BUDUARAS. Closed.

Hmm, vienam važiuojant atostogauti tie važiavimai iš užsienio stipriai komplikuojasi.

Šilta Pietų Italijoj. R. dabar 8 laipsniai.

Ru Gėlė
absurdas, nepagalvočiau niekad, kad dar ir tokių variantų gali būti Kvankt? O jie motyvuoja kaip nors?

Oi, Ru.
Kartais labai nemaloniai atrodo, kad visi žmonės yra atiduoti bankų vergijon. Aha, neperlenkiant - net jei esi pasirengęs ir gali mokėti paskolą, va, ima ir supančioja. Su tokiais reikalavimais Nežinau

fėja, pasidairyk gal kur iš užsienio kelialapį pirkti? man Egiptas ne prie širdies, bet matyta kaina 100sv už 7d. *** viešbuty man visai ‘priimtinai’ atrodo Mirkt
o dar pliusas keliauti per europą, kad gali kokią dieną pasilikti apsiprekinti ar šiaip miestą apžiūrėt Laimingas

aš galvoju, kad gal jau laikas Italiją pamatyt… tiksliau, kokį itališką miestą - gi šilta ten turėtų dar būti?

Laba diena,
oras šiandien labai, netgi labai. Toks tinkamas metas būti lauke.
Grįžom iš baliuko kavinėj-kaip visada, labiausiai patiko vaikams. Pašoko mergaitės, pasilinksmino, viskas kaip turi būti. Mums irgi visai nieko, bet…nu nemėgstam kavinių ir tokių įpareigojančių baliukų. Smagiausia kaimo turizmo sodyboj, pirtelėj ar šiaip gamtojGerai

Parsivežėm dar klevų, dar pasodinom, žodžiu, aplink savo namus darom klevynąTūsas

Man atrodo fėja Tau dabar labai gerai būtų paatostgautiApkabinimas

Kaip norėčiau greičiau peršokt šitą periodą… Nežinau

Vienas iš pokštų - noriu oficialiai perimti būsto paskolą, na, įforminti banke, kad pagr.skolininkė esu aš, kad pinigus nuo mano sąsk nuskaitytų. Tai, pasirodo, bankas dėl to padidins maržą Liūdnas man galvoj netelpa, už ką… gi būstas nesikeičia kol kas, realiai nieks nesikeičia, tik vietoj vieno iš dviejų bendraskolių - kitas bendraskolis. Taip ir suriša rankas bet ko imtis Liūdnas O bankas, toks įspūdis, suinteresuotas, kad klimptume į skolas…

pries metus buvau turkijoj… kaifas, vaziuociau dar…maciau kad yra paskutines minutes kelioniu 5* uz 1700Lt
TURKIJA (Antalija)
Specialius pasiulymas i Antalija (Turkija) spalio 30 d. skrydziui!

7 nakvynes 4+* viesbutyje su viskas iskaiciuota tik nuo 1468 Lt asmeniui!
7 nakvynes 5* viesbutyje su viskas iskaiciuota tik nuo 1670 Lt asmeniui!

ViešbutisKategorijaKurortasMaitinimasKaina 1 asm.
AK-KA ANTEDON5KemerasAI1.745,00 Lt
CLUB FALCON4
AntalijaAI1.559,00 Lt
CRYSTAL DE LUXE RESORT5KemerasAI1.719,00 Lt
CRYSTAL FAMILY RESORT5
BelekasAI1.719,00 Lt
KERVANSARAY LARA4*+AntalijaUAI1.701,00 Lt
MEDER RESORT4*+KemerasHB/AI1.322,00 Lt
MIRADA DEL MAR5KemerasAI1.670,00 Lt
PAPILLON BELVIL4
+BelekasUAI1.980,00 Lt
PAPILLON ZEUGMA5BelekasUAI2.109,00 Lt
PORTO BELLO5
AntalijaAI1.606,00 Lt
SHERWOOD BREEZES RESORT5AntalijaUAI1.716,00 Lt
VERA CLUB MARE4
+BelekasAI1.468,00 Lt

Aš irgi varyčiau. Kelionėms negaila Girtas

Labas rytas Labas
aš jau apibėgau Panoramą (darbiniais reikalais), nusipirkau kavinuką kavai 6 personoms (iš tikrųjų keturioms), nes visiškai nerentabilu kaitinti jį ryte keturis kartus, ir Body Shope veido valiklį. Nes Rasa… hrr. Blogis.

Dar ir oras pasitaisė.

Knew, OK, ketvirtadienis labai gerai, man 16 val. kursai. Tai prieš galima Kava ir perduosiu tau kortelę.

a gal varyčiau. man by tik šiluma Girtas

Svarstau apie atostogas vienai… norisi kur silta. Egiptas. Kaina 7 d. - apie 1500… as Skrucas Mc’Dakas… zodziu. Svarstau… viena minute uz/kita pries… nors persiplesk…

labas rytas Kava

saulė saulė Tūsas
nors ir labai sunku įsitraukt į darbą… Nekaltas

o, tai šilta turi būt Gerai

nu tas kaktusas tai už mane didesnis Cha cha bet tai aš ne iš didžiųjų Juokiasi
dabar veidą dar graužia Pavargęs akis,lūpas. matyt alergija nuo jo, nes kitam bendradarbiui irgi tas patsKlasta ot dalykas Baisus

Labas rytas Labas

Pixy, taip ir įsivaizduoju tokį didelį kaktusą, kaip kad Meksikoj laukuose auga Cha cha

gerai kad aš ne tavo studentė Cha cha

labas rytas Laimingas

o rytas darbe prasidėjo nuo nugriuvusio dyyydelio ir spygliuoto kaktuso. mano kabinete žinoma. tai ką tik baigėm mes jį karpyt/dalint/valyt. visos rankos subadytosKlasta

nusipiesiau…virtuveleje Juokiasi

sakai “prašau atleisti” ir nusipieši Cha cha

Off to work. iki vakaro Šypsena

nezinau, kaip cia pradet dirbt…

einu Kava pasidaryt…

salta…

maniau, kad ateisiu, nieko nebus darbe, nusipiesiu veida…kaip dabar paisyti, kai sedi pries nosi…vyras kazkokis…(klientas laukiantis direktores)…

siandien negrazi Juokiasi

Aciu aciu uz sukneles panegirikas. Ji tokia ne plati, 3/4 rankovemis 60%vilna, 40%viskoze. Storoka ir silta. Zodziu kazkokia lietuviska.