BUDUARAS. Closed.

Dogvilį bežiūrėdama užmigau Angelas vadinasi nekabino Drovus bet tai buvo senokaiNekaltas

blogiausia kai krenta nuo papų. ypač kai ten ir taip ne kaži kasKlasta

hand-made bears: http://smagauslaiko.wordpress.com/

Ne, tai ir neatrodo baisiai. Jis atrodo prasmingai. Prasmingiau nei kūno dalių pjaustymai.

Narnijos kronikose tai neatrodytu baisiai Nekaltas

Ne, aš nenudribau. Tik putojausi, kas ir kaip. Man iš viso filmo labiausiai patiko kadras su lape, kuri atsisuak į herojų ir pareiškia: "Chaos reigns".

Tai jo, suprantu. Antikristo ziuret neskubesiu, jauciu, palauksiu sviesesniu dienu tiesiogine saules sviesos prasme Nekaltas, nes kitaip gi galima ne i kosmosa, o i pragara nudribt su tokiais filmais Taip

Reikia man penktadien išsisukt nuo darbo Klasta T.y., namie padirbt.

Ru, aš minėjau, kas man geriau Šypsena

Dogvilis, Pries bangas, Sokeja tamsoje… kas gali but geriau? Savijauta po ju, hm, sunku apibudint… bet man patinka kartais i kosmosa nuskrist, tai Trieras leidzia ta padaryt.

Man nuo pilvo paskutinej vietoj PavargęsŠpyga

[quote]pixy ra:
aš labai norėčiau paskaityti L.Tolstojaus “Karas ir taika”. nesu skaičiusi. ir rusų kalba norėčiau skaityt, bet nemanau kad pavyktų man tai Nežinau
[/quote]

mano Vyras nusipirko Nekaltas sako, kad skaitys… o aš tai nemanau, kad mano rusų k. supratimas geresnis, nei tų vertėjų, tai mieliau re-skaityčiau (geras žodis, KnewGėlė) lietuviškai Nekaltas

A tipo Mirkt A1 H1

Tai, kad buvo pranesimas, jog nebetiria Nekaltas

Va radau: http://www.delfi.lt/news/daily/Health/lietuva-serganciuju-nebetirs-del
-vadinamojo-kiauliu-gripo-atnaujinta.d?id=25643621

Aš mėgstu Trierą. Ir kai emociškai paliečia irgi. Laiką mėgstu pašvaistyti detektyvais.

Sesuo mano labai pyksta, jei ją “priverčia” kaip nors jaustis - ji, pvz., sako, kad nekenčia Šokėjos tamsoje, nes prastai po to jautėsi.
Tai vatNekaltas

Krenta svoris visad pagal sudėjimą. Man nuo kojų paskutinėj vietojCha cha

Klausykit, su tokiais tempais imbiero man tikrai reikės važiuot į Prismą. Cha cha
Ir vis traukiu rankas nuo veido. Prisiminusi aronijos rekomendacijas.

Galiu pasigirt dar vieną geštaltą uždarius - šiandien gaunu dokumentus, kad išregistruota mano personalinė įmonė. Baigtas dar vienas etapas.

O tai kiauliu gripas kokio tipo? Iki siol maniau, kad ner ko dometis, dabar visiskai atsilikusi esu Nežinau

Na jei A tipo gripas, tai, mano ziniomis, stai situ yra: http://www.medicine.lt/index.php?pagrid=leidiniai&subid=gm&strid=2571

pas mus daržely vaikiai sirgo ir serga su pilvo skaudėjimu ir temperatūra. Dabar perskaičiau, kad ir tai gali būti kiaulinis gripas Kvankt?. Vidurinėlis va trečia diena jau nei sveikas, nei sergantis, namie. tai ką begali žmogus daryt - vitaminizuojam, stengiamės, kad išmiegotų, laikom šiltai… negi tįsi į polikliniką tirt :v

Reikia grizti prie Dostojevskio re-skaitymo. Gera mintis.

Baisu del gripo. Baisiausia, kad vaistu gi ner Pavargęs

Pabandyk. Aš perskaičiau rusiškai pirmiausia, o po to kažkada mėginau lietuviškai. Mečiau greitai, nes lyg megėjo perpaišyta Mona Liza. Dabar jau nepamenu, gal tas vertimas ir visai neblogas buvo.

Niekas nepasikeite - zmoges srga ir mirsta. Ir panasiais kiekiais. Tik gal procentaliai maziau mirsta nuo ligu, bet daugiau zusta keliuose ir pan. Gamta pasiima savo skaiciu: kas treciais issiskaiciuojat, antri zingsni i prieki.