BUDUARAS. Closed.

Nespeju su jumis, bet akis uzkliuvo, kad Triero kai kurios is jusu negali suvirskint Nekaltas tai taip keista paliko, nu man jis vienas paciu paciausiu… net va, prisiminiau, ir vel panorau tuos pacius filmus paziuret. Antikristo nemaciau, bet dabar jau target’as - paziuret Šypsena

Ne i tema. Kodel svoris krenta nuo ten, kur jo kaip tik reikia? Piktas Siandien juoda diena, vienintelis dziaugsmas - kad ilindau i dzinsus, kurie spintoj gulejo 6 metus, paskutini karta tilpau tik po gimdymo Girtas, kai dar maitinau. Nu bet virs dzinsu juosmens vis tiek visiska netvarka, eina sau. O vakar drauge atitempe kelnes dovanu, as jai Kvankt? - pasiziurek i dydi, o ji man Kvankt? - pasiziurek i veidrodi. Zodz, itilpau i 40 dydi. Bet cia tik apacia Užsispyręs

Primirsai kalba? As tai rusu k. neskaitau, nes labaiu migdo ir leciau skaitosi (taip, taip - kai as ziuriu i laikrodi is netiksi, jis sako "nera laiko, nera laiko, nera laiko")

Pavargęs

om…Angelas

Liūdnas Nu bet baisu…Aš suprantu, kad tie vaikia galėjo ir šiaip būti silpnesnės sveikatos, bet šiais laikais mirt nuo gripo tai Blogai Nekaltas

aš labai norėčiau paskaityti L.Tolstojaus “Karas ir taika”. nesu skaičiusi. ir rusų kalba norėčiau skaityt, bet nemanau kad pavyktų man tai Nežinau

Mama skambino ir papasakojo, kad siandien klinikose du vaikai mire. Tam paaugliui apie kuri raso niekas padeti negalejo… labai greitai viskas komplikavosi. zodziu visi prislegti. Kitas tai lyg ir nepatvirtinta, kad nuo gripo.

ST Kondrotas Gerai As jo nepaminejau, nes jis buvo mokykliniam periode. Bet reiketu re-skaityti ji dabar Nekaltas kitom akim…
Re-skaityti vis dar laikau prabanga, nes tiek neperskaitytu. Tas godumas Laimingas

ievalota, o ST Kondrotas? (čia apie lietuvių rašytojus)

Įdomu buvo paskaityt, ką vakar pridiskutavot.

Labai praktikuoju re-skaitymąŠypsena Lyg susitikčiau su senais draugais. Dabar skaitau Mirusiųjų namus Dostojevskio. Tiesiog nusipirkau rusiškai, todėl.

Bet jo, tastes differ, ir puiku.

Aš iš pradžių buvau gan daug parašius apie amžių, adekvatų vertinimą ir intervenciją, nes iš tikro užkabino. Paskui persigalvojau ir nedėjau. Tai gavos apie ką gavos Cha cha

Nu kaip Nekaltas Susitvarke, atrodo. Sikart netoli pazasties uzdegimo pradzia. Praejusi karta buvo tarp p…pu Cha cha

Reikejo gerti ramuneliu/liepziedziu/debesylo arbata, deliotis kompresus. Dar pati geriau ta lapačio žievę. Bet realiai tai man masažai sutvarko, išvalo ji tuos kamštukus, infiltratukus, ir tada jau imu sveikti.

Reikia saugotis. Visa laika reikia saugotis - liemenes, megztukai, jokio pusplikio isejimo i lauka, balkona…

Žiūriu Bittle Juice. Labai labai patinka.
Nors ir mačius, bet beveik neprisimenu. Tikriau - visai nepamenu Girtas

aš Berlin LIVE žiūriu,
o jos čia vis apie petelnes dėmesį blaškoUžsispyręs

p.s.
į temą:
pernai maximos keptuvė išbuvo pas mane gal dvi sav.Kanda

Eisiu aš miegoti. Aha, dešimtą valandą. Per daug įspūdžių.

A, vėl grįžau prie Angel kvepalų. Nakčiai - irgi.

O aš nemėgstu drugelių Cha cha Man asmeniškai tai reiškia, kad aš pakeliui į didelę kvailystę Cha cha Ir iš jos kapanotis gali tekti ilgai, nes esu labai nestabili emociškai Cha cha Visomis jėgomis stengiuosi tą stabilumą palaikyti, todėl jei pora drugelių ant sparnų išsvies švytuoklę švytuoti, tai ačiū ne Cha cha Net sparnų lengvumas manęs nesuvilios Cha cha

Nekaltas Galbūt Cha cha bet aš pagalvojau apie didelę grupę kinų Cha cha

Fainai jums Gerai

Aš dabar knisuosi po kopūstų receptus Cha cha

Bet aš tai vistiek nuolatiniam gyvenimui rinkčiaus Skandinaviją jei jau turėčiau pasirinkimą Liežuvis Dabar vadovauju projektui, kuriame 15 švedų tai matau viską iš arti gan Klasta bet, tiesa, geriau Švedijoj ir būti švedu Cha cha Bet čia Neodime Gėlė manau gali geriau pakomantuot, nes ji nuolat ten gyvena.

SIAIS LAIKAIS, darbdavys gali sau leisi issidirbineti ir jauciasi nebaudziamas, nes tu iseik, i tavo vieta pilna norinciu…

neseniai imone, kurioje dirbu atliko ,apsivalyma". bet tai kai jau apsivale Baisus …tiesa, imone mazyte…geriausiu imonei metu imoneje dirbome 6-iese. siandien - blogiausiu momentu diebame dviese… tam tikra prasme, siek tiek lengviau pasidare dirbti, kai likome dviese, nebereikia teisintis, kodel kiti nedirba…ir klausytis moralu, kad jus visi esat luzeriai…paskutini karta man nedamokejo algos, pasake, kad irodyciau, kad gerai dirbu. pyktelejusi ramiai atreziau - niekam nieko neirodinesiu. si menesi ismokejo viska kaip priklauso Cha cha
aisku rizikavau, bet tada nemasciau, kuo man sie zodziai gali atsisukti pries mane pacia…

Baisu ir tiek. Bet panašų požiūrį į darbuotoją man pačiai savo kailiu jau yra tekę patirti, nors dirbu ir ne Norfoje Veee

maniskis vyras biski apstojo auges…pirmakart siemet galiu uzdet kol kas pernykscius zieminius batukus…bet is esmes auga…nuo balandzio iki rugpjucio paauso taip, kad balandi buvusios klesnes kaip tik patapo iki kauliuku…

Mhm.