BUDUARAS. Closed.

Laba Labas

Mokytojos apklausineja, ar jau pasiruose grizt i mokslus. Labai pasiruose Cha cha Taip

Problema del penktos klases (cia tam atvejui, jei liekam Kns) - nezinia kur pasiduot. Visos pagrindines mokyklos niekuom neissiskiria. O norisi is esmes nedaug - kad neatimtu is vaiku noro mokytis (tiek patys pedagogai, tiek sistema, tiek klases primaisymas)… Taip noretusi, kad is dangaus nukristu koks nors protingas dirikas ir protingai "parduotu" savo mokykla.

Nes vakar kelios mamos buvo vienoje mokykloje. Isejo lengvai siurptelejusios.

Nu tai aišku “paprasta” Be be be

Jo, žiauru, vakar sėdi studentai, tokie apgvaibę ir nelaimingi Pavargęs Liepiau nesiartinti prie manęs Cha cha Sakiau, kad nesu prieš karantiną universitete, bet sirgti nenoriu Juokiasi

Labryt Kava
Geriu tą pačią kavą Nekaltas Skani. Reikės pamiršti,kad kofeino joje mažai.
Vakar auklėtoja jau skaičiavo vaikus ketvirtadieniui į mokyklą.
Pabūtų jie iki kito pirmadienio Drovus Situacija mieste nei kiek nepasikeitė Nežinau.
Užduočių per el.dienyną gauna Skaitau.

Labas rytas Labas
Vaikai savo kambary turi naujas grindis GeraiAbu patenkinti, abu dirbo kartu su tėvu. Galės nebesiskųsti, kad mokyklloje per darbų pamokas nemoko naudingų gyvenime dalykų Cha cha Lai mokosi namie (šiuo atveju dėti grindis).

taigi ten paprasta Cha cha nusiperki 3 pakius skirtingų žolių, po šaukštą iš kiekvieno imi ir dedi į puodą. ir vandeniu užpili, uždengi, palaikai keletą min.
yra paprasčiau - gali pirkti tas suporcijuotas žoles. bet man labiau birios patinka.

Ne, tai kad bankrutuot gali tai realu. Bet mamų ir pensininkų karai… neįsivaizduojama. Beprasmiška. T.y., pajamas ir dabar karpo taip, kad gyvent iš jų neįmanoma.

Aišku, S. bankrotas - tai ženklas, kad lagaminų gali ir nesuspėti krautis.

Pas mus irgi bus žuvies diena. Nors paprastai šeštadienis yra picos ir šokių diena, bet apsižiūrėjau, kad neturiu nieko mėsiško ant picos dėt, o daržovių pusė šeimos nevalgo, tai vien su sūriu nedarysiu, kepsiu žuvį. Nors kirba truputį pamėgint picą su žuvim daryt, bet galvoju, kad gal per įdomiai gali gautis Cha cha

BEt idomus metai. Ziu, siemet dauguma bitininku jau pardave medu… Mes perkam is mano pusseseres, kuri anksciau dirbo moksliniam bityne. Kadangi negalejo rasyti disertacijos apie bites, tai teko is bityno isieti. BEt matyt dusia ten paliko Mirkt

Skanus buvo upetakis

aš daug metų (jau daugiau nei 10) perku tik iš buvusio bendradarbio,
jo tėvai netoli Anykščių bityną turiNekaltas

[quote]Rudenėja ra:
Shchelkunchik
šiaip, lietuviškos raidės neįeina į lotynų abėcėlę Cha cha
[/quote]

aš žinau Liežuvis bet pagalvojau, kad iš lietuviškų išverst į lotyniškas jau ne mano suskystėjusiems smegenams Juokiasi

[quote]prabegom ra:
Šiaip, Ru Gėlė kazkada siule medu, gal dar turi jos tevukai?
[/quote]

o mano tėčio bitės neprinešė šiemet Piktas aš jam vis sakau, kad jo bitės - tinginės, o jis jas gina, kad orai netinkami… tai lietus išlijo, tai per karšta, tai per šalta… ai, jis iš arklį laiko, nes myli, o dirbt neduoda Angelas
nu ir kur matyta, kad aš turiu ieškotis medaus pirkt… pirmą kart, tai ir neišmanau…

aš noriu. ir šoko turiu. tokio juodo iš Vokietijos.
tsssss… (vieną plytelę paslėpiau nuo chebros) Klasta

gerai klausosiTaipGirtas
ir šita pvz
http://www.youtube.com/watch?v=l6CkkKXPf10&feature=related

o naktį buvo giedra ir daug žvaigždžiųNekaltas
pas mus pusė gatvės žibintų nešviečia, tai į žvaigždes gera akis paganytNekaltas

Turgeliuose reikia ziuret, kas mazai turi. Tiesiog matosi, kur diedukai susisuke kelis indeliukus atnesa ir kur is dideliu bitynu. Gal is dideliu irgi gerai. Bet is mazu man skamba geriau. Nors… gali skirtis bitininkavimo igudziai, principai.

Tiesa, ant gero medaus indelio turi buti sluoksnis baltu nuosedu Mirkt ir jis t.b. kietas kietas.

Šiaip, Ru Gėlė kazkada siule medu, gal dar turi jos tevukai?

Mano mama siemet visa medu pardave… vienam zmogui. Buvo labai mazai. Na, man, zinoma, liko. Mes daug sunaudojam - kava saldinam.

Visa ryta virtuveje Apsvaigęs Nu ir kaip as taip sugebu, a?

Prisiminaiu įdomų liemenės nešiojimo variantą - ant plonos pusilgės (iki kelių) tiesios striukės. Be diržo. Nešiojo sesuo ir ta, dabar jau garsioji, E.Mickevičienė (ji visada buvo išpritėjus dėl drabužių, tik tada kuklesnė dar buvo). Buvo gražu. Įdomu. Dabar mieste ar ne mieste niekur nemačiau tokio derinio.

o nebijot, kad nubaus Nekaltas

G. Radvilaviciute: http://www.culture.lt/lmenas/?leid_id=2943&kas=straipsnis&st_id=2056

torrent.lt, linkomanija.lt (pakvietimų neturiu Nekaltas)
Arba:
http://www.mininova.org/search/?search=dancer+in+the+dark&cat=0

Iš kur siųstis filmus? Drovus noriu parsisiųst “Šokėja tamsoje” Nekaltas

kur siunčiuosi vietiniu kažkokiu tai ten to filmo nėra. daugiau nežinau iš kur. vyro kol grįš laukt tingiuCha cha

aha, Dogvilis ir man neprilipo Nekaltas Iš pradžių nesudomino - tai ir nebežiūrėjau.