Hmm, vienam važiuojant atostogauti tie važiavimai iš užsienio stipriai komplikuojasi.
Šilta Pietų Italijoj. R. dabar 8 laipsniai.
Hmm, vienam važiuojant atostogauti tie važiavimai iš užsienio stipriai komplikuojasi.
Šilta Pietų Italijoj. R. dabar 8 laipsniai.
Ru
absurdas, nepagalvočiau niekad, kad dar ir tokių variantų gali būti O jie motyvuoja kaip nors?
Oi, Ru.
Kartais labai nemaloniai atrodo, kad visi žmonės yra atiduoti bankų vergijon. Aha, neperlenkiant - net jei esi pasirengęs ir gali mokėti paskolą, va, ima ir supančioja. Su tokiais reikalavimais
fėja, pasidairyk gal kur iš užsienio kelialapį pirkti? man Egiptas ne prie širdies, bet matyta kaina 100sv už 7d. *** viešbuty man visai ‘priimtinai’ atrodo
o dar pliusas keliauti per europą, kad gali kokią dieną pasilikti apsiprekinti ar šiaip miestą apžiūrėt
aš galvoju, kad gal jau laikas Italiją pamatyt… tiksliau, kokį itališką miestą - gi šilta ten turėtų dar būti?
Laba diena,
oras šiandien labai, netgi labai. Toks tinkamas metas būti lauke.
Grįžom iš baliuko kavinėj-kaip visada, labiausiai patiko vaikams. Pašoko mergaitės, pasilinksmino, viskas kaip turi būti. Mums irgi visai nieko, bet…nu nemėgstam kavinių ir tokių įpareigojančių baliukų. Smagiausia kaimo turizmo sodyboj, pirtelėj ar šiaip gamtoj
Parsivežėm dar klevų, dar pasodinom, žodžiu, aplink savo namus darom klevyną
Man atrodo fėja Tau dabar labai gerai būtų paatostgauti
Kaip norėčiau greičiau peršokt šitą periodą…
Vienas iš pokštų - noriu oficialiai perimti būsto paskolą, na, įforminti banke, kad pagr.skolininkė esu aš, kad pinigus nuo mano sąsk nuskaitytų. Tai, pasirodo, bankas dėl to padidins maržą man galvoj netelpa, už ką… gi būstas nesikeičia kol kas, realiai nieks nesikeičia, tik vietoj vieno iš dviejų bendraskolių - kitas bendraskolis. Taip ir suriša rankas bet ko imtis O bankas, toks įspūdis, suinteresuotas, kad klimptume į skolas…
pries metus buvau turkijoj… kaifas, vaziuociau dar…maciau kad yra paskutines minutes kelioniu 5* uz 1700Lt
TURKIJA (Antalija)
Specialius pasiulymas i Antalija (Turkija) spalio 30 d. skrydziui!
7 nakvynes 4+* viesbutyje su viskas iskaiciuota tik nuo 1468 Lt asmeniui!
7 nakvynes 5* viesbutyje su viskas iskaiciuota tik nuo 1670 Lt asmeniui!
ViešbutisKategorijaKurortasMaitinimasKaina 1 asm.
AK-KA ANTEDON5KemerasAI1.745,00 Lt
CLUB FALCON4AntalijaAI1.559,00 Lt
CRYSTAL DE LUXE RESORT5KemerasAI1.719,00 Lt
CRYSTAL FAMILY RESORT5BelekasAI1.719,00 Lt
KERVANSARAY LARA4*+AntalijaUAI1.701,00 Lt
MEDER RESORT4*+KemerasHB/AI1.322,00 Lt
MIRADA DEL MAR5KemerasAI1.670,00 Lt
PAPILLON BELVIL4+BelekasUAI1.980,00 Lt
PAPILLON ZEUGMA5BelekasUAI2.109,00 Lt
PORTO BELLO5AntalijaAI1.606,00 Lt
SHERWOOD BREEZES RESORT5AntalijaUAI1.716,00 Lt
VERA CLUB MARE4+BelekasAI1.468,00 Lt
Aš irgi varyčiau. Kelionėms negaila
Labas rytas
aš jau apibėgau Panoramą (darbiniais reikalais), nusipirkau kavinuką kavai 6 personoms (iš tikrųjų keturioms), nes visiškai nerentabilu kaitinti jį ryte keturis kartus, ir Body Shope veido valiklį. Nes Rasa… hrr. Blogis.
Dar ir oras pasitaisė.
Knew, OK, ketvirtadienis labai gerai, man 16 val. kursai. Tai prieš galima ir perduosiu tau kortelę.
fėja ra:
Svarstau apie atostogas vienai… norisi kur silta. Egiptas. Kaina 7 d. - apie 1500… as Skrucas Mc’Dakas… zodziu. Svarstau… viena minute uz/kita pries… nors persiplesk…
a gal varyčiau. man by tik šiluma
Svarstau apie atostogas vienai… norisi kur silta. Egiptas. Kaina 7 d. - apie 1500… as Skrucas Mc’Dakas… zodziu. Svarstau… viena minute uz/kita pries… nors persiplesk…
labas rytas
saulė saulė
nors ir labai sunku įsitraukt į darbą…
fėja ra:
Aciu aciu uz sukneles panegirikas. Ji tokia ne plati, 3/4 rankovemis 60%vilna, 40%viskoze. Storoka ir silta. Zodziu kazkokia lietuviska.
o, tai šilta turi būt
gryda ra:
Labas rytasPixy, taip ir įsivaizduoju tokį didelį kaktusą, kaip kad Meksikoj laukuose auga
nu tas kaktusas tai už mane didesnis bet tai aš ne iš didžiųjų
dabar veidą dar graužia akis,lūpas. matyt alergija nuo jo, nes kitam bendradarbiui irgi tas pats ot dalykas
Labas rytas
Pixy, taip ir įsivaizduoju tokį didelį kaktusą, kaip kad Meksikoj laukuose auga
eM@r ra:
Blem, aš jau pati užjaučiu savo studentus Sėdžiu, ir keičiu ND sąlygas
gerai kad aš ne tavo studentė
labas rytas
o rytas darbe prasidėjo nuo nugriuvusio dyyydelio ir spygliuoto kaktuso. mano kabinete žinoma. tai ką tik baigėm mes jį karpyt/dalint/valyt. visos rankos subadytos
nusipiesiau…virtuveleje
makaroncike ra:
nezinau, kaip cia pradet dirbt…einu pasidaryt…
salta…
maniau, kad ateisiu, nieko nebus darbe, nusipiesiu veida…kaip dabar paisyti, kai sedi pries nosi…vyras kazkokis…(klientas laukiantis direktores)…
siandien negrazi
sakai “prašau atleisti” ir nusipieši
Off to work. iki vakaro
nezinau, kaip cia pradet dirbt…
einu pasidaryt…
salta…
maniau, kad ateisiu, nieko nebus darbe, nusipiesiu veida…kaip dabar paisyti, kai sedi pries nosi…vyras kazkokis…(klientas laukiantis direktores)…
siandien negrazi
Aciu aciu uz sukneles panegirikas. Ji tokia ne plati, 3/4 rankovemis 60%vilna, 40%viskoze. Storoka ir silta. Zodziu kazkokia lietuviska.