BUDUARAS. Closed.

O, CHANEL Tūsas
Lauksim sugrįžtant Apkabinimas, labai ilgai gal neužtruk Cha cha

Man kaip ir Ru Gėlė duoda. Net nebutinai is to zmogaus. Man apskritai sekasi sutikti daug geru zmoniu.

Vaiku atostogos? Šypsena maniskiai bus pas mociute

Visi istojo, kurie stojo Mirkt Nes pora berods, ar nestojo ar stojo ne LT. O specialybes tikrai margos: zurnalistika, daile ir neatmenu - ar matematika ar fizika Nekaltas

Kvietėte Flirtas
Ragana Velniūkštis Cha cha CHANEL jūsų paslaugoms Flirtas

Myr drūžba fiestyval Tūsas Linksmybės Cha cha

Pasiilgstu jūsų visų - buduariečių Apkabinimas bet esu visiškai iškritus iš konteksto Drovus užbėgu trumpam karts nuo karto, kai darbiniai reikalai užknisa galutinai Kanda Grįšiu… tik nežinau kada Nekaltas

feja Gėlė jie tikrai skirtingi tie mano vaikai (bet kartais tokie panasus) Mirkt as pries gimtadieni buvau priversta pora naktu palikti mazaja pas mama, nes vyresnis taip buvo isukes jos gmd projekta, kad ji jau nepakeldavo itampos.
Dukra vakar pakviete mane “gerti arbatos”. Tai ji buvo moteris, kurios viena dukra septyneriu metu numire nuo vezio, o kita, kuriai trys metai, su teciu kine. ir visa istorija. Sedi, siurbcioja arbata is puodelio, koja ant kojos - ir tokia maza moteryte, isigyvenusi i personazo vaidmeni.
Valdorfo mokykla, deja, yra vienintele Vilniuje. Siemet isleido pirmaja abiturientu laida. Jos atestatas yra pripazistamas Taip

Net jei jie tokie ir buvo, tai jie buvo.

o aš pagalvojau kad norėčiau kur nors pasimokyti vėl. magistrą kokį pabaigt Nekaltas bet tai iki pavasario dar pamedituosiu ta tema Angelas

bent jau Vilniuj viskas tvarkoj su atestatais, šiemet stojo ir įstojo (į labai įvairias specialybes) beveik visi stojusieji tos mokyklos abiturientai, kiek žinau Nekaltas Domiuosi tos mokyklos reikalais, nes ir mes galvojam ten mergiotę leisti. Bet toli ir dabar jau dalinai mokama. Bet vis tiek gal pajėgsim…

man tai labai įdomu kas per jausmas “pasijusti ištekėjusia”. Drovus čia gal nebent kai negyveni su vyru ir apsigyveni tik po santuokos…tai gal, nes tai reikia dar šlifuotis. nu bet tai aš vis tiek nelabai suprantu. va kai yra vaikų tai kažkaip kitaip, nes nu atsakomybė gal kitokia/laisvės apribojimai ir pan.
bet tai gal aš irgi nesijaučiu ištekėjusia tai ir nesuprantu Cha cha

labas rytas Kava

vakar tiek prikalbėjot rimtai ir nerimtai, kad oi. Kad tepajėgiau perskaityti tik prabėgom ir… užmigau, nieko nebeparašiusi Drovus

(Buvau vakar Kaune, pavaikščiojau per spalvotus Ažuolyno klevų lapus Cha cha LKKA turi visą savaitę jubiliejinių renginių, vakar vienam iš jų sudalyvavau)

lyyyja… Darbo daug. Guodžia tai, kad kitą savaitę pasiimsiu atostogas ir… dirbsiu namie Šypsena

Cia mano sutuoktinio reikia klausti Nekaltas Jam santuoka buvo labai svarbi. Bet cia daugiau moraliniai/emociniai dalykai. Jis man sako, kad as dar nesijauciu istekejusi ir kad po pusmecio pasijausiu.

as vis pasiziuriu i ievalotos vaiku nuotraukasGėlė Tai jos sunelis tokiu rupintojelio veidu, bet dukryte atsiputus Šypsena… o va ru vaikai Gėlė Tai tokie vaikiski!..
Pasidare idomu… kaip suprantu ievalota savo vaikus ves i tokios pacios pakraipos mokykla kaip ir darzelis?.. mano puske saviskius i toki darzeli vedzioja Kaune. Bet ji susirupinusi, kad mokykloje vaikai be atestato gali likti, nes kaip ir nepripazistamas vidurinis issilavinimas tu mokyklu ar kazkas panasaus… zodziu tiksliai nezinau Cha cha… tik viena ausim girdejau… kaip yra is tikruju?

Mums netrukdo ta makalyne Šypsena Tik oro uoste juokinga - vaiku pavarde viena, mano - kita, sutuoktinio - dar kita. Juokingiausia, kad sutuoktinio ir vaiku pavarde tarpusavy panasesne (galunes identiskos) nei mano ir vaiku Šypsena.
Tai kad, ru Gėlė, paprasta ta mokykla. Aplinka net skurdesne uz dauguma mokyklu. Ten tik metodika kita. O zmones tokia patys kaip gatveje Šypsena pas mus grupeje yra dar vienas vaikas, kurio tevai issiskyre, mano draugiu keletas issiskyrusiu su vaikais. Jie mato, kad taip vyksta aplinkui, kad kazkuria prasme nieko cia isskirtinio. Ir manau, kad mokykloje su kiekvienais metais tokiu vaiku tik daugiau.
As kai skyriausi, tai labai bijojau, kad mano vaikams gali tureti liudnu pasekmiu. Bet dabar, kai pasiziuriu - tai nepanasus man jie i traumuotus vaikus. Na gal anksciau susidure su sunkesne patirtimi (ypac vyresnis, mazoji tik penkis menesius su tevu augo). Pasako, kad tetis pazadukas ir ta pat akimirka jam atleidzia. Priprato, kad jis pasirodo trumpam ir dingsta ilgam. Kaip lietuviska saule rudeni.
Mano sunus labai norejo mane istekinti. Jam tai pavyko. r jam dabar lengviau. Nes buvo daug atsakomybes uzsikroves. Dabar kiek nusimete.

Labas rytas
Bitute, aš siunčiuosi iš torrentu ar mininovos. Anglų-italų. Iš vakar klausytojo teksto: protagonistas vertina savo vėžį kaip palaimą, išmokiusį jį atskirti svarbius dalykus nuo antraplanių ir elgtis taip, kaip iš tiesų norisi, o ne kaip reikalauja socialinis ratas. Mintis nenauja, ginčytina, bet vis tiek.
Į klausimą kaip laikaisi paprastai nežinau ką atsakyti - į durnus klausimus, durni atsakymai.

o man pirma mintis apie vaikus Nekaltas Jų pavardes ir pan.

O koks skirtumas tarp žodinės ir rašytinės sutarties? Arba sutarties su nuorodomis į t.t. taisyklių sistemą (pvz. Eucaterm).
Nu čia kas pirmiausiai ateina į galvą.

bankams viskas legalu. kai yra valdžios palaikymas tai nėbūna nelegalių dalykų, oj nebūna.

Ru, o neina pasirašyti kažkokio ala notariško rašto, kad tu atsakinga už paskolą ir būstas tavo? nu neperrašant sutarties banke? gal taip įmanoma apeiti? ar Vyras nesutiktų?

p.s. o kiek didina maržą?

Ru Apkabinimas nepavydėtina. bankas nepaiso nieko, išskyrus savo pelnus. kaip neseniai iš arti su jais susidūrus tai nieko gero negaliu pasakyt nei apie pačius bankus nei apie tenais dirbančius vadybininkėlius.

Ru, ar tai legalu, gal turi su kuo pasikonsultuoti? nes aš tai nesuprantu motyvo…