Delioju nuotraukas i albumus. Kur buvo protas daryti jas? Esu 2005 metuose. o gal net 2004, nes triju nuotrauku datos negaliu identifikuoti pagal vaiku veidus ir drabuzius Pagal kasu ilgi speju, kad gal 2004… GErai, kad veliau kazkada liovausi popierinti nuotraukas… O popieriniu realiia puse nelabai didelio stalciuko
Mano tai tik grupiokės kelios stažuojas. Realiai tik su viena iš jų aš čia ir draugaudavau ne paskaitų metu, t.y. varydavau į miestą ar prie kokio ežero kartu, į svečius. Bet jei ta viena susirastų vyrą arba įsidarbintų, būtų visai gana Nes dabar tai ji net vaiką LT palikus.
Ne, norint tai rasčiau aš ten kitų variantų. Bet dabar ne. Dabar lietuviško gruodžio metas. Nepasakyčiau, kad labai linksma, bet niekas to ir nežadėjo.
Važiuoju savaitei. Ryt pulsiu prieš šefą ant kelių, kad pasirašytų ant atostogų prašymo
Mano draugė nedirba Jos vyras dirba Liuksemburge. Draugystė nesena, bet retkarčiais susitinkam, o kartą kartu pacrawlinom po barus - ir buvo labai smagu Tikiuosi tokios smagybės ir šį kartą
Taip, gėris. Tik turi vieną šalutinį poveikį - labai kabliuoja.
Aš pirmam sykiui irgi varyčiau tik į tuos anuos kaip jie ten, Trier ir Metz. Nes manau, kad įspūdžių bus sočiai, o 35 eurai nesimėto + tam Paryžiuj reikėtų vietoj dar važinėt, valgyt ir pan, o jei dar ką aplankyt… Jau vien nuo Hahn iki Luxembourg jaučiu irgi virš 30 eurų kainuos.
O kiek laiko išvis skirsi kelionei?
Bliam, reik ir man draugės kur Liuksemburge. Ir ne stažuotėj sėdinčios menkoj kamarėlėj (tokių tai turiu ), o jau dirbančios. Tak i zapishem.
Aš po jūsų pasvajojimų užsimaniau keliaut Dar pažiūrėjau, kad iš Liuksemburgo į Paryžių galima per dvi valandas traukiniu nuvažiuoti už 35 eurus Nežinau, čia daug, ar mažai, bet kol kas to negaliu sau leisti Užteks Tryro su Meca Vis dėl to pigūs bilietai yr gėris
Hehe, prisiminiau gi, kad prieš kelionę užsiregistravau pažinčių psl. Sakau, einu pažiūrėsiu, kas ten naujo (apie mašiną pakalbėjus prisiminiau, aha )
Tai radau
liekninamųjų apatinių reklamą,
kažkokį laišką, kuris parašytas tokiu tonu, tarsi mane pažįstant, bet aš tai to frukto nepažįstu
šuns nuotrauką "dovanų už nuostabią šypseną", gygygy
paklausimą, ar manęs nepuola depresija ir gripas
Neblogai, anea Buvau aš prieš kelis metus užsiregistravus, tai tada buvo mada nors ir storiems diedams, bet po triusikais fotkintis ir į profilius dėtis. Irgi linksma buvo, nors idėjos nepagavau.
Senatvėj galėsiu parašyt knygą “Pažinčių puslapių dalyvių raida 21 amžiaus pirmoje pusėje” ar kaip nors pan.
Puodelis nedega. Man. Nebent tau Kažkada (greitai) man reikės eit į centrą susikaupusių smulkių reikalų sudėliot, tai kai susiruošiu, aš tau pranešiu, jei dar būsi nepasiėmus.
O dėl tatoo, tai aš gi apie save kalbėjau Nes aš ant dilbio tai nenorėčiau. O kur norėčiau, jei išvis norėčiau, tai celiulitas pas man
Grįžom neseniai su iš ligoninės. nuo sekmadienio atostogos rūgpienių kaime Laringitas neva. tempa tebuvo vieną parą. slogos kol kas nėra. bet su kvėpavimu buvo labai ne kas. bet irgi parą laiko. dabar jau geriau. šiąnakt pradėjo masiškai viakus vežt į ligoninę tai mes jau varėm lauk, kad dar kokios bacilos nepasigaut.