BUDUARAS. Closed.

Aš apakus tiesą sakant:

http://www.delfi.lt/news/economy/business/darbo-santykiai-lietuviskai.
d?id=25444979

Kvankt?

ru Apkabinimas jei tik būtų galima tų augimo hormonų padovanot…

Atliks reikiamus tyrimus ir imsis. Jeigu tik jų reikės.

aaa, aciu, kad nusvietete Mirkt Apkabinimas
tai kaip suprantu niekas nieko aiskaus ir konkretaus nesako ir jokiu priemoniu niekas nesiima…Nežinau

Čia kalbama ne apie kelis cm toje pačioje amžiaus grupėje. Kalbama, kai 6 metų vaikiukas labiau primena 3-ejų metukų ir pan.
Ir atsižvelgti reikia į tėvų ūgį, senelių. Aš tai ir nesitikiu, kad mano makekenės užaugs, kai mano pačios ūgis nėra didelis.
Bet kalbama apie augimo sutrikimus, o ne ūgio skirtumus.

O tai per mazas vaikiukas? ir kaip jie nustato, kuris yra per mazas, kuris per didelis?
juk vaikai iki 5 metu visai skirtingai auga. tarkim mano vaikis 3,5m yra kokia 6 cm uz grupiokus didesnis. tai mano vaikui per daug to hormono? ar kitiems per mazai? Vau!

RU Apkabinimas Visada labai skauda mamoms širdį dėl vaikų. Bet tai gi pataisoma problema, ar ne? Gėlė Va ir Rudenėjos postas kažkada šiuo klausimu nuskambėjo visai optimistiškai (kažkas apie išaugtas kelnes ar rankoves Nekaltas). Nenusimink labai.

Pirmadieni vel vaziuot; tada toliau spresis.

NekaltasApkabinimas

kada turėsit ką nors aiškesnio?..

Nezinau, ar panasus, bet itarimai - taip, del augimo hormono.

mūsų mokykloj pradinukai (ne visi) mokomi pagal Geros pradžios programą - jwei gerai pamenu - paimta iš amerikonų. Nu ką aš žinau Nekaltas Kai kas gerai, kai kas - nesąmonė. Gerai tai, kad pradinėse klasėse pratinami prie auditorijos, t.y. kiekvienas vaikas pakalba atsistojęs prieš klasę, kiti klausosi, paskui užduoda klausimus, o tas, kuris kalbėjo - atsakinėja. Žodžiu - vyksta diskusijos Šypsena Patikėkit - visiems būna baisu iš pradžių.

Labas rytas,
mes turim spausdintuvą-taigi už poros metų dukra eis į pirmą klasę, kaip čia nesiruošiCha cha O jeigu rimtai-pirkom kažkada skanerį, nusipirkom ir spausdintuvą, reikėjo mums jo labai namo statybų metu.

RuGėlė, sveika sugrįžus iš šilto Briuselio. Šiltai priimam ir mes, tik su snieguJuokiasi

man tai tos kur su žmonėm baisios Drovus brr Šypsena o va ta kur su klevukais/lapais juodais tai graži Taip

o turkio spalva - čia tokia a la žalia, ar ne? Drovus

Ir baklažano spalva graži - aš kartais tokia spalva dažau plaukus Cha cha

Ko jūs bijot įdomesnių spalvų? Juk gražu, kai auto ne tik juodos, baltos ar kibiro spalvos Cha cha, t.y. pilka (mūsų Xara Picaso tokia).

Patre Gėlė kad gerai riedėtų ir pavyktų prisijaukint Laimingas

Bitute Gėlė ar tavieji vyrai pasveiko?

Pasigaminau makaronų-krabų-sūrio salotų su graikinių riešutų aliejumi (vietoj majonezo). kaip skanu Niam niam ir tas aliejus kaip kvepiaGirtas pirmą kart jį išbandžiau.

sveikinu su nauju pirkiniu Šypsena aš savo baklažaną nuo birželio jaukinuosi… nesijaukina kažkaip. važiuot važiuoja, bet tik tiek.

Ne nu apie Bitute ir jos vyra kaskart skaitau su sypsena. Kur temperamentinga motera Cha cha tai sumust zada, tai su tokia meile atsiliepia Cha cha

Siandien pas man truputi svente - isigijau Mašina spalva tokia, kurios niekad gyvenime nebuc pasirinkus - turkio, bet nelabai buvo is ko rinktis. Ziuriu i ja pro langa ir jaukinuosi. Jau visai ne tokia ir negrazi ta spalva Girtas

biškį žiaurokas tas interjeras Šypsena