Bitute, smagu. Tokie dalykai visą dieną praskaidrina
O aš taip pasiilgau kinų maisto. Labai jį mėgstu, ir dirbdama kažkaip vis nueidavau karts nuo karto. Per pusantrų metų tebuvom gal 1 ar du kartus…Tai dabar suryčiau didelę porciją kokios traškios vištytės
Beveik pabaigiau kuopti namus. Senokai tokia betvarkė buvoGrindis išplaunu ir visą vakarą mezgu…jeigu mažės leis, ir neprasidės-einam paleisti peliuką, einam paleisti peliuką, peliuko peliukui peliukas.
Vyras, daug laiko praleidžiantis prie kompiuterio, tampa virusu. Toks
nepadeda žmonai, nesirūpina vaikais, kartais pamiršta pavalgyt ir net
išgert. Kad virusas neužkrėstų kitų, jį būtina pašalinti iš šeimos.
Pašalintas virusas, apsimetęs vyru, bando prasiskverbt į kitų moterų namus.
Jei ten nėra kompiuterio, virusas nepavojingas ir kurį laiką jį galima
naudoti vietoj vyro. Tačiau be kompiuterio virusas ilgai neištveria. Deja,
kompiuteriai paplitę visur, todėl ir virusų nuolat daugėja. Šiuo metu jų
yra kur kas daugiau negu vyrų.
Statistikai man Nida (uzkrito pavarde) patinka tiek, kiek jauciu simpatija visoms nepatogiai kalbancioms moterims. Is principo esu uz feministes, tegu jos kartais nepataiko arba nusisneka. Bet jauciu joms dekinguma uz tai, kad netyli, nesitaiko.
Man is to fronto labiausiai patinka Margarita Jankauskaite. Ir gerbiu A.M. Pavilioniene, ypac paskutiniai jos straipsniai, pagristi tarptautinių susitarimų moters teisių į kontroliuojamą vaisingumą srityje, komentarais.
Man nepatinka Leontjeva, ir kita ekonomiste. Nes nepatinka nupirktas neivardintas kazkieno interesu piaras.
Knew, ačiū už mintis apie proto lavinimą arba palaikymą t.t. intelektinės veiklos lygyje.
Aš kartais jaučiu, kad tas protas nebėra toks aštrus ir imlus, koks jis buvo, tarkim, pries dešimt metų. Aptingimas? Greičiausiai.
Žinant tas varginančias demencijos išraiškas (juk galima būti demencišku ir nežudyti artimųjų pykčiu/įtarinėjimais/š tepliojimu ant sienų? … galima, močiutė akyse grįžinėjo per visą gyvenimą atgal, kol aš iš anūkės tapau dukra, vėliau tolimoje jos jaunystėje nuo kriminalinio aborto mirusia seseria, kol galutinai pasimiršo visos gyvybinės funkcijos), aš bijau savo tamsiosios asmenybės pusės. Kad tada ji išsilaisvins ir ims kankinti vaikus. Nenoriu
Savo laiku man padėdavo tėčio pozicija. Jis guosdavo mamą (ir save) taip - juk tik daiktelis ji. žolelė. Kai parašau "daiktelis" skamba keistai. Tais juodaisiais metais skambėjo normaliai. Kaip tuos metus išgyveno mano mama (močiutės slauga, tėčio liga, mirtys viena po kitos), nežinau. Bet esu jai labai skolinga.
Pazistamas jausmas. KArtais pagauna va toks momentas, kada atrodo, kad svetimas, kitų vaikas - tobulesnis, mielesnis. Arba kad kita moteris - elegantiškesnė, dailesnė, išlaikyta. Kažkam, tavo vaiką matančiam irgi tik menką laiko tarpą, tavo dukra yra tobulai graži, miela, protinga
Bet bet bet - kartais užtenka daugiau detalių pastebėti arba po kiek laiko įsijungia protas, kuris įspėja, kad nebūna idealių žmonių. Idealių vaikų būti irgi negali. Per mažai laiko praleidai su ta mergaite Ir ne ji buvo ideali, gali būti, kad pačios protas tiesiog ieškojo, kur suprojektuoti kažką idealaus. Nežinau, kam tokios projekcijos reikalingos,bet jos karta snuo karto įvyksta.
Bet Šliogeris vargina - aišku, studijavau ne filosofiją, todėl galėjau būti ir moteriškos lyties. Nykiai jis studentes žemino (ir dabar tą patį daro). Ir todėl visai smagu buvo tas Nidos atsakas jam.
Aš tai manau, kad dzin kaip ji atrodo. Šliogeris dar blogiau atrodo Jiems abiems tinka, kaip jie atrodo.
Na jau geriau ne kaip tetis Bet cia as matyt per velai jau pageidauju
Dabar dalinuosi - per du menesius po darzelio gal du kartus paemiau.
Jie tikrai daug is mamos - todel as galvoju ties kokia vieta cia padirbejus, kad visiems butu lengviau truputi
Oh. Man juose abejuose yra kažkas labai panašaus ir atstumiančio. Maniera? Kategoriškumas? Tik vienas konservatorius, kita progresyvistė.
Plutarchą skaičiau. Megzti neišmokė per visas darbelių pamokas. Gerai būtų mokėti, bet ne mano veikla.
Va su dėstomų dalykų kaitaliojimu tai nebent keisti katedrą Ale man patiktų O pagal dabartines tendencijas, gal tai tiesiog savaime susiklostys …
O kalbos man patinka Tik reikia organizuočiau to siekti
Nes jau rusų kalbos vieną slenkstelį peržengiau Jau nebeatrodo ji man tokia nesuprantama
Pas mane abu tokie - charakteringi (gera zodi suradai - aciu ) Nors su vyresneliu - lengviau jau susitarti. Na jie neklauso. Ypac mazoji. Ypac po darzelio atostogu. As jauciu, kad aukleju labai banguotai (cia man ir sesuo ta pasake) - tai leidziu viska, o paskui retkarciais bandau “griebti i naga”. Tai aisku tada, kad jiems niekas neaisku