Atvirai pasakius man irgi . Virtuali erdve yra neribota. Skirtingai nuo gyvenimo daugiabuciame name, kur negali gyventi vienas ir negali rinktis kaimynu, internete gali neuzsukti i bet kuria tau nepatinkancia tema, ignoruoti visus nepatinkancius dalyvius ar klubus/forumus.
Misle man lieka tas faktas kokiu budu sugebama virtualiai uzkliuti vieniems uz kitu…
kvailystes visiskos
nagi dar karteli - i LIETAUS kluba pasiskaityti pirmos zinutes, o jei kas skaityti nelabai moka - paprasykit, gal kas paskaitys jums balsu.
beje, man niekaip neaisku - ko jus nerimstate? kas jums negerai?
Kaip vertinate 30plius kai kurių dalyvių neigiamus pasisakymus lietaus klubo narių aržvilgiu?
a. kartais mane erzina
b. dazhniausiai man vis vien
d. jie neteisingi ir per daug grubūs
Kaip vertinate tai, kad lietaus klubas erzina 30plius dalyvius?
Kaip nesugebejima atsieti autoriu nuo temu ir kitu zhmoniu.
Kaip vertinate lietaus klubo įkūrėją?
Kaip ir daugeli kitu zhmoniu Bangoje, su kuriais ash bendrauju. Nematau, kuo jis blogesnis ar geresnis. Bet, matyt, geresnis, jei jam tiek demesio skiriama.
Ką reiktų daryti, kad konfrontacija tarp 30plius forumo ir lietaus klubo išnyktų?
e. kita. Nieko chia jau nepadarysi.
[quote]P.S. gera idėja lietaus klubo nariams prisiregistruoti kitu nicku tam, kad išvengti asmeninių ižeidimų iš abiejų pusių.
[/quote]
Čia dar vienas bandymas išsiaiškinti kas vyksta. Ir toliau lietaus klubo nariai lieka paslaptimi forumui 30plius. Taip jau žmogus surėdytas, kad ko jis nesupranta, to jis bijo ir yra priešiškai nusistatęs. Labai prašau lietaus klubo dalyvių atsakyti į šiuos klausimus. Gal tada paaiškės Jūsų buvimo čia priežastys, rasime nuo ko pradėti mažinti įtampą.
Aš tikiuosi visų korektiškumo ir siūlau nekreipti dėmesio į išsišokėlius, nes jų visada ir visur būna.
Ačiū už nuoširdžius atsakymus.
Ar jums patinka lietaus klubo nariai?
a. taip, visi
b. taip, kai kurie
c. nežinau
d. kai kurie nepatinka
e. nepatinka
Kaip vertinate 30plius kai kurių dalyvių neigiamus pasisakymus lietaus klubo narių aržvilgiu?
a. mane erzina
b. man vis vien
c. tai iššūkis, kurį su malonumu priimu
d. jie teisingi, bet per daug grubūs
e. mes to nusipelnėme
Kaip vertinate tai, kad lietaus klubas erzina 30plius dalyvius?
a. man nesvarbu, aš 30plius forume nedalyvauju
b. man patinka iššūkiai
c. užsirašiau į klubą nieko nežinodamas, dabar nedalyvauju
d. daugiau nėra kur pabendrauti su bendraminčiais
e. man nejauku dėl tokio požiūrio
f. matyt tikrai darome kažką blogo, jei kyla toks nepasitenkinimas
Kaip vertinate lietaus klubo įkūrėją?
a. Tai romantiška asmenybė, kurią supranta tik kitos romantiškos asmenybės
b. Anksčiau jis buvo nuoširdesnis
c. Jis tik siekia savo tikslo tapti moderatoriumi
d. Jis mus apgavo, siekdamas tikslo bet kokiom priemonėm
e. Tai ypač žemos moralės žmogus
Ką reiktų daryti, kad konfrontacija tarp 30plius forumo ir lietaus klubo išnyktų?
a. uždaryti lietaus klubą
b. lietųLietuvoj paskirti moderatoriumi
c. uždrausti lietujLietuvoje lankytis 30plius forume
d. uždrausti visiems lietausLietuvoje kritikams lankytis forume
e. kita (paaiškinkite)
P.S. gera idėja lietaus klubo nariams prisiregistruoti kitu nicku tam, kad išvengti asmeninių ižeidimų iš abiejų pusių.
