Ne, aš nenudribau. Tik putojausi, kas ir kaip. Man iš viso filmo labiausiai patiko kadras su lape, kuri atsisuak į herojų ir pareiškia: "Chaos reigns".
Tai jo, suprantu. Antikristo ziuret neskubesiu, jauciu, palauksiu sviesesniu dienu tiesiogine saules sviesos prasme , nes kitaip gi galima ne i kosmosa, o i pragara nudribt su tokiais filmais
Dogvilis, Pries bangas, Sokeja tamsoje… kas gali but geriau? Savijauta po ju, hm, sunku apibudint… bet man patinka kartais i kosmosa nuskrist, tai Trieras leidzia ta padaryt.
[quote]pixy ra:
aš labai norėčiau paskaityti L.Tolstojaus “Karas ir taika”. nesu skaičiusi. ir rusų kalba norėčiau skaityt, bet nemanau kad pavyktų man tai
[/quote]
mano nusipirko sako, kad skaitys… o aš tai nemanau, kad mano rusų k. supratimas geresnis, nei tų vertėjų, tai mieliau re-skaityčiau (geras žodis, Knew) lietuviškai
pas mus daržely vaikiai sirgo ir serga su pilvo skaudėjimu ir temperatūra. Dabar perskaičiau, kad ir tai gali būti kiaulinis gripas . Vidurinėlis va trečia diena jau nei sveikas, nei sergantis, namie. tai ką begali žmogus daryt - vitaminizuojam, stengiamės, kad išmiegotų, laikom šiltai… negi tįsi į polikliniką tirt :v
Pabandyk. Aš perskaičiau rusiškai pirmiausia, o po to kažkada mėginau lietuviškai. Mečiau greitai, nes lyg megėjo perpaišyta Mona Liza. Dabar jau nepamenu, gal tas vertimas ir visai neblogas buvo.
Niekas nepasikeite - zmoges srga ir mirsta. Ir panasiais kiekiais. Tik gal procentaliai maziau mirsta nuo ligu, bet daugiau zusta keliuose ir pan. Gamta pasiima savo skaiciu: kas treciais issiskaiciuojat, antri zingsni i prieki.