BUDUARAS. Closed.

Tu gi visa diena jaunesnė. Ir dar su toookia gražia šukuosena. Mano plaukai šiandien neklausė, tai susegiau kaip mokyklojŠypsena Tikiuosi, pajaunėsiu bent nuo tų sagteliųŠypsena

vaikui mokykloje labai juokinga nebus Nekaltas

Kokius pieno kokybės parametrus tiria supirktuvėse nežinau. Tačiau LT pieno produkcijoje randami antibiotikų pėdsakai būtent dėl mano minėto neatsakingo ūkininkų elgesio.

o tai negi supirktuvėse netikrina pieno prieš supirkdami? Nekaltas

nes kai atvažiuoja į kaimą pas ūkininkus pasiimti pieno, pienovežyje yra kompiuteriukas kuris iškart pieną tikrina ir viską surašo.

Statistikai… tokio pieno nevirinu.

Juokiasi

Bet jokio pažymėjimo, kad pienas termiškai apdorotas ant to butelio greičiausiai nėra? Aš tada virinčiau.

[quote]pixy ra:
Pas mus baisulinis vėjas ir kruša.
[/quote]

sugalvojau greitai greitutėliai nušokt iki parduotuvės, ėjau kai saulė švietė Kietas grįžau per lietų ir krušą Pavargęs spėkit, ar turėjau skėtį arba striukę Klasta

OK, pagalvosiu Cha cha

As tai tokio nevirinau Ne

Pasirodo, antradieniais prie Šatrijos ūkininkų turgelis (be įsipareigojimų Šypsena)
Kainos kažkokios tokios:
Pienas 2 Lt/litrą (yra supilstyta po litrą ir po du)
Visokios daržovės įprastinėm kainom (bulvės, burokai, svogūnai, morkos, moliūgai, patisonai bla bla)
Varškė saldi 4 Lt už nžn kiek gramų, bet tikrai akivaizdžiai daugiau nei parduotuvinis pakelis. Gal kokie 300 galėtų būti?
Varškė rūgšti 3 Lt už tokį pat maišiuką
Ekologiška ekologiškai žymėta duona 7 Lt/kg (nepirkau, skonio nžn)

Tai va. Dar yra ten visokių gaminių - prieskoniuotos saldžios ir nesaldžios varškės, pvz, kuri, regis, turi pasisekimą ir atgarsius, bet nepirkau.

Ne taip ir blogai, ane. Bet tik antradieniais, tai pieno kasdien nepapirksi. Tiesa, pieną mtai musiau reikia virint dabar? Ir kaip aš apie tai nepagalvojau pirkdama… būč nepirkus. Nes ai, nenoriu aš jo virint Nežinau

Aš, kaip pernai atnešiojusi uggsu iš verstos odos, drąsiai sakau, kad jie nebijo ne tik LT klimato, bet ir lietaus. Gal impregnavimas padėjo? Turkijoj peršlapo tik per baisų baisų lietų. Jūra sušlapinti nepajėgė Nekaltas Su kitais batais būčiau pražuvus.
Apie uggsus galvoju ir antrus. Kitos spalvos ir trumpesnius. Bet kol kas nesinori nieko.

Pas mus baisulinis vėjas ir kruša.

Crocsai man neprilipo. Kaip ir flip flopai - pastarosios, tai išvis pervertintos šlepetės per pirštą Baisus

[quote]pixy ra:
Vijota, gal žinai netyčiom, ar batų kalne vaikiškų batukų yra kas gero ar nelabai? Drovus
[/quote]

aš buvau prieš savaitę, tai savo mažei nieko neradau Ne ir man atrodė, kad va berniukams rudeninių pilna, o mergaitėms nieko gero Blogai
bet čia gal taip tik nesigilinant atrodė Nekaltas nežinau…

Paskutinį kartelį ten buvau prieš kelias savaites, bet į vaikiškus batukus nesidairiau-ieškojau tik tų gerųjų veltinio tapkučių, bet jau metai neberanduLiūdnas Kad jų daug ten priversta-tas tiesa, bet nežinau-ar ten no name guli, ar Geox ir Naturinai.
Bet bet…kad ir kaip džiaugiausi radusi sau sandaliukus papigiai Batų kalne, jie dabar tiek trinti pradėjo, kad nebegaliu nešioti. Taip geri batai nesielgia…

O vat ir ne-ne guma, ir ne plastmasė.
Liežuvis
Nors šiaip kokia ta croslite medžiagos sudėtis - neaišku, o tai gamintojai ją laiko paslaptyje. Bet esmė ta-jie labai patogūs nešioti namuose arba po kiemą, koja neprakaituoja ir nežinau, kiek tiesos tame, kad jie sumažina nugaros skausmus 67 procentais (taip skelbiasi), bet po pirmosios gimdymo nugarėlę ilgai ir nuobodžiai jaučiau, o va po mažės - neskaudėjo. Crocsus vyras atvežė į gimdymo namus, nuo tada juos ir pamilauŠypsena Gal sutapimas, gal tikėjimas, o gal jie kažkuo ir stebuklingi?Šypsena

aš vakar irgi balandėlius gaminau. (ir dar visokių mišrainių/burokų žiemaiApsvaigęs). vakare džiaugiausi lovą pasiekusiKlasta

4dienį mažiaus gimtadienis, aš vis suku galvą kokį pyragą nunešt į daržą…Tinginys bijau kad netiks, per daug kakavos:v eisiu šiandien ieškoti popierinių keksinukų. tai tiesiog paprastų keksiukų prikepčiau ir viskas. bet kažkodėl abejoju ar pas mus bus tų popieriukų specialiųNežinau

Ir kokia graži šiandien rudens diena - saulė su lietaus debesimis galinėjasi Šypsena

Tikrieji crocsai - ne iš gumosMirkt
Kartą paragavęs, negali sustot. Guminiai yra tik “crocsai” po 7 Lt iš Maximos. O šitie-iš specialios medžiagos.