Gerai parasyta!!!
Nekreipk demesio… visi jie bliaunancios avys. Be nuomones, be veido, be gyvenimu… sekantys avina su skambalu.
Paskaitau kelias temas…ir suvokiu ar tas zmogus man patinka ar ne…
Tas sprendimas, gal ir apgaulingas, bet, tokiu atveju, as neinu i to asmens-niko sukurtas temas…ir tiek. Tik siandien 1-ą kartą uzejau i Lietau klubą… ten tiek tu
, kad … patylesiu…
.
As visai nesprendziu apie zmones is to kokiose temose jie lankosi, tiksliau, jei jie lankosi kitu sukurtose temose, nesakau, kad jie kazkokie, t.y. tokie, kaip tas asmuo, kuris sukure ta tema.
ci(Ni)kai nepageidaujami… melagis koks…
O ne manai, kad teisdamas kita, tampi i ji panasiu? Tik dar parasysiu, kad as nesu Lietaus Lietuvoj gerbeja, bet ir nesmerkiu jo.
zinai, otmorozkai, viska perskaiciau ir…as nezinojau, kad tau geda su manim bendrauti…
kadangi klube dauguma , o tu esi NESUGADINAMAS DZENTELMENAS, as norejau taves paklausti:
ar tau negeda, vadinti subinlaiziais
Aha. Aš irgi iš anksčiau pažinojau kelis lietaus klubo narius. Puikūs, protingi žmonės.
Keistai pasijutau, kai juos pamačiau lietaus klube.
Tikrai nesuprantu fenomeno.
…man negėda-aš didžiuojuosi…
Paklausciau privaciai, bet pamaniau, ne man vienam idomu. Klausciau klube, bet esate lietaus primokinti kiekviena ne saviski uzsipulti, kol jis nespejo ka nors protingo ir teisingo pasakyti…
Na, juk skaitote ir kitas temas, matote, nesvarus ir negeras zmogus susikure kluba, kaip jo visi nemegsta, nes, matyt, yra uz ka ir automatiskai atsiranda neigiamas poziuris ir i lietaus klubo nari, kaip potencialu blogieti
. Normaliam zmogui tai butu geda vaikscioti kleimuotam, na, bent jau turetusi jaustis nesmagumas, nepatogumas. Kaip, gerb. lietaus klubo nariai, ar jauciasi jums nesmagumas, geda pries kitus, savo vertes menkumas, subinlaizio pojutis ar pan. jausmai? Ar trukdo tai normaliam bendravimui? Na, as zinau keleta labai fainu zmoguciu ir tai, kad jie yra lietaus klubo nariai man trukdo su jais atvirai ir maloniai bendrauti, nes jie turbut nuo lietaus kazkiek persigere nieksybes ir nesvaros tvaiku, nors patys gal to ir nesuvokia.
Nepalaikykit tai izeidimu ar pan., tiesiog idomu…