Nespeju su jumis, bet akis uzkliuvo, kad Triero kai kurios is jusu negali suvirskint tai taip keista paliko, nu man jis vienas paciu paciausiu… net va, prisiminiau, ir vel panorau tuos pacius filmus paziuret. Antikristo nemaciau, bet dabar jau target’as - paziuret
Ne i tema. Kodel svoris krenta nuo ten, kur jo kaip tik reikia? Siandien juoda diena, vienintelis dziaugsmas - kad ilindau i dzinsus, kurie spintoj gulejo 6 metus, paskutini karta tilpau tik po gimdymo , kai dar maitinau. Nu bet virs dzinsu juosmens vis tiek visiska netvarka, eina sau. O vakar drauge atitempe kelnes dovanu, as jai - pasiziurek i dydi, o ji man - pasiziurek i veidrodi. Zodz, itilpau i 40 dydi. Bet cia tik apacia
Primirsai kalba? As tai rusu k. neskaitau, nes labaiu migdo ir leciau skaitosi (taip, taip - kai as ziuriu i laikrodi is netiksi, jis sako "nera laiko, nera laiko, nera laiko")
Mama skambino ir papasakojo, kad siandien klinikose du vaikai mire. Tam paaugliui apie kuri raso niekas padeti negalejo… labai greitai viskas komplikavosi. zodziu visi prislegti. Kitas tai lyg ir nepatvirtinta, kad nuo gripo.
ST Kondrotas As jo nepaminejau, nes jis buvo mokykliniam periode. Bet reiketu re-skaityti ji dabar kitom akim…
Re-skaityti vis dar laikau prabanga, nes tiek neperskaitytu. Tas godumas
Aš iš pradžių buvau gan daug parašius apie amžių, adekvatų vertinimą ir intervenciją, nes iš tikro užkabino. Paskui persigalvojau ir nedėjau. Tai gavos apie ką gavos
Nu kaip Susitvarke, atrodo. Sikart netoli pazasties uzdegimo pradzia. Praejusi karta buvo tarp p…pu
Reikejo gerti ramuneliu/liepziedziu/debesylo arbata, deliotis kompresus. Dar pati geriau ta lapačio žievę. Bet realiai tai man masažai sutvarko, išvalo ji tuos kamštukus, infiltratukus, ir tada jau imu sveikti.
Reikia saugotis. Visa laika reikia saugotis - liemenes, megztukai, jokio pusplikio isejimo i lauka, balkona…
O aš nemėgstu drugelių Man asmeniškai tai reiškia, kad aš pakeliui į didelę kvailystę Ir iš jos kapanotis gali tekti ilgai, nes esu labai nestabili emociškai Visomis jėgomis stengiuosi tą stabilumą palaikyti, todėl jei pora drugelių ant sparnų išsvies švytuoklę švytuoti, tai ačiū ne Net sparnų lengvumas manęs nesuvilios
Bet aš tai vistiek nuolatiniam gyvenimui rinkčiaus Skandinaviją jei jau turėčiau pasirinkimą Dabar vadovauju projektui, kuriame 15 švedų tai matau viską iš arti gan bet, tiesa, geriau Švedijoj ir būti švedu Bet čia Neodime manau gali geriau pakomantuot, nes ji nuolat ten gyvena.
SIAIS LAIKAIS, darbdavys gali sau leisi issidirbineti ir jauciasi nebaudziamas, nes tu iseik, i tavo vieta pilna norinciu…
neseniai imone, kurioje dirbu atliko ,apsivalyma". bet tai kai jau apsivale …tiesa, imone mazyte…geriausiu imonei metu imoneje dirbome 6-iese. siandien - blogiausiu momentu diebame dviese… tam tikra prasme, siek tiek lengviau pasidare dirbti, kai likome dviese, nebereikia teisintis, kodel kiti nedirba…ir klausytis moralu, kad jus visi esat luzeriai…paskutini karta man nedamokejo algos, pasake, kad irodyciau, kad gerai dirbu. pyktelejusi ramiai atreziau - niekam nieko neirodinesiu. si menesi ismokejo viska kaip priklauso
aisku rizikavau, bet tada nemasciau, kuo man sie zodziai gali atsisukti pries mane pacia…
maniskis vyras biski apstojo auges…pirmakart siemet galiu uzdet kol kas pernykscius zieminius batukus…bet is esmes auga…nuo balandzio iki rugpjucio paauso taip, kad balandi buvusios klesnes kaip tik patapo iki kauliuku…