BUDUARAS. Closed.

Ji ten gyveno jau tada, kai aš su ja susipažinau Cha cha Tik jai taip gavosi, kad reikėdavo dažnokai gimtinėn parvažiuoti Šypsena

Musu aplinkoje nera jokiu emigrantu/stazuotoju, kurie mus kviestusi i svecius. Bent jau dalimis Cha cha tai yra mane… O dar sako visi emigravo Mirkt

Delioju nuotraukas i albumus. Kur buvo protas daryti jas? Esu 2005 metuose. o gal net 2004, nes triju nuotrauku datos negaliu identifikuoti pagal vaiku veidus ir drabuzius Cha cha Pagal kasu ilgi speju, kad gal 2004… GErai, kad veliau kazkada liovausi popierinti nuotraukas… O popieriniu realiia puse nelabai didelio stalciuko Baisus

Mano tai tik grupiokės kelios stažuojas. Realiai tik su viena iš jų aš čia ir draugaudavau ne paskaitų metu, t.y. varydavau į miestą ar prie kokio ežero kartu, į svečius. Bet jei ta viena susirastų vyrą arba įsidarbintų, būtų visai gana Cha cha Nes dabar tai ji net vaiką LT palikus.

Ne, norint tai rasčiau aš ten kitų variantų. Bet dabar ne. Dabar lietuviško gruodžio metas. Nepasakyčiau, kad labai linksma, bet niekas to ir nežadėjo.

Važiuoju savaitei. Ryt pulsiu prieš šefą ant kelių, kad pasirašytų ant atostogų prašymo Cha cha
Mano draugė nedirba Drovus Jos vyras dirba Liuksemburge. Draugystė nesena, bet retkarčiais susitinkam, o kartą kartu pacrawlinom po barus - ir buvo labai smagu GeraiGirtas Tikiuosi tokios smagybės ir šį kartą Girtas

Taip, gėris. Tik turi vieną šalutinį poveikį - labai kabliuoja.
Aš pirmam sykiui irgi varyčiau tik į tuos anuos kaip jie ten, Trier ir Metz. Nes manau, kad įspūdžių bus sočiai, o 35 eurai nesimėto + tam Paryžiuj reikėtų vietoj dar važinėt, valgyt ir pan, o jei dar ką aplankyt… Jau vien nuo Hahn iki Luxembourg jaučiu irgi virš 30 eurų kainuos.
O kiek laiko išvis skirsi kelionei?
Bliam, reik ir man draugės kur Liuksemburge. Ir ne stažuotėj sėdinčios menkoj kamarėlėj (tokių tai turiu Cha cha), o jau dirbančios. Tak i zapishem.

Aš po jūsų pasvajojimų užsimaniau keliaut Kanda Dar pažiūrėjau, kad iš Liuksemburgo į Paryžių galima per dvi valandas traukiniu nuvažiuoti už 35 eurus Nekaltas Nežinau, čia daug, ar mažai, bet kol kas to negaliu sau leisti Juokiasi Užteks Tryro su Meca Girtas Vis dėl to pigūs bilietai yr gėris Drovus

Hehe, prisiminiau gi, kad prieš kelionę užsiregistravau pažinčių psl. Sakau, einu pažiūrėsiu, kas ten naujo Cha cha (apie mašiną pakalbėjus prisiminiau, aha Juokiasi)
Tai radau

• liekninamųjų apatinių reklamą,
  • kažkokį laišką, kuris parašytas tokiu tonu, tarsi mane pažįstant, bet aš tai to frukto nepažįstu Cha cha
  • šuns nuotrauką "dovanų už nuostabią šypseną", gygygy
  • paklausimą, ar manęs nepuola depresija ir gripas Pavargęs

Neblogai, anea Cha cha Buvau aš prieš kelis metus užsiregistravus, tai tada buvo mada nors ir storiems diedams, bet po triusikais fotkintis ir į profilius dėtis. Irgi linksma buvo, nors idėjos nepagavau.
Senatvėj galėsiu parašyt knygą “Pažinčių puslapių dalyvių raida 21 amžiaus pirmoje pusėje” ar kaip nors pan.

Ojej, kaip po Jurgos1 pasakojimo užsimaniau į ToskanąGirtas

Tik teks palaukti dar…

Aaa, kaip noriu miego. O ne į renginį. Viskas, išeinu. Kol neužmigau.

Man mažiau dega nei yra jėgų atžingsniuoti iki tavęs.

O ir nebenoriu aš tos tattoo. O ir dar pinigus kainuoja. O ir skauda.

Puodelis nedega. Man. Nebent tau Šypsena Kažkada (greitai) man reikės eit į centrą susikaupusių smulkių reikalų sudėliot, tai kai susiruošiu, aš tau pranešiu, jei dar būsi nepasiėmus.

O dėl tatoo, tai aš gi apie save kalbėjau Cha cha Nes aš ant dilbio tai nenorėčiau. O kur norėčiau, jei išvis norėčiau, tai celiulitas pas man TaipCha cha

Na gi aš ne ant Ignoruoju norėjau, o ant dilbio pas mane celiulito nėr.

Rudenėja, kai tik šeima atgaus bent vieną transporto priemonę, atvažiuosiu puodelio Šypsena

Labas

Statistikai - masina nuo LT iki IT nevaziuociau Ne, turistiniai - kulturiniai objektai man patinka, i muziejus/galerijas uzsukti irgi Taip

Gerai

mano Vyras buvęs kursiokas - Girts Lapins Šypsena

As apie vyro protevius zinau daugiau nei apie savo Cha cha tiksliau apie viena saka
Cia ir dabar einu miegoti Cha cha

O varge Apkabinimas
Nu svarbiu svarbiausiai, kad jau namie, ir kad jau viskas gerai.

Labos Labas

Grįžom neseniai su Angelas iš ligoninės. nuo sekmadienio atostogos rūgpienių kaimeKlasta Laringitas neva. tempa tebuvo vieną parą. slogos kol kas nėra. bet su kvėpavimu buvo labai ne kas. bet irgi parą laiko. dabar jau geriau. šiąnakt pradėjo masiškai viakus vežt į ligoninę Pavargęs tai mes jau varėm lauk, kad dar kokios bacilos nepasigaut.

kaip jūs?

emar Mirkt, buvimas vienoj patalpij - jau rizika. Kvėpuoji tuo pačiu oru Baisus
Ar išgąsdinau KlastaCha cha