to eitu, todel tie 3 turi buti pakankamai savikritishki ("b&^@#, zhaidzhiu sh^#%&!" ) arba geri draugeliai. Anyway, speju, kad "kontroliniu" klausimu (tokiu kaip "Ar idejes draga i skeleton transformeri, gausi draga?"/"Kuri pilis stipriausia?" ) tikrai neishvengsiu. Jau pradedu gailetis, kad zhaidzhiau priesh tuos 2 Ateichiau tyliai ramiai, apsimeschiau durneliu Bet vis tiek, 16-a kompu nemanau, kad bus. Kai buvau ten nuejes, buvo tik 1. Sake, kad prinesh, kai reikes, nu bet ne 15-a Taigi, visi ish karto nelosh, kazhkurie bus zhiurovai kuri laika. Vel problemos - su info nutekejimu Prie to pachio - bus loshiamas AB, ten pilis zhymiai lengviau shturmuot. So i wonder ar taip specialiai buvo pasirinkta, ar zhmones galvoja, kad ant SoD random map’ai neimanomi (kas mazhai tiketina - nu negali gi but visi tokie "nezhinantys" ) ar tiesiog niekas SoD kompaktu neturi Vieni klausimai, kai pagalvoji. , kad turnyras greitai, ten viska ir ishsiaishkinsiu
nu cebryte, heroes banginiai , uzstrigau Winds of war treciame epizode paskutiniame zemelapyje- armijos nerealios, paciam be shansoo prisigaminti… karoce, jei nuvarai prie pilies, ten vistiek jau buna chebros nerealiai- ir zadubasina
Tai kas herojus buvo pradzioj? Archer ar Barbaras?
[quote] Kas per spell’ai spellbook’e? advanced natureir pora basic magic
[/quote]
Ash klausiau apie spell’us, o apie skillus prie skillu ir reikejo rashyti. Advanced nature magic - irgi skill’as
Jeigu gerai supratau, tai pas tave 8 katapultos ir 6 angelai bei 2 tarakonai (kas chia per unitai? ) vs. 80 monku bei 100 katapultu? Na ir aishku, herojus-karys 24lvl (o tai - >=50 attack/defence, first strike+double strike hand2hand, bei tas pats + no range penalty su archery, o hp virsh 1000, ane?). Vis dar neaishq, kokie pas tave spell’ai. Taipogi, kokius artefaktus (tixliau - ka jie duoda) turi herojus. Pilies neturi, vadinasi ir begt nera kur Tada klausimas - ar pakeliui yra blacksmith? Jei yra, tada viskas labai ok. Abejoju ar tave per rounda ishkerta. Chia irgi labai svarbus klausimas. Gerai, variantai:
Yra blacksmith, ir taves neishkerta per rounda (ta prasme, tu shauni pirmas, tau shauna atgal, o paskui jie dar shauna po karta). Tada prisiperki kruva immortality potion’u ir geri, kas 2-3 round’ai (nu gal poros reiktu + 1 priesh mushi) ir shaudaisi su tais monkais ir katapultomis. Kadangi tu zhymiai geresnis shaulys, nei tie, tai nesunkiai laimesi.
Yra blacksmith, bet per round’a ishkerta. Ka gi, tada tau reikes tas katapultas/tarakonus/angelus pastatyt priekyje, kad jos nuimtu shuvius bent jau pradzhioj, kol tu sushaudysi pakamkama kieki prieshininku ir per round’a nebemirsi. Toliau - kaip 1-am variante.
Nera blacksmith , bet per round’a neishkerta. Ka gi, sunkesnis variantas, bet tokiu atveju immortality potion’u vaidmeni atlix angelai ishskirstyk po 2 ar 3 (1-as tikrai taves neturetu prikelti, gal netgi tik kokie 4 tave prikels) ir paeiliui prikelinek heroju. Angelai, atlike savo "vaidmeni" (stack’as ressurectina tik karta per mushi), gali skrist dabaiginet/pabut skydu (kai kas nors stovi prie shauliu, tai jie atgal neshauna) ir pan.
Nera blacksmith, ir ishkerta per round’a. situacija. Chia jau reikia dx sekmes, nes tau reikia pridenkt ir heroju, ir angelus nuo shuviu. Reix daug save/load
Ash kazhka netaip supratau, ir tu neturi nei tu 6 angelu, nei tu 8 katapultu Tada staigiai surashai viska (net ir herojaus batu dydi ), nes ash ne Vanga ir pats nesuzhinosiu
90-> dekui uz pagalba Bet vakar kaip tai pats susitvarkiau Pasiemiau alaus prisedau ir… Tai va, o didziausias sh… ir buvo, kad negalima ish mushio lauko pabegt, nes tada ish karto praloshi
Ok, gana velai, bet geriau veliau, nei niekad Ka tik ish atostogu btw
Turnyre buvau, nieko nemalaimejau, nes … nezhaidzhiau, ta prasme niekas man nedave zhaist Aishq, ish dalies ir pats kaltas buvau - nereikejo taip su ta registracija tempt, na bet tikrai niekas man nesake, kad dalyviu gali buti tik 16 Atejau, max. susikoncentraves, sako, jei kas nezhais, uzhimsi jo/jos vieta…Na galvoju, gerai, tiek to. Bent jau pasizhiuresiu kaip ppl zhaidzhia, pasimokysiu…
Pasizhiurejau Gal ir gerai, kad nezhaidzhiau Machiau tik 2 pogrupius, trechio laukt uzhkniso…Ka galiu pasakyti, machiau 8 ish 16, tai priesh juos zhaisti - kaip priesh kompa Nors ir tas geriau zhaidzhia: viena kita heroju nusiperka anxchiau nei po menesio Mushio taktika - tox dalykas kaip "wait" neegzistuoja Chia ash kalbu apie pogrupio nugaletoja, nes kiti dar blogiau zhaide Ant pachio galo neapsikenchiau (pirmas pogrupis zhaide ~6valandas, ish ju paskutines 2-3 - dviese , antras irgi jau 3 buvo pravares) ir shiek tiek padejau Oponentas turejo 4 pilis, 2 ar 3 gold mines, conflux kaip pagrindine, buvo praeje jau gal 1.5 menesio, bet shiek tiek padejau kitam shen ir ten ir …chiuvas ishkrito Mano mazhas revenge (tai buvo vienas ish turnyro organizatoriu ) ir po to dingau ish ten. Galvojau dar ateit kita diena i finalus pasizhiuret, bet … Papraschiausiai gaila laiko…
Tiesa, buvo ten vienas (turejo losht 3-am ar 4-am pogrupy), kuris gana protingai kalbejo, jau galvojau, kad shtai jis - chempionas (man sake, kad tokiu bus), bet kai jis man rimta veido ishraishka pradejo aishkint, kad tavernose nieko nerodo (ash sakiau, kad i prieshininko herojaus statsus pasizhiuretu - 4 pilis turejo), tai…
Ai, vienu zhodzhiu, tik susinervinau ten nuejes…Ish "Bazes" turnyro finalininku ten bet kas butu nesunkiai laimejes…Vo taip.