Mokytojos apklausineja, ar jau pasiruose grizt i mokslus. Labai pasiruose
Problema del penktos klases (cia tam atvejui, jei liekam Kns) - nezinia kur pasiduot. Visos pagrindines mokyklos niekuom neissiskiria. O norisi is esmes nedaug - kad neatimtu is vaiku noro mokytis (tiek patys pedagogai, tiek sistema, tiek klases primaisymas)… Taip noretusi, kad is dangaus nukristu koks nors protingas dirikas ir protingai "parduotu" savo mokykla.
Nes vakar kelios mamos buvo vienoje mokykloje. Isejo lengvai siurptelejusios.
Jo, žiauru, vakar sėdi studentai, tokie apgvaibę ir nelaimingi Liepiau nesiartinti prie manęs Sakiau, kad nesu prieš karantiną universitete, bet sirgti nenoriu
Labryt
Geriu tą pačią kavą Skani. Reikės pamiršti,kad kofeino joje mažai.
Vakar auklėtoja jau skaičiavo vaikus ketvirtadieniui į mokyklą.
Pabūtų jie iki kito pirmadienio Situacija mieste nei kiek nepasikeitė .
Užduočių per el.dienyną gauna .
Labas rytas
Vaikai savo kambary turi naujas grindis Abu patenkinti, abu dirbo kartu su tėvu. Galės nebesiskųsti, kad mokyklloje per darbų pamokas nemoko naudingų gyvenime dalykų Lai mokosi namie (šiuo atveju dėti grindis).
taigi ten paprasta nusiperki 3 pakius skirtingų žolių, po šaukštą iš kiekvieno imi ir dedi į puodą. ir vandeniu užpili, uždengi, palaikai keletą min.
yra paprasčiau - gali pirkti tas suporcijuotas žoles. bet man labiau birios patinka.
Ne, tai kad bankrutuot gali tai realu. Bet mamų ir pensininkų karai… neįsivaizduojama. Beprasmiška. T.y., pajamas ir dabar karpo taip, kad gyvent iš jų neįmanoma.
Aišku, S. bankrotas - tai ženklas, kad lagaminų gali ir nesuspėti krautis.
Pas mus irgi bus žuvies diena. Nors paprastai šeštadienis yra picos ir šokių diena, bet apsižiūrėjau, kad neturiu nieko mėsiško ant picos dėt, o daržovių pusė šeimos nevalgo, tai vien su sūriu nedarysiu, kepsiu žuvį. Nors kirba truputį pamėgint picą su žuvim daryt, bet galvoju, kad gal per įdomiai gali gautis
BEt idomus metai. Ziu, siemet dauguma bitininku jau pardave medu… Mes perkam is mano pusseseres, kuri anksciau dirbo moksliniam bityne. Kadangi negalejo rasyti disertacijos apie bites, tai teko is bityno isieti. BEt matyt dusia ten paliko
[quote]Rudenėja ra:
Shchelkunchik
šiaip, lietuviškos raidės neįeina į lotynų abėcėlę
[/quote]
aš žinau bet pagalvojau, kad iš lietuviškų išverst į lotyniškas jau ne mano suskystėjusiems smegenams
[quote]prabegom ra:
Šiaip, Ru kazkada siule medu, gal dar turi jos tevukai?
[/quote]
o mano tėčio bitės neprinešė šiemet aš jam vis sakau, kad jo bitės - tinginės, o jis jas gina, kad orai netinkami… tai lietus išlijo, tai per karšta, tai per šalta… ai, jis iš arklį laiko, nes myli, o dirbt neduoda
nu ir kur matyta, kad aš turiu ieškotis medaus pirkt… pirmą kart, tai ir neišmanau…
Turgeliuose reikia ziuret, kas mazai turi. Tiesiog matosi, kur diedukai susisuke kelis indeliukus atnesa ir kur is dideliu bitynu. Gal is dideliu irgi gerai. Bet is mazu man skamba geriau. Nors… gali skirtis bitininkavimo igudziai, principai.
Tiesa, ant gero medaus indelio turi buti sluoksnis baltu nuosedu ir jis t.b. kietas kietas.
Prisiminaiu įdomų liemenės nešiojimo variantą - ant plonos pusilgės (iki kelių) tiesios striukės. Be diržo. Nešiojo sesuo ir ta, dabar jau garsioji, E.Mickevičienė (ji visada buvo išpritėjus dėl drabužių, tik tada kuklesnė dar buvo). Buvo gražu. Įdomu. Dabar mieste ar ne mieste niekur nemačiau tokio derinio.