BUDUARAS. Closed.

BUDUARAS. Closed.

O aš dar negreit galėsiu parduotuvėse pirktis tai, ko man reikia. Užteko porą kartų išmaišyti parduotuves Mole ir Akropoly, kad suvokčiau, kad nėra mano dydžio Nekaltas
O ir šiaip, padėvėtuose perkant mano dydis yra tarp “normalaus” dydžio, ir “didelio” dydžio Cha cha Ta prasme, kad “dideli dydžiai” man dar per dideli. Tai šiek tiek guodžia, bet tuo pat metu ir gasdina.
Vakar ir ryt ieškau mažų dovanėlių Nekaltas Ir nieko nerandu Pavargęs Neturiu supratimo, ką daryt Pavargęs

Reikia nubėgt kaimynams dovanėlę įteikt. O aš negaliu Nežinau Blokas. Idiotė. Ir dar susireikšminusi, bet tai nuo to, kad supranti, lengviau nesidaro.
Su viltim - o gal ryt? Iš ryto?

Paskutinius savo džinsus pirkau New Yorker’y už labai kuklią kainą ( mokėjau berods 70lt). Bet kaip jie dailiai man guli ir kokie jie man gražūs Tūsas Na, žodžiu, esu jais labai patenkinta. Šiaip džinsus visad perku tokius į kuriuos vos vos įsispraudžiu,t.y. mažiausio dydžio, tuomet prasitampo tiek, kiek reikia, bet ne per daug Gerai

O kai yra pinigų, stengiamasi juos visus pasiimti, nebūtinai sąžiningai, deja.

Buvo apatiniam trikotažui ir megztiniams - 20 %. Bet gal ir daugiau yra. A, dar jų ta akcija trys prekės už vienos kaina ar kaip ten, aš kai ja nesinaudoju, nežinau.

dirbu dirbu Apsvaigęs Galas tam ar bus??

Labas Labas

Gal reikia nusigaut iki Marks & Spencer? Ten dabar kažkokios nuolaidos Nekaltas

LabadieniusKava

Leta, Fėja, Meri - nežinau, kodėl ir kaip, bet buvo uždėtas draudimas Apakęs Jumi rašyt klube.Apakęs Nuėmiau jį, tad parašykit man, ar viskas OK. Dėkavoju.Nekaltas

Stikle, kaip čia taip, po streso virusas prisikabino?

gryda, argi čia skola? Be to, aš neprietaringa.

Galvoju, kaip čia prie trijų treniruočių prikombinuot ketvirtą. Dar niekada taip nekaifavau nuo savidresūros.

Man pernai Ingri davė savo pusseserės mezgėjos koordinates. Čia tiesiog, informacijai.

O kada baigiasi aukcionas?

Mano rudoji tase jau 135 eur. Baisu. Ne Martynui melynas dangus.

Epi, vakar buvau “Aistruolėj”, mačiau žalios spalvos “Bourjois” blakstienų tušą. Pažiūrėjau mėginuką - tikrai žalias Cha cha

aronija priminė, reikia man plaukus nusikirpt.
Bet turbūt vis dar nedažysiu.

amazon kas kita, tai ne akcionas, ebay akcionas reik siulyt kaina, nebent buna kaina, “iskart pirkti”, tada sutukciau tau nupirkti, bet akcione sedeti Ne nezinau gi kokia kaina dar tau priimtina (nemanau, kad jie uz 3 € nauja tase parduos)
jei tau tiesiai is parduotuves reiktu nupirkti as tau nupirkciau ir atsiusciau, pas mus yra ta parduotuve, bet itariu, kad per ebay yra kitom kainom siuloma (tiksliau kaina nerasoma)nes ne aktuali kolekcija, bet butent del tos priezasties reik akcione sedet. Tau reiktu dar parasyti jiems(konkreciam siulytojui), ar negaletu i LT atsiusti, koks skirtumas, tik kita adresa parasyti reiktu ir gal truputi kita porto kaina butu, pervesti pinigus butu galima ir is vokietijos.
Zinai as dar pasiteirausiu (paste ir kitur) kiek siuntimas kainuojais is DE i LT ar nebus per brangus variantas ?

Klausykit, kur Ru? Po to, kai ją susapnavau, ji ėmė ir pradingo…atostogose? Ar nebeturi laiko Buduarui?Šypsena

O, kaip įdomiai (ir visai gerai). Neradau aš pardėj. O kokioj pirkai? Daug filmukų? 40?

O kas yra pigiai? Ns mes tai juos pirkom is pardavyklos uz mazdaug 13lt.

O aš ieškau Aviuko Šono filmukų. Pigiai arba nelegaliai Drovus