BUDUARAS. Closed.

pirmadienis… Nežinau

lyja 2xNežinau

uzsimaukslinau sijona ir dabar galvoju…ka su tokia ne kokia nuotaika tuo sijonu norejau pasakyt…Nustebęs

Labas rytas Labas
pasitikėti galima. Tik nereikia būti atlapa.rūrei, ar kaip ten visai neelegantiškai po n-tosios šampano taurės sakydavo mano senelė. Flirtas Ir, beje, absoliutus atvirumas santykiuose tarp dviejų žmonių - vienas tiesesnių kelių skyrybų link. Yra dalykų, kurių nenoriu žinoti. Juolab - pasakoti.

Vakar Angelas liuoktelėjo man ant rankų ir vos ne su paltu nusivedė namelio iš patalų statyt. Ir kitąkart liepė naujų filmukų su pabaisom ipode atsinešt.

Ryte "viriau" avižinę košę. Patinka man tokie maistai.

Bet kuris vaistas nėra saldainis. Su vaistininku tartis nepatarčiau. Geriausia su ginekologe ir gal net ne viena Drovus

skaitydama apie Ru būsimą pasimatymą, iškart prisimenu Ievalotą ir jos kalbaas apie “atvirumą” naujiems santykiams. Matyt, visgi teisybės yra tuose žodžiuose Cha cha Pasąmonėje Ru - jau atvira naujiems santykiams. Kuo ir džiaugiamės Gėlė

labas rytas. kaip džiaugiasi Širdis už RuGėlė nu taip nerealiai Šypsena

turiu 2 išeigines, planavau Paryžiui susiruošti, nes paskui nebebus kada - po darbo tiesiai į traukinį lėksiu Ufff tai ta proga ką tik prasidėjo lietūs. Metereologai sako, kad šiemet rugsėjį buvo net 40% mažiau kritulių ir daugiau saulės Tūsas

nusipirkau vakar naują dviratį - sportinį, kokio ir norėjau. nekantrauju išbandyti, kiek min greičiau darbą pasieksiu Laimingas

o antradienį einam į bendradarbių vestuves visas kolektyvas Tūsas nenusipirkau jokios naujos suknelės… Ne

Man tie geri patarimai įsivaizduoti pašnekovą nuogą arba su lupenų puodu ant galvos niekada neatrodė nei juokingi, nei padėjo. Jau efektyviau galvoti: ir šitai praeis. Ir premijuoti save kuo nors … kai praeina.
Kolegė pagyrė lūpdažį.

Namie tiek problemu ima kelt galvas Nežinau

kaip tos kandys - jauti, kad yra, bet kai pradeda skraidyt, tai visos Veee

… Va sitokie sutinku… o visa kita bobutes karves pienas, zoleles, obuoliukai… nu … zodziu… skaudi tema. Azuolyno g. obelu prie kapiniu yra, o vaistazoles renkamos gelezinio vilko slaituosa, svogunai vidury miesto auginami ir t.t. Bet tai nereiskia, kad as neperku… perku…Nežinau, bet is tikro nezinau ka Nežinau

ir skonio Taip

As aisku, gal jau ir durneju, nu bet tokios skanios duonos, kokios buna prie Zemyn upe, is pacios kepėjos perkant, tai niekada neteko nei valgyt anei ragaut (nu bent jau nepamenu).

Skanesnė nebent būtų latvių desertinė su vaisiais.

Ne nu mesa, zuvi ir as ismetu ir t.t. Bet va pienas, grietine, siek tiek rugtelejusi uogiene nueina dazniausiai i kepinius. Pas mamka toks uogieninis keksas yra va kuriam butent tokios uogienes reikia.

Yra sertifikuoti ekologiniai ūkiai. Jie turi savo ženklelius. Aš žodį ekologiškas vartoju būtent ta prasme.

O del produktu ekologiskumo turgeliuose… nu tai as patyliu… kazkaip suprantu, kad pas mus zodis ekologiskas prilyginamas terminui "is kaimo".

Tiesiog naminė duona ir sertifikuotai ekologiška naminė duona tai ne tas pats, man atrodo. Na, kainos prasme Cha cha

Aš ir pardėj pieną už 2 Lt perku. Na, gal 1.99 ar pan. Tai jei nereiktų virint, man tas ūkininkų pienas tiktų, nes neplanuotai nesuvartojus, jis virsta rūgpieniu, o parduotuvinis smirdėdamas keliauja į kriauklę. Ne tai, kad dažnai tai nutinka, bet meluočiau sakydama, kad niekada nėra to atsitikę. Aišku, dažniausiai pienas baigias anksčiau nei numatyta Cha cha

Virint sunku - pilstymo, plovimo, laiko sąnaudos.

Aš bijau pirkti pieno produktus turgeliuose Nekaltas

Beje, siandien netycia per radija isgirdau siokia tokia info.

Turgeliuose padaugejo rukytu unguriu - tipo is Baltijos. Shish… kiniski… Mirkt Rekomenduojama ju nevalgyti, nes riebaluose sukaupti tersalai Mirkt

Neseniai kalbėjote apie aliejus ir kavas, tai radau vieną parduotuvėlę, kur turi įdomesnių ir nedideliais kiekiais parduodamų produktų.
www.delona.lt

Ach, šukuosena jau seniai iširus ir banguota Mirkt

Katinus vis tik pasiima šiandien. Liūdnoka atsisveikint, labai geri katinai, bet ir labai džiaugiuos, kad negavau KatėKatė gimtadienio proga Juokiasi

Pieno nevirinu, o varškės už tuos 4 litus ar tik ne po 0,5 kg ten būna supakuota. Man tie turgeliai-gėris. Labai mėgstu, nes ten ir norėdamas neprisipirksi š, kuris kainuoja, bet be kurio kasdienis stalas visai patenkinamasŠypsena