Ar Jums negeda buti lietaus klubo nariais?

Aciu,ŽP,bet mano bešališkas pastebėjimas niekam nepadėjo atsikvošėti,dejaLiūdnas

Na atsakysiu ir as…ner sunkuLiežuvis

1. Ar jums patinka lietaus klubo nariai?

Taip, patinka…man net Lietus Lietuvoj patinkaNekaltasLiežuvis

2. Kaip vertinate 30plius kai kurių dalyvių neigiamus pasisakymus lietaus klubo narių aržvilgiu?

Niu kadangi dauguma ju neargumentuoti…ti vertinu…hmm…isvis nevertinu…o nuvertinuTaipCha cha…o dazniausiai nelabai demesi kreipiuDrovus

3. Kaip vertinate tai, kad lietaus klubas erzina 30plius dalyvius?

Tik kad dauguma lenda skaityti, apie ka mes ten kalbam…tai gal jie patys kalti, kad erzinasi?..Nekaltas

4. Kaip vertinate lietaus klubo įkūrėją?

Gėlė…nesu isimylejus, nesu aklai susizavejus ir nesu apkereta jo iskalbingumuNe…tiesiog kol kas neizvelgiau nieko tokio neigiamo del ko turetu man jis nepatiktiLiežuvis

5. Ką reiktų daryti, kad konfrontacija tarp 30plius forumo ir lietaus klubo išnyktų?

Klausimas vertas milijonoFlirtas

O kodėl į mano klausimus tik vienintelė KamiliuX atsakė?
Aš tikrai noriu suprasti, kas čia vyksta. Nekaltas

Fenomenai veikia Mirkt
O gal - feromonai ?Nekaltas
Na kazkas tikrai veikia Taip

O tavo pastebejimas - Gerai

Daraisi panašus į seną pirdūną - demagogą, Otmo. Tokiam jau nebestovi, nesilaiko (daug kas), todėl lieka tik TV garsiai komentuoti ir su nuparkusiu, bet patikimu katinu bendrauti. Cha cha Ar tai apie tave? Drovus

Beje, o tau negėda būti Otmoroziku? Nekaltas Flirtas Tūsas

vaikai Drovus gyvenkime draugiškai Cha cha
(čia buvo balsas tyruose Juokiasi)

tai ko čia Otmorozkas klausė? ar gėda? Nekaltas ne Ne kad esu narė negėda Ne
dar klausimų turi? Cha cha
pakales mačiau norėjo daug išsiaiškint, bet kad labai jau atsakymai man netiko Nekaltas KamiliuX’ei mačiau irgi… tai gal nesam kažkokios standartinės tetulės, kaip pats įtarei Mirkt

ka gi, belieka konstatuoti, kad eilinis otmorozo bandymas prisikabinti prie Lietaus klubo nepavykoLiežuvis
na ir kiek kartu jam galima sakyti, kad IDEJA yra stipresne uz bet koki zmogu…
nei jis klubo 1 zinute sugeba paskaityti, nei suprastiNekaltas

? mieloji, negime dar toks zmogus, kuris man galetu ipirshti savo nuomone. kokia turiu tokia jau ir turiu. visi mes zmones. visi mes klystam. as sugebu pripazinti savo klaidas, bet prasau - irodykit man kad as klystu. ir klystu, beje, del ko? del lietusLietuvoj? taip, balsavau uz ji… ir kas? nei jis man draugas, nei vyras nei meiluzis. siaip virtualus zmogus, apie kuri turiu savo nuomone ir tiek. o kodel daugeli nervina butent tai, kad kazkas gali apie ta zmogu tureti nebloga nuomone?

aurorav,o tu isitikinus,kad cia tavo nuomone?
Ir kad ji absoliuciai teisinga?

kokia dar teritorija?Šypsena as zmogus jau pakankamai suauges ir galiu juk tureti savo nuomone? kodel dedama tiek pastangu, kad ji pasikeistu?
nesuvokiu vieno vienintelio dalyko… kodel tas klubas ir jo nariai taip labai kazkam kliuna? rodos juk nesikabinejame… kodel kazkam nepatinka ramybe klube? nutare inesti siek tiek gyvumo?
aj, dzin. gyvenkit ir koliokites. panashu, kad pamazgu pas jus prisikaupe nemazai, tai kol visu neispilstysit, kitaip ir nebusNustebęs

Na man,kaip neprijaucianciai ne vienai pusei atrodo,kad provokuoja cia ir vienas ir kitas.Kazkas is anksciau pasisakiusiu gerai pastebejo:patinai nepasidalija teritorija.Noreciau ir as manyti,kad cia tik pramogos…

Atsakysiu teip…

Niu juk reikia pateisinti savo bloga vardaCha cha…Jei nereaguosim…isvadins bailiaisNekaltas…jei reaguosim taikiai…isvadins klastunaisApakęs…ti kas belieka?Drovus…nors as uz taika…ir bangoj…ir IrakeTaip…te…dar vienaGėlė

Šypsena tai buvo provokacija? kas cia zaidzia tada zaidimus, kuriais visi kaltina butent lietusLietuvoj?
ar as kazko nesuprantu?NekaltasNekaltasNekaltas
kodel kai kuriems cia galima ir leidziama viskas? kam reikia tokiu provokaciju? kam jos naudingos? jei sitaip kazkas paprasciausiai linksminasi, tada tai jau tikrai atsiprasau, bet net ir darzelinukai tokiu atveju kur kas protingesni.

Melounied…o tu maziau imk i galva ju snekasCha cha

Otmorozokai…nors tu ir nemielasNe…bet te tau gelyteGėlė…tik nepamirsk pamerktLiežuvis

Kodėl taip lengvai leidžiatės išprovokuojami?

Kanda na nezinau, gal ten ir yra zmoniu be nuomones, bet bentjau as, tai turiu ir savo nuomone, ir veida, ir gyvenima(nors jis visas dar pries akis).

…be zodziu…

Kas cia dabar per nesamone? Ir tu tai laikai neizeidimu? Juk tu nepazisti visu to klubo nariu. Ir siaip… tai yra zema, nenormalu… Manyti, kad Lietaus klubas turi itakos bendravimui, ar pan… Ignoruoju
Tu man kazkox nenormalus. Kanda

Vaje vaje…as daba pasirodo blogiete…ir dar blogu kvapu nesu, nors rodos ir prausiuosi kiekviena dienaLiežuvis

Ir turbut as visai neturiu gedos jausmo, nes po tokiu pareiskimu man kad ne ti kad negeda, jog esu klubo nare, bet as tuo didziuojuosiGėlė

man butu labai idomu suzinoti, kas gi jau tau cia taip aisku?
beje, nepamenu kazkaip, kad buciau kalbejusi uz kitusNekaltasNekaltas
bet, jei jau gerbiamasis Otmorozok pataria man nesivarginti… kas beliekaNekaltas - nesivarginsiu, nes mano nuomone tai vis tiek yra beviltiska.
keisti jus kazkokie - matote tik tai, ka matyti norite arba tik tai, kas jums patogu.

Tavo nuomone aiski, nekalbek uz kitus ir nesivargink daugiau, cia gi ne turgus, o tu ne boba is jo.
Man idomu, ka mano kiti, o ju yra daug, todel laukiu, ka jie pasakys? Tiesiog idomu. Manau, isdris, juk bijoti tai nera ko… Bijome, tik kai negera darome…