galbut as labai jau nepastabi, bet… parodyk man prasau - kur gi tie lietaus nurodymai ir pamokymai kaip mums elgtis???
ir kas gi yra ta “tiesa”? kiekvienas mes turime savo tiesa, o sita tavo tema tai tik irodo
[quote]Na, juk skaitote ir kitas temas, matote, nesvarus ir negeras zmogus susikure kluba, kaip jo visi nemegsta, nes, matyt, yra uz ka ir automatiskai atsiranda neigiamas poziuris ir i lietaus klubo nari, kaip potencialu blogieti .
[/quote]
dzin man kas ka megsta ir kas ko ne. cia jau kiekvieno asmeninis reikalas.
o jeigu tamsta vertinate zmones pagal tai, ar jis yra LIETAUS klubo narys ar ne, sorry tadu, bet tai tikrai kvailai skamba
[quote]Normaliam zmogui tai butu geda vaikscioti kleimuotam, na, bent jau turetusi jaustis nesmagumas, nepatogumas. Kaip, gerb. lietaus klubo nariai, ar jauciasi jums nesmagumas, geda pries kitus, savo vertes menkumas, subinlaizio pojutis ar pan. jausmai? Ar trukdo tai normaliam bendravimui?
[/quote]
o tau negeda? negeda sitaip tiesiogiai izeidineti turincius apie lietusLietuvoj kitokia nuomone nei tu?
[quote]Na, as zinau keleta labai fainu zmoguciu ir tai, kad jie yra lietaus klubo nariai man trukdo su jais atvirai ir maloniai bendrauti, nes jie turbut nuo lietaus kazkiek persigere nieksybes ir nesvaros tvaiku, nors patys gal to ir nesuvokia.
Nepalaikykit tai izeidimu ar pan., tiesiog idomu…
[/quote]
o vat pasiskaityk ka parasei, visus apibudinimus ir pasakyk - nejaugi tai izeidinejimais ne kiek nekvepia?
p.s. kvailesnes temos ko gero cia skaityti neteko…
Nu, jau nereikejo gal taip rasyti …Man fa_ba miela ir gera…Ji paprasciausiai nepastebi kitu zmoniu blogu savybiu…jai visi atrodo
geruciai, nes ji pati tokia. Tu, Otmorozok, uzgavai fa_ba,…
fa_ba, tu toks visiems geras zmogutis ir su visais noriai bendrauji ir turbut vienintele is lietaus klubo nariu isdrisai viesai atsakyti. Atsakysiu ir as: man truputuka sunkiau pasidare su tavimi bendrauti, kai tu istojai i lietaus kluba ir istojai i 30+ kluba vien tam, kad atiduoti savo balsa uz lietu, tu ta turejai pastebeti… Sakei atiduosi balsa ir isstosi, bet paskui patapo geda matyt ir likai… Labai nemalonu tokiems mieliems zmoguciams kaip tu tai rasyti ir net galvoti kazka tokio yra zmogus, kaip ir visi, jas ir teisia vienodai su vyrais. Ir jei yra subinlaize (konkreciai juk nieko neivardinau), argi turi buti geda tai pasakyti?
tai bandai mus suskaldyti? bet jei butum nors kiek labiau intelektualus (juk zinai, kas tai yra?), suprastum, jog bloga reklama irgi reklama, o pazistamus zmones vadindamais niekshais tikrai is ju daugiau pagarbos nesusilauksi
aciu uz reklama…geros tau FIDI, nors nemanau, kad ten taves kas nors laukia
Ne, negeda. Ir nesijauchiu jokia avele, kur nors einanchia kito valia. Atverkit man akis, jei ash nebemoku matyti. Bet ash tuomsyk matau Jus, mielieji, drabstanchius purvais Lietu ir visus, kas drista Jums paprieshtarauti. Drabstanchius purvais net tuos, kurie tik eina pro shali, jokiu purvu nesineshiodami ir net nezhadedami zhaist jusu zhaidimu. Bjauroka